Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
Rallu spune:
Blanca, exact, dar exact rochita aia am probat-o si eu
.
E foarte mare la burtica dar n-am reusit de cat cu greu s-o trec peste sani si ma strangeeeeaaaa.
Mi-a parut tare rau ca e frumusica foc.
Sa le porti sanatoasa!
Eu m-am reprofilat acum pe rochite de la Takko din complexul ala nou deschis in Militari.
Toate-s supraelastice ca sa intre si grasu' in ele.
In plus ultima rochita luata se termina fix sub fund si eu o ador (m-am saturat de hainele alea e gravida lungi si lalai).
Sotul in schimb cam stramba din nas, inca n-am reusit sa-l conving ca e rochita si nu bluzita.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 27+
Robert Constantin
Asa arat eu acum
PatriciaArdeleanu spune:
'neatza si de la noi!
Blanca, foarte frumoase bluzele, rochita si burtica.
Matcha, nu stiu ce sa zic despre marimea bb, poate ti-a dat si tie cu marja plus/minus.
cit despre contractii, daca nu sint dureroase, probabil au inceput Braxton Hicks, care asa se manifesta. se contracta toata burta si se intareste dupa care se relaxeaza. sint normale, si eu am avut la prima sarcina dar nu mai tin minte cind au inceput.
se anunta o vreme frumoasa, si noi vom merge la tara si vom sta toata ziua afara!
o zi buna!
Patricia
s22 si Rebecca
05.02.2005
Rallu spune:
Aaaa....am uitat sa spun ca si eu am fost ieri la curte la gratar.
Din cauza ca m-a batut toata lumea la cap ca nu-i asa de cald afara, nu mi-am luat echipament de soare (maieu, pantaloni scurti) prin urmare acum sunt bronzata ca tractoristii (cu manecuta
).
Sper sa mai ies saptamana viitoare sa repar problema ca tare urat se vede.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 27+
Robert Constantin
Asa arat eu acum
monica2008 spune:
eu ar trebui sa spun buna ziua nu buna dimineata
abia m_am trezit ca ieri am ajuns acasa la 2 am fost la ziua unei prietene.a fost tare misto ma duc si sambata viitoare ca ii ia din par fetei 
matcha_oana ce bebe grasun ai
abia astept sa vad cat e de gras si bebitu meu
monica mamica in devenire
+27
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Moniland spune:
Am fost azi in parc si era plin de copilasi in carucioare si ma gandeam ca in septembrie si eu voi fi pe acolo. Cand sa plec am vazut si un carucior de gemeni si bineinteles ca m-am dus la ei. Erau baietei amandoi si aveau 6 luni. Caruciorul era luat din America, ziceau ca in Romania nu au gasit ce le trebuia. Asa ca... E prima pereche de gemeni pe care o vad de cand sunt
. Unul plangea si unul statea cuminte. Asa de dragalasi erau si instinctiv mi-am mangaiat burtica. De abia astept sa le vad si eu pe ale mele
dar nu mai repede de luna iulie. Inca un pic.
23+

dria spune:
Noi ne retragem, se pare ca pana aici ne-a fost ata.
Si tocmai vroiam sa-mi pun la semnatura
22+ Erica
Va doresc sarcini usoare si bebeii sanatosi!!
"Ai grija ce-ti doresti ca ti se poate intampla"
Mony08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dria Noi ne retragem, se pare ca pana aici ne-a fost ata. Si tocmai vroiam sa-mi pun la semnatura 22+ EricaVa doresc sarcini usoare si bebeii sanatosi!! "Ai grija ce-ti doresti ca ti se poate intampla" |
Dar ce s-a intamplat Dria? Sper ca esti bine

Mony
20+
micaalsa spune:
dria, nu vreau sa ma gandesc la nimic rau. Scrie-ne mai multe, sper ca sunteti bine si tu si bebele.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
24+
cu 
Nasterea printesei
alinutza78 spune:
Dria imi pare enorm de rau...ma rog pentru tine
Alinutza
21+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru