Sezatoarea canadiana (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Dana tu intrebai de prajituri de sarbatori. Tocmai mi-a trimis cineva din Rom un document cu niste retete de prajituri... de-ti ploua in gura!!! Vi le-am trimis si voua pe contul comun. Asa ca, spor la treaba!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Eu sunt in soc cu cazul Kaylee, voi ati urmarit? E de-a dreptul lugubra toata povestea, brrr, bietele bebeluse...

Common sense is not so common...[Voltaire]

suntem sub asediu la munca,parerea mea e ca tatal lui kaylee a facut circ mediatic din suferinta bebelinei

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pucku

si

Maru pupici calaretului si tie pt pozele din centru, e o zona draga mie cum ti-am zis am avut ginecologul acolo langa tine si am facut si un curs nu departe, si apoi am lucrat in zona, langa lac....asa ca mi-am petrecut mult timp pe acolo, mi-ar place mult sa revizitez zona aia, dar departe pt moment o vacanta in Ontario....lung ca maiba drumul, pe aceeasi distanta sunt in acadie, paradisul plajelor din New Brunswick
Si noi am inceput calaria, Steph e super bucuroasa

revin ca aveam si niste intrebari

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

multumim Pucku
cat despre downtown, eu sunt fascinata de cat de interesant este!

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Multumesc de lamuriri cu laminatul flotant.
Mona, motivul rezistenta e cel mai important la mine, ca la noi mai urmeaza inca vreo 7-10 ani de varsat sucuri, lapte, mancare, etc pe jos.
Cu greturile astea ai vorbit cu un medic? Imi pare rau ca au revenit!

mQQm, de ce dai laminatul afara? Zi-mi din experienta ta, ca orice parere conteaza.
Ce dureri ai? La sufletel? Sau la pepitel? Ce te doare? sa treaca!

romanitza, la prima sarcina am zis ca am ras si am plans pentru toata viata! O gramada, ba era una, ba era alta, tare pasionala am mai fost

Fetele, am acum motiv de panica si vreau ajutor!
Stejar extrema urgenta!
Saptamana viitoare am interviu cu managera si o persoana de la human resources. Care la telefon s-a aratat numai lapte si miere, punctele mele slabe, de aia mi s-a facut o frica ingrozitoare! Plus ca n-am avut niciodata interviu cu HR... ce-ti fac astia? Ce intrebari specifice pun? Cum te trag de limba? Ce ma fac???
Va rog consiliati un om disperat, ca m-a apcuat groaza!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Donia tinem pumnii
HR te purica filosofic- (daca ai mailul lui Lorelaim, ea are o gramada de documentatie in domeniu in engleza si te-ar ajuta), de genul: cum te vezi in 5 ani, ce apreciezi la seful direct si alte bazaconii de genul asta- munca in echipa sau singur, etc.

Moni, a fost intr-o singura seara racoare (batea vintul mai tare) si atunci s-a nimerit sa vem aparatul cu noi; altfel a fost superba vreamea si valuri aproape deloc, iar plodu<sta acoperit in prosop tip mumie de suparat ca l-am tinut pe plaja oceanului si nu l-am lasat la piscina

Mergi la inceput

Donia, tot eu, trimite un pm cu mailul tau si iti fw tot ce am de la Lorelaim pentru interviuri in engleza, am verificat si vad ca le-am pastrat;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc fetelor si daca mai aveti idei nu va sfiiti!

Ana, esti tare draguta, dar am si eu materialele de la lorelaim. Cred ca vroiam sa vad daca exact asa se intampla si in lumea reala si imi prind tare bine exemplele altora, experientele altora.

Olga, sa va traiasca, e atat de frumoasa Sophia! Sa aiba parte de tot binele din lume!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, voi urmariti showul tipei asteia pe CNN? E fantastica. Se pare ca americanii se trezesc incet incet la realitate si incep sa realizeze ca valoarea acordata familiei e ceea ce asigura echilibrul unei societati.
Mai jos cateva bloguri de interes:

http://www.drlaurablog.com/category/commitment/

Mergi la inceput

Donia , astia d ela HR aplica teoria a la carte; bafta

Olga, e o scumpa Sophia,

Aoleu, Rox ce mi-ai facut , mai bine nu deschideam linkul :)); sigur incerc o reteta pentru duminica de Florii, de proba da<nu stiu care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Donia, bafta la interviu.
Ai incredere in tine, deciziile nu le iau cei de la HR.

Eu la jobul asta unde sunt acum, m-a tiganit ca la usa cortului cu tipa de la HR sa ma cheme de la interviu (m-a intrebat de salariu, a zis ca daca ma astept la un salariu de X sa nu mai vin pana la ei, ca ei nu pot oferi).
Si am venit, si-am avut o surpriza colosala.
In loc de interviu numai cu ea, am avut interviu cu ea si cu sefa si Directorul meu actuali.

Imagineaza-ti 3 care te bombardau cu intrebari din toate partile, si atunci eu am facut un 'show'. Ii intrebam si eu,le-am spus glume, le-am povestit si de Nadia Comaneci.
Eu care de obicei sunt linistita.
Dar cred ca a fost ok, ca m-au angajat.

Sefa isi aduce aminte si acum de interviul meu.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, eu stiu sa fac vreo patru de acolo, iar din cele pe care le stiu eu cum se fac si cum sint, prajitura Pinguin e cea mai buna si Ileana cel mai usor de facut (mai stiu piersici si cea cu nuca de cocos). Cea mai buna cred totusi ca este prima, Rafaello, am mincat la cineva, nu am facut-o niciodata, desi aveam reteta, ma gindesc ca as putea sa o incerc pentru Pasti.

Asa, si fetele, mai spuneti odata ce marci de masini de facut piine aveti si sinteti multumite? Stiu ca s-a mai discutat, dar atunci nu am dat importanta. Eu nu vreau pentru piine, pe aia pot sa o fac si eu, ci pentru cozonac. Adica vreau una din aia unde pun igredientele de cozonac, dar pot sa scot aluatul si sa-l umplu eu cu ce vreau, ca noua ne place cu multa umplutura. Nu mai am putere sa framint si nici nu mai vreau, pentru ca oricum nu mi-a iesit niciodata un cozonac din ala sa ma dea pe spate, desi prajiturile imi ies cam toate de obicei si la aluaturi chiar am mina buna... dar se pare ca nu la cozonac.

Donia, bafta multa la interviu!

Mamaana, sanatate multa!

Mqqm, sa treaca durerea, chiar daca nu stii unde sa pui degetul... la astea sint experta, deci te inteleg, si nici macar gravida nu sint. Dar eu spun ca e virsta, stii, ultima daca cind ai fost gravida, erai mai tinerica... eu m-am mirat de la Tudora la Lisandru, desi diferenta de ani a fost mica, dar tot am dus mai greu sarcina cu Lisandru si duc si alaptatul fata de primele doua... Odihna multa si plimbari in aer curat, somn bun noaptea si la ore potrivite, alimentatie sanatoasa si un supliment de vitamine... in rest, sa treaca repede si sa-l vezi mare, ca primii doi, ca tot greu va fi. Sarcina usoara in continuare!

Romanitza, sarcina usoara si tie! Mona, tie iti doresc deja nastere usoara, ca mai ai un pic de tot!

Pitilache, bafta la sfirsitul de sesiune, ca banuiesc ca ai nevoie, la cite cursuri ai tu, trebuie sa-ti fie groaznic de greu.

Monicutza, multumesc pentru aprecieri. Tu ce ai mai facut cu gradinitele?

Simona, gata bagajele?

Ktrinel, am tot intrat pe contul comun, ca ai zis ca ne scrii, ce e cu tine? Sper ca esti bine.

In lipsa mesajului de la Ktrinel, m-am incalzit cu pozele Anei, vai, in cenusiul asta de afara si in nebunia cotidianului meu, nici macar nu-mi pot imagina cum e sa stai asa, in soare, fara sa ai nimic de facut. Da' tare as vrea sa aflu... Si am vazut minunea mica si grasulie a Olgai: o frumusete de fetita, de copii, ca si Tony arata bestial! Si Sophia pare tot din asta care stie ce vrea de la viata! Stii ce spun, Olga, nu? Sa va traiasca amindoi si sa fie sanatosi amindoi copiii, ca frumosi sint!

Mai erau de spus, dar am terminat cafeaua si am multe de facut, poate intru mai incolo... Deocamdata, va !

Am urmarit cazul bebelinelor, . Maru, tu lucrezi chiar in spitalul in care sint? Nici nu stiu ce sa spun, dar chiar daca luptatoarea mica traieste fara aparat respirator, la boala grava pe care o are, ce sanse are oare sa aiba o viata normala!?! Cit despre micuta cealalta, sper sa se gaseasca o inimioara si pentru ea si sa fie salvata!

Mona, nu urmaresc emisiunea, ca nu am cablu, dar am aruncat un ochi pe blogurile puse de tine... multumesc, am acum ce citi.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput