Sezatoarea canadiana (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

romanitza, pe mine ma intereseaza foarte mult bilete de avion Toronto-Bucuresti dus-intors. vrem sa mergem anu asta. am cautat la mai multi, dar doar la expedia am gasit cele mai ieftine, adica sub 1000 CAD (noi fiind 2 adulti plus 2 copii) si asta numai in iunie si septembrie, ca in iulie si august nimic sub 1500 CAD de persoana.
te rog frumos sa-mi spui si mie cum si unde sa gasesc asa preturi faine.
merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Biscu - eu de fapt am cautat si am cumparat pe ruta inversa - Bucuresti - Toronto, s-ar putea sa fie ceva diferente pe ruta Toronto - Bucuresti. Cheia e sa incerci zilnic, daca se poate, eu asa am facut timp de o saptamana si ceva( la sfaturile unei colege de munca din Argentina - ea si-a gasit bilete f ieftine asa). Deci, deja e tarziu sa cauti saptamana asta, cel mai bine luni si marti...
Depinde acum si de perioada. Eu am luat un bilet de la inceputului lui iulie pana la jumatatea lui august, altul de la jumatatea lui august pana in septembrie. Dupa 16-17 august preturile la bilete scad semnificativ.
Am cautat pe tripadvisor, flightnetwork, cheapoair, travelocity.
Cred ca astea sunt siturile cu preturile cele mai bune, din cate am observat eu. Daca vrei, poti sa imi dai exact datele de plecare pe PM si te ajut si eu sa cauti martea viitoare.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

merci mult romanitza. daca ma impotmolesc o sa-ti spun. as vrea si eu sa stiu care sunt datele de plecare sosire. asta e cel mai greu de hotarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Drum bun, distractie placuta, Oana, Simonna, Sofronica! Sa fie totul ca-n vis.

Ana, cum adica nu v-a dat de mancare pe avion, n-am mai auzit asa ceva... Bafta la noul job!

Pe noi acum ne dusera aia cu un bus, sunquest, si nu avea AC, de fapt era, dar nu prea mergea, pe altii care si-au luat biletele prin air transat i-au dus cu autocar, depinde de agentie. In punta cana si cuba a fost chiar rece in autobus/autocar de la ac. Oricum Simonna, ajungi seara, nu te topesti prea rau, o sa fii ok si cu pantalon lung. Sofronica, nici noi n-am facut nici un vaccin/profilaxie.

Eu tocmai am scos de cateva luni pret de un living/dinning/family room de laminat afara si voi vad ca mergeti sa-l cumparati, asta societate de consum. Vi l-as dona cu drag, dar astia l-au lipit, parca asa am inteles, treb sa intreb sotul daca e refolosibil. Si mai am in plan sa scot tot basementul si tot etajul, cred ca astia dadura lovitura undeva la laminat. Simonna, iti iau eu gresia in schimb, daca o scoti fara sa spargi.

Denisam, binisor, multumesc. Voi? V-a trecut?

Romanitza, felicitari pt cetatenie! F bine ai luat biletele.

Me sorry ca n-am vreme de amante, mai ales cand vad de 9-12 de citit, mai dati cate un rezumat. Eu ieri n-am facut nici mancare nici show educativ nici amante n-am citit si s-a facut 6 seara. Recunosc ca n-am avut cafea in casa si nici masina c-o lua fiu-miu, asa ca am zacut la recliner cu ochii in punct fix. Cartea mea zice ca prinde bine la controlat durerile sa focalizezi in punct fix, asta ca sa-i dau o conotatie pozitiva...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

..semn.. !

ca ati cerut...

o sa va scriu pe mailul comun mai multe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Romanitza merci si

Simonna
, ai sa fi uimita de ce o sa vezi cind aterizezi. (stiu ca este primul tau drum in sud) Primu meu a fost tot in mexic la Pueto Vallarta. Ne-a lasat direct pe pista si am mers ceva pe jos pina la autocar.Acum daca ma gindesc bine stiu sigur ca in Punta Cana erau autocare noi cu aer conditionat, parca si in Mexic era la fel???

Revin de ce am fost socata. Dupa ce ne-a plimbat prin oras, mizerie de nedescris, terenuri aride, fara pic de iarba, lume multa pe strada si la circiumi gen Romania in tinerete (deja imi parea rau ca am ales Mexic).... am ajuns la poarta resortului. Hopa, brusc a aparut iarba si niste aranjamente florale de ziceai ca ai pasit altundeva. In resort totul e super ca sa atraga lumea.

Mincare in avion... pina anul trecut era inclus in bilet si peste curse mai mari de 4 ore iti dadeau si sa maninci. De anul trecut din vara nu se mai aplica. Au de mincare dar contra cost. Insa in aeoroport ai restaurante si inainte de check in (cind probabil te verifica de apa si mincare- si ti le ia) si dupa check in. Dupa ce ai trecut de check in iti poti cumpara cita mincare si bautura vrei si le poti lua in avion cu tine.

Un alt sfat ptr prima oara in sud... ia-ti pastile de burta (gen Imodium) dar si laxative. Eu aveam geanta plina de medic de diaree si la mine a fost pe invers. Nu am putut iesi afara vreo 4 zile , a fost ingrozitor.Noroc ca am cunoscut niste romani si m-a rezolvat ea.

Da Donia laminat=flotant.

Cristina
tocmai acum am citit ca tie ti-a dat de mincare in avion Inseamna ca e in functie de agentie. Noi am zburat cu Air Canada cind nu ne-au dat. Ana , tu cu ce ai zburat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

M-ati linistit si cu autocarul, ptr ca eu ma vedeam in vreun autobus( ca si SImona :) ) si cu cateva gaini deasupra ( asa e cand vezi prea multe filme :) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Donia, Romanitza, due date e 15 aprilie, deci as mai avea o saptamana... teoretic. Insa nu stiu cum sa interpretez greturile astea, la fel ca la inceputul sarcinii, orice miros tare le declanseaza asa incat nu mai mananc decat cereale, hard cheese si struguri, plus multe alte fructe.Iaurt cam 500 grame pe zi, si mi-e foame intrunase pare ca asta micu' vrea sa mai creasca.
In rest, bebe e foarte foarte jos, mai am contractii usoare, sper doar sa nu trec de a 40-a saptamana, ceea ce e putin probabil, daca e sa compar sarcina asta cu prima.
Laminatul e cel mai ieftin dintre planseuri, un fel de imitatie de lemn. E destul de rezistent comparativ cu lemnul solid ori cork/pluta, pe care eu insa le-as prefera fiind materiale naturale si mai ecologice, dar sunt si ceva mai scumpe. Am vazut podele de laminat care semanau leit cu lemnul. Flotant inseamna ca le poti dezinstala si reinstala oriunde te muti, pana la 3 ori sub garantie.
E un mare avantaj. Si se intretin foarte usor, cu aspirator si mop iar doar la nevoie se poate folosi un cleaner special, tot ecologic.
Sper ca v-am lamurit cat de cat; eu sunt clar contra mochetei, cel putin bucatarie, hallways,basements ori chiar living rooms, daca ariile sunt intens circulate.
V-am pupat, fug la masa!

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La noi razboiul de gherila continua.

Am pus poze la contul comun....

Vacante placute fetelor. Eu calatoresc intotdeauna cu pantaloni lungi subtiri, cargo pants ca nu se stie.

Haide Mona!!!!!!!!!!!!!Asa aveam si eu greturi cam cu 2-3 zile inainte de a incepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Revenim si noi cu forte proaspete dupa ce am bolit cu totii, ca mustele am cazut de al gastro aia nesuferita. Cel mai haios a fost sotul care, desi nu a luat gastro, i-a fost si lui rau de la ceva ce a mancat, cica s-a imbolnavit din simpatie si compasiune pentru noi

Eu sunt cam legata de maini si de picioare de cand nu mai am masina mea proprie si personala. Trebuie sa o impart cu sotul, care crede ca daca duc copii la gradi si merg la servici nu mai am nevoie de ea pt altceva. Tot caut masina de ceva timp si nu gasesc cum vreau eu (sau gasesc dar cu rugina la masina din 2005-2006 )

Olga felicitari pentru micuta printesa, sa fiti sanatoase amandoua si sa creasca mare cu laptic de la mami

Drum bun pasarilor calatoare spre taramuri insorite si calduroase, distractie placuta. Bun venit inapoi celorlatle pasari calatoare/ratacitoare, sa va fie de bine distractia si bronzatul.

Eu am terminat si cu treaba aia multa de la job, a iesit totul bine, acum sper sa iasa bine si expozitia la care am lucrat si sa se vanda tot

Despre sobectu' cu amantele ce pot sa zic... l-am papat pe paine in fiecare seara de cand a aparut, nimic nu am mai facut in casa (cica am fost bolnava), chiar aseara s-a suparat sotu' ca sunt neserioasa, promit ca fac ceva si in schimb citesc despre amante are dreptate si el, nu stiu ce naiba mai citesc acolo ca sunt paralela cu amantele/amantii so far, noroc cu olguta12 ca ea este sarea si piperul (si nici maru nu e mai prejos )

Simonelu vreau si eu sa ne intalnim, musai sa imi iau la revedere de la Carmen si sa va revad.

sezutele cu drag

Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput