Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
flosideea spune:
neata mamicute!nu am mai intrat de 2 zile sa va citesc si nu mi`a venit sa cred cat am avut de recuperat.asta inseamna clar ca nu mai am voie sa absentez nemotivat.
eu inca am nasul infundat,stranut,dar de tuse am scapat.noroc cu Stodal ca altfel ajungeam un zombi dupa atatea nopti nedormite.in schimb,spatele ma omoara.seara cel putin nu`mi gasesc locul.oricum as sta,ma doare.picioarele si ele se umfla.de la pranz deja le simt.abia astept sa recurg la sandalute.
in schimb,sunt tare fericita.de vreo cateva zile stau cu burta la lumina si se vede din cand in cand cate o lovitura.ma loveste cateodata de ma sperie.ce frumos mai e....acum o inteleg pe sora mea care zicea ca singurul lucru care`i lipseste mult de tot din perioada sarcinii sunt miscarile din burtica.
in legatura cu hainutele,eu nu as merge pe bleu complet sau pe prea multe hainute bleu.imi place culoarea,dar as opta si pe verde,maro,mov,gri etc....
voi cand aveti de gand sa intrati in prenatal?eu am zis ca daca am noroc stau si in iunie la munca,asta daca mai pot.desi incep sa ma indoiesc pt ca deja imi e foarte greu sa stau cate 10 ore la servici.
noroc ca intentionez sa`mi iau o saptamana de conediu dupa paste pt a amenaja camera si a ma relaxa,apoi avem cununia....alte 5 zile....si tot asa o voi duce...
pana la urma n`am aflat ce creme folositi voi pt vergeturi si daca le estompeaza pe cele deja aparute.sunt putine,dar chiar nu stiu ce sa ma fac cu ele.de mustela ce stiti?am auzit pareri si pareri si chiar sunt curioasa daca da rezultate.
acum va las pt ca si azi lucram.noroc ca pana la 17 si nu 19 seara.va pupic si week-end placut!sa va relaxati si sa va bucurati de vremea frumoasa.pupici
23+
iulie.aug09 spune:
Altheea, nu te pot ajuta decat cu trecutul in listuta. Despre pete nu stiu ce sa zic. 
Cornelia, da, vreau sa ajung sapt viitoare la Ikea si cu siguranta vizitez si Mothercare. Caruciorul aratat de tine ar fi ok dar vreau sa aiba si bara, iar astea sport nu au. Deci 15 kg + copilasi ar fi destul de greu de impins? Ca nu-l car sus in apartament, va ramane jos in garaj sau masina. Iar masina vreau sa o schimb sa-mi iau una de familie
.
Flosideea, am observat ca la mine are efect sa stau intinsa pe burta atunci cand am dureri e spate. Incearca si tu ca poate... Si vezi ca lucrezi prea mult ![]()
ylla2009 spune:
Buna dimi si de la noi.
Ahh..ne trezim asa fomisti..seara incerc sa ma abtin..si dimi wow deja daca nu pap ma ia cu ameteala![]()
Eu ma simt mult mai bine fata de inceputul sarcinii,doar ceva dureri de spate si picioare , totusi de pasti as pleca la ai mei ,asta inseamna o calatorie de 5-6 ore cu trenul.Programarea la medicul ginecolog e pe 25, acum sunt foarte nehotarata...sa-i fac o vizita inainte sa plec si sa-i cer si parerea in legatura cu plimbarica sau sa merg cand ma intorc??
Imi pare rau ..nu am putut sa va vad pozicile ..trebui sa refac windows-ul la pc ca am un intrus care se comporta ca un antivirus foarte spurcat.
pentru gravidutze si
pentru zmeurici!!
Un weekend placut !!!
Ylla
24+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Motana spune:
mqqm, da sa vaza si ochiu' meu wrapul! Ce material ai luat? Tocmai maine aveam si io planuit sa intru la magazinele cu tesaturi, o sa ma uit dupa un bumbac subtirel, mi.am luat notite de cum sa fac, sper sa iasa. Desi am auzit pareri de genul... e ok cel facut in casa, dar dupa ce ai unul original faci diferenta. Oricum de facut imi fac si apoi daca mai pica vreunul din magazin cu atat mai bine.
Bine ai venit, Altheea27!
jojo_miha, felicitari pentru bebe. Si eu vreu sa ii iasa nasul carn lu' bebe a mea, la fel ca al meu
in rest nu prea am preferinte. Dar stiu ca majoritatea fetelor sufera ca nasul e nush cum, ei, oricum fiecare isi face complexe din ceva, se gasesc pretexte... Eu nu am vazut inca la echo cam cum e, mai astept. 
24+ 
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
monica2008 spune:
neata si de la noi
ylla ce burtica mare si frumoasa ai
altheea27 bun venit eu cred ca cel mai bine ar fii sa te duci sa faci un eco pt linistea ta sa vezi ce face bebe
am dea la mai treaba si nu am nici un chef sa fac nimica asta e vad eu il rog pe tati sa ma ajute ca e liber azi
va pupic
monica mamica in devenire
+26
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
ylla2009 spune:
Multumesc MONICA ,o si simt ca atare iar bebe..aseara ii spuneam sotului ca ar fi super sa pot sa am un eco..in toate momentele sa il vad ce face..mai ales atunci cand faci valuri prin toata burtica mea..e asa

mmmm..abia astept sa-l tin in brate..sunt super indragostita de el.
Ylla
24+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
blanca000 spune:
Neatza si de la noi fetelor 
Eu m-am trezit ca de obicei pe la ora 7:00 si imi caut de treaba, am bagat la spalat, am facut micul dejun si acum o sa ma apuc sa calc. Curetenia e facuta de ieri de doamna care ma ajuta..nu stiu ce as fi facut fara.
L-am pregatit pe sot sa se duca la birou azi pt doua ore si acum am ramas singurica (cu voi
).Dar ma duc sa fac eu ceva prin casa, aaa sa terminat masina de spalat..sa mai bag una.
E un soare asa de frumos....lesin de pofta sa ies..am fost doar sa iau painica si ma dat pe state mirosul florilor din copaci si soarele asta. Azi i-am facut plan sotului sa mergem pana la padure sa culegem brebenei, el cam stranba din nas dar eu vreau aer curat si ceva miscare. Si asa imi zice ca nu fac miscare indeajuns, aseara ma scos la o plimbare prin cartier...mmmmce frumos miroseau copacii si aseara...
Si pe mine ma doare spatele de la stat in sezut mai mult, daca ma intind sau ma sprijin e ok. Si daca merg mult se intareste burtik..
Azi am schimbat saptamana am ajuns la 24 si cred ca si kg..dar nu ma duc la cantar..ca abia am mancat
.
MMMMMM...il ascult pe Elvis...

24+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
alexutza1181 spune:
buna burtici,
alyheea bine ai venit !!! avem acelasi DPN!!!! si eu tot atunci e preconizat ca nasc;cat despre petele acelea neaparat la doc si/sau ecografie, nu sta ca si eu am avut si era un picut deschis colul.pupici si ai grija si sa ne dai de veste 

eu am eco morfo marti pe 7 si stau ca ace sa vad daca acum dupa ce am facut numai 0.6 clexane poate si-a revenit placenta si nu mai e asa de scofalcita 

offfff....numai belele....macar de ar fi bine printesa mea 

la toate si bebelusi sanatosi si nastere usoara
Ce nu te doboara te intareste!!Inainte ca inapoi nu se mai poate!!!
+20
micaalsa spune:
'neata
... la amiaza, vorba aia. Am dormit ca valiza-n gara, cum zice fiica-mea
. Noi suntem la Bistrita, la mama ... ne-am luat o mica vacanta. Stam o saptamana pe-aici.
Eu am o problemuta. De vreo 2-3 zile am o scurgere dar e asa apoasa ... nici nu stiu cum sa explic. Cum as putea sa-mi dau seama daca nu e vorba cumva de o pierdere de lichid amniotic sau altceva? N-aveti idee ... vreun alt simptom sau semn ... ceva
. Ca ma apuca bazdaghiile 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
24+
cu 
Nasterea printesei