Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Ayla sa nu te mai plangi ca ai copil cumnite ca ti-l fac pe al meu pachet si til trimit . la Luana.
Am ajuns la kg din inainte de nastere, deci cine vrea sa slabeasca va trimit berbecutu....
Scuzati scrisu ,.dar sunt in mare viteza.
PUUUUUUP

40+

Joanna imi era dor de tine!!!
Eu sunt cu 3 kg sub greutatea de dinainte de nastere. Aveam 56 kg inainte (m-am maritat la 51, deci nu stiu unde sunt alea, probabil conformatia osoasa), am pus 7 kg in sarcina (foarte putin pt o sarcina gemelara), si la nici o luna aveam 53 kg.
Joanna, al tau e berbec, ce sa fac? A mea e vasatoare rebela (ca tac-au ca si el e un rebel, imaginati-va azi a plecat cu masina, la o luna jumatate de la un avc).
Ce face darius de te supara, mami? Poze nu ne pui?

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna tuturor,
De ieri dupa amiaza am ajuns acasa si...eu una sunt franta de oboseala.
Pitonul nu e obisnuit cu noul mediu, cu alaptat numai de la mami, cu...nu am dormit toata noaptea, el a vrut sa stea numai cu tzatza in gura.
Are colici, o sa-i dau incepand de azi ceva pentru ei.
Cezariana a fost ok, mi-am revenit foarte repede, m-am mobilizat sa ma misc cat mai mult ca sa plecam repejor din spital si sa ma recuperez si eu cat mai repede.
O sa va rog sa mai aveti putintica rabdare cu mine, pana ma acomodez si...apoi revin cu voi sa va si povestesc una alta.

Va imbratisez cu drag pe toate.

Nu am schimbat semnatura, dar intelegeti voi.

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR cateva ore

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Bine ati ajuns acasa! Noi ne mai conversam si la teelfon, si schimbam pareri. Dar ma bucur ca ai intrat putin pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Buna seara! Am intrat sa dau semnatura de prezenta! Am stare foarte...aiurea asa ca nu vreau sa va intoxic si pe voi deci prefer sa nu stau.
Pupici!

FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+

9 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Avem 3 sarbatoriti astazi! 3 ghiocei au implinit o luna! E superba perioada asta, daca nu apar ghiocei noi, ii sarbatorim pe cei rasariti deja, o tinem tot intr-un party!

Alexandra, bebe de Novus!
Crina, bebe de Silvi8!
Calin Nicholas, bebe de Gina2008!

Ana-Maria

36+
AMR 4 saptamani

Alexandra, bebe de Novus!
Crina, bebe de Silvi8!
Calin Nicholas, bebe de Gina2008!

Eu am trecut pt fiecare, de ziua la Party Zone, pe Ghiocei2009. Am pus si tortulet virtual.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Am intrat sa anunt ca a nascut M_monique o fetita de 4 kg, natural cu epidurala,am uitat sa intreb numele....
Sunt bine amandoua mai multe detalii maine...
FELICITARI MAMI SA ITI TRAIASCA PUIUL.....

40+

Felicitari Monique!

Mergi la inceput

Am plecat la
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Somn pufos, Ayla!Ana-Maria 36+AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Noapte buna fetele!

38+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara fetelor,

Ce mai faceti dragele mele? Mi-era tare dor de voi caci n-am mai intrat de foarte mult timp pe net! Bebe nu ma lasa sub nicio forma sa plec de langa el, asa ca a trebuit sa ma conformez. Mai nou s-a invatat ca peste zi sa-l tin in brate si uite asa toata ziua il tin in brate fara sa mai pot face nimic altceva. Deocamdata nu ma plang, dar ma gandesc sa nu se obisnuiasca de-acum incolo tot timpul asa, caci mi-am propus sa stau doi ani cu el acasa!
Proaspetele mamici, bebeii vostri vor in brate sau le place mai mult patutul lor?
In rest suntem bine, e un dulce, iar eu sunt complet topita dupa el!
Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, iar in curand se va termina si odiseea mamicilor de martie-aprilie Eeeee... dar urmeaza o alta etapa minunata, unica la fel ca si perioada cu burtica!

Nasteri usoare si bebei sanatosi tuturor celor care se pregatesc de marea intalnire!
Va pup pe toate!!!

Mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Ciresica, si al meu numai in brate adoarme, ziua doarme ca un ingerasss, sa-l zgudui nu se trezeste.......in schimb noapte adoarme tarziu pe la 12.30, dupa ce urla si ma freaca...de-mi vine sa ma omor, sanii imi curg, el tipsa si se inconvoaie...cand adorme tb. sa ma trezesc pt. muls.....nu mai am timp nici sa mananc seara.
, noptea cedez psihic.
Ziua e super ok.

Florinela

Mergi la inceput