Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Asa as merge si eu la o plimbareNuma ca vine we si n-am chef sa nasc fara medicul meuMa gandesc asa: am stat o luna in pat... oi mai rezista macar 3 zile pana luni
Uf

38+ Damian Codrut Andrei
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

La multe lunite Alexandra si Calin

HAI Monica

Mai fetelor dar voi chiar absentati bine de tot. Daca pana acum ma trezeam pe la 1 si recuperam vreo ora, azi m-am trezit la 1.30 si am recuperat in 5 min. Mi-e si frica sa nu raman singura pe-aici Noroc cu unii bebei cuminti care le mai lasa pe mamici sa ne viziteze

Ma gandeam acum daca eu ii fac programul din burtica lui bebe sau si-l face singur. Adica daca eu ma culc pe la 2-3 si ma trezesc pe la 1 dupa masa asa o sa fie si el pupaza de noapte ?

Va si sa aveti o zi frumoasa

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Si eu as merge la o plimbare, caci e frumos afara. Dar singura....

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cum Olga sigura? pai bb ce e? crezi ca nu ii place plimbarea si oxigenul?

vad ca ati incetinit ritmul, incet incet mai apuc si eu sa citesc, mai ales ca am un copil atat de cuminte imi vine sa il mananc. deja nu ma mai trezeste noaptea, mananca pe la 1 ultima data si dupa aia dormim amandoi ca doua valize pana la 8 dimineata. colicile vad ca nu ne mai deranjeaza, de ieri nu i-am mai dat nici picaturi. nu tin regim, mananc absolut orice am chef, problema e ca nu prea am chef de mare lucru...a disparut pofta de mancare o data cu burta. chiar, centura se pare ca a facut treaba, mai am un pic si ajung la ce am fost candvae adevarat ca mai am si ceva kg de dat jos dar sper ca pana la vara sa fiu ca noua.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Noi am venit acas sa papam dar iesim din nou ,ne place foarte tare afara la soare asa bine dormim si am uitat si de colicei

Olishka ,ai mami rabdare ca mai un pic si vei avea companie la plimbare

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Aris ,esti o norocoasa ca ai reusit sa scapi deja de burta.Eu deabea de cateva zile am inceput sa port centura,mie doctorul nu mi-a recomandat-o dupa operatia de cezariana si am ramas cu o burtica frumusica cea ce eu inainte nu aveam.Oricum sper sa scap si eu de ea pana la vara si cat de cat sa ajung macar aproape de kg pe care le-am avut inainte

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput

Aris felicitari pt bebe cuminte si kg pierdute Deci se pare ca centura a functionat...eu sunt inca in ceata, nu stiu daca e ok sa o iau sau nu

Abia astept si eu sa ies cu bebe la plimbare. Chiar ma gandeam ce norocoase suntem ca nastem in aceasta perioada cand ti-e mai mare dragu sa iesi afara.

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Multumesc NOVUS pentru urari, multumesc fetelor pentru gandurile bune adresate lui bebe Calin. Mai avem 3 saptamani pana la botez, care e pe 23 aprilie, de Sf. Gheorghe. Abia asteptam amandoi botezul, cred ca va fi extrem de emotionant.
MONICA, noi abia ne-am intors din parc. Azi am stat cam o ora si jumatate. Am prins curaj vazand ca e atat de cald, l-am imbracat bine si am fost in parc cu el. Doarme bustean cand il scot afara, mai ales ca ii dau sa manance inainte. Si doarme mult si apoi. Cred ca aerul e "responsabil" cu somnicul. Sunt cam stresata ca nu stiu cat sa-l imbrac de gros. Intotdeauna il infofolesc cam tare pentru ca nu stiu daca ii e frig sau nu. Si decat racit, mai bine sa ii fie prea cald. Tu cum o imbraci pe Luana cand iesiti afara?

Gina mami de CALIN NICHOLAS
http://picasaweb.google.ro/goodzilla2006/Calin#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna tuturor,
De ieri dupa amiaza am ajuns acasa si...eu una sunt franta de oboseala.
Pitonul nu e obisnuit cu noul mediu, cu alaptat numai de la mami, cu...nu am dormit toata noaptea, el a vrut sa stea numai cu tzatza in gura.
Are colici, o sa-i dau incepand de azi ceva pentru ei.
Cezariana a fost ok, mi-am revenit foarte repede, m-am mobilizat sa ma misc cat mai mult ca sa plecam repejor din spital si sa ma recuperez si eu cat mai repede.
O sa va rog sa mai aveti putintica rabdare cu mine, pana ma acomodez si...apoi revin cu voi sa va si povestesc una alta.

Va imbratisez cu drag pe toate.

Nu am schimbat semnatura, dar intelegeti voi.

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR cateva ore

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Bine ai revenit Gigelica. TRebuie sa ai rabdare cu bebe si sa te odihnesti cand doarme si el ca sa ai forte proaspete.

sap.40

Mergi la inceput