Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ricea

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Wow ..oare isi pune poza? Mie imi place de Pisi
Edit: vreau eu poza cu tine. promit sa nu ma indragostesc de tine si sunt d acord sa vii doar cand te saturi de vitamina. dar am pretentii vila, masina si urlaub de 3 ori pe an
Miki
sigur nu te indragostesti de mine,acum imi pica dintii,parul
acum doi ani sigur te indragosteai
tu crezi ca le dadeam poze noi?nu draga mea ,unde eram fainadeci vechi
edit tu crezi ca eu sunt ex coolega?ai uitat iq meu?
de unde vile?una din lut nu e buna?

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

Vreau vila din lego , urlaub desenat de tine , masina de jucarie de la fiul tau

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
Dora te iau eu si fara dinti si cu casa de lut si chiar de-ti pica parul,dar merzan ai?

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

da draga sa nu cumva sa ma plictisesc, stii ca ma intreba lumea da' nu te plictisesti la vapor? ba da dar si cand scot parleala....
so maine la 8 e plecarea la aeroport, poate se duce numa iustin dar el o lalaie mai mult, eu stiu exact ce si cum

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Codruta, pastreaza te rog niste vinete pt. intalnirea din 18
Simona, wow ce peripetii.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:

Citat:
Dora te iau eu si fara dinti si cu casa de lut si chiar de-ti pica parul,dar merzan ai?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Miki
n/am as ca mai bine ma duc la miki

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Mai fetelor , nu stiu daca o sa va placa , blatul este simpli , dar crema cred ca este minunata (azi l-am facut prima oara). -un maglavais de mascarpone , cu frisca , un strop de gelatina si o pungaaaaaaaaaaaaa mareeeeeeeeeeeee de fructe de padure (sint moarta dupa ele!). Si, daaaaaaaaaaa am pentru toate ,Matei nu prea maninca ," colegul"numai cind are chef , ...si acum nu are

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ricea

Citat:

Citat:

Timisoara Impreuna

Miki
n/am as ca mai bine ma duc la miki

teodora

Stai Pisi . ce masini ( de jucarie) ai prin casa?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noiembrie

Mai fetelor , nu stiu daca o sa va placa , blatul este simpli , dar crema cred ca este minunata (azi l-am facut prima oara). -un maglavais de mascarpone , cu frisca , un strop de gelatina si o pungaaaaaaaaaaaaa mareeeeeeeeeeeee de fructe de padure (sint moarta dupa ele!). Si, daaaaaaaaaaa am pentru toate ,Matei nu prea maninca ," colegul"numai cind are chef , ...si acum nu are

numai cand aud de mascarpone ud tastatura . Ai o poza cu prajitura? sa ud si monitorul

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Miki , daca ai pofta , se executa , atunci , sa fie proaspete , Sa mai ziceti ce va doreste inima la intilnire (de mancare), ca eu fac cu drag!

Mergi la inceput