Gravidute&Mamici de IASI (88)
Raspunsuri - Pagina 4
Anilansa spune:
se pare ca vremea buna.... ne scoate din casa....noi ieri am iesit de 2 ori afara... de la 15.20-17.30 (numai eu cu Darius)si dupa aia pe la 20.00in formatie mai mare(nasii si sotul) a fost ff frumos...
Am observat o noua chestie la Darius... cand am ajuns in parc... caci seara am fost in Copou... Darius dormea ... dupa jumatate de ora de liniste sa apropiat o fetita de carutul lui Darius si vb cu mama ei... iar Darius deodata sa trezit si a inceput sa zambeasca.
ieri a fost bine... temperatura nu a mai facut... iam luat de fiecare data cand ii schimbam pemparsul... 36.9-37.5..
azi e zi de ... pina la 15.00 trebuie sa termin ca ne-a promis tati ca ne scoate la plimbare
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Neata!
Multumim de cafea Alinama bucur caci Darius e mai bine;si Bianca e mai bine,a inceput sa manince,scaune moi nu mai are,nu mai vomitae mai bine,mergem luni la control si daca totul e bine si ne da unda verde pediatra ,marti dimineata cu ajutorul lui Dumnezeu am plecat in concediusi noi am iesit ieri la aer dupa trei zile de stat numai in casa.
Ieri am fost un pic si la parintii mei si acolo la blocul unde stau ai mei sunt foarte multi copilasi,mai mici si mai mari decit Bia ,vreau sa va spun ca se ducea la toti sa-i mingaie sau sa-i ia de mana,e innebunita dupa copii.
Si noi cred ca vom iesi azi un pic prin copou...
Va doresc un sfarsit de saptamina cit mai placut,va pupam
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
ghinetz spune:
'Neatza
Pup copilasii sanatosi. Si le doresc asa sa fie mereu, ca de acum e vreme de alergatura, nu de stat cu medicamente
Michelle, uite cum ma faci tu sa rosesc. Si noi am fost la porumbei, cum de nu ne-am intalnit.
Azi e in Copou, la Universitatea Agronomica o Expozitie cu catei, cred ca un concurs, de fapt. Poate ajung si eu, desi nu am mancare, iar mama are chef sa ma plimbe cu copiii prin Siraj . E drept ca tr sa-i iau lui Victor pantofi si caciulita de primavara, dar...nu am nici un chef sa merg cu ei, dar daca ea da banii, nu ii mai pot zice si sa stea cu victor acasa. Am decis cumva sa nu mai prea apelez la ea, ca nu asculta ce ii spun eu si ma trezesc ca mananca Victor numa' prostii gen cartofi prajiti, ciocolata.
A! Ma bate gandul sa evadez dupa Paste in Gracia. Singura. Ei??? Ma sustineti au ba? Nu's mama denaturata? (bine, deocamdata e doar un gand, as merge la o prietena in Salonic, fara copii, va dati seama. Miha, ei? Ce zici? .
alice_is spune:
Buna
Celia, suntem bine, crestem, vorbim bebeluseasca si doar cateva cuvinte romanesti, stam toata ziua afara cu copii(e topita dupa copii). Acum e cu tati afara, iar eu intentionez sa ma relaxez cu o baita. Dupa amiaza cred ca ajungem si noi prin parcul Copou, ca-i place foarte mult sa alerge si sa vorbeasca cu copii
Ginetz, singura in Grecia, la soare, mare...Ma iei si pe mine? Incap intr-o valiza mai micuta
O zi buna va doresc
alice_is spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ghinetz Eu azi de exemplu am ramas in urma cu shmotrul. Nu stiu daca reusesc sa-mi fac curatenia de Paste. Ca e greu cu Victor printre picioarele mele. Azi am frecat mochetele cu vanish si a vrut si el buretele. i l-am dat inmuiat doar in apa si stors bine. Nu!!! Nu i-a convenit. L-a inmuiat el in lighenas si l-a stors in bucatarie pe gresie. Asa curatenie...sa tot fac. |
Mi-l imprumuti si mie? Ca nu mai fac fata cu un singur ajutor
mihamora spune:
Ella - ma bucur ca e bine Bianca Va doresc o vacanta superba!!!
Oana - foarte frumos, eu zic sa mergi, dar pt cate zile e?
Anilasa - bine ca nu mai face febra, plimbare placuta.
M-am gandit sa va arat si voua www.youtube.com/watch?v=aVatnrkJeW4" target="_blank">filmuletul cu delfinii nu sunt doar eu, e tot grupul cu care am intrat in bazin, dar cred ca o sa ma recunoasteti
Asa... si ar mai trebui sa va zic ceva dar nu stiu cum sa incep....
Michelle si DOMINIC
Anilansa spune:
citat din mesajul lui mihamora Ella - ma bucur ca e bine Bianca Va doresc o vacanta superba!!! Oana - foarte frumos, eu zic sa mergi, dar pt cate zile e? Anilasa - bine ca nu mai face febra, plimbare placuta. M-am gandit sa va arat si voua www.youtube.com/watch?v=aVatnrkJeW4" target="_blank">filmuletul cu delfinii nu sunt doar eu, e tot grupul cu care am intrat in bazin, dar cred ca o sa ma recunoasteti Asa... si ar mai trebui sa va zic ceva dar nu stiu cum sa incep.... Michelle si DOMINIC |
foarte frumos filmuletul....vreau si eu
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alice_is spune:
citat din mesajul lui mihamora M-am gandit sa va arat si voua www.youtube.com/watch?v=aVatnrkJeW4" target="_blank">filmuletul cu delfinii nu sunt doar eu, e tot grupul cu care am intrat in bazin, dar cred ca o sa ma recunoasteti Michelle si DOMINIC |
Minunat filmuletul.
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti....
Noi am fost dimineata la biserica sa o impartasim pe Stefy. A fost foarte incantata cand i-am dat lumanarea aprinsa. A zis ca a fost la "Doamne-Doamne si i-a dat patasanie si nafula"....
In rest, suntem mai mult pe afara....
Ani, ma bucur ca Darius nu mai are febra. Multumesc pentru . Plimbare placuta.
Celia, multumim. Am niste belele la job.... No comment....
Oana, nici eu nu stau mai bine la partea cu curatenia. De doua zile de cand vin de la servici, o iau de la cresa si venim seara in casa.... nu mai apuc nici mancare sa mai fac.
Multumesc pentru raspuns.
manucu, cu agitatia de la oboseala, pediatra spune cam asa.... CA pe masura ce e mai obosit, e mai mofturos, si mai ales daca depaseste pragul de oboseala, apoi desi e obosit somnul nu prea mai vine. Dar el se simte obosit... e un cerc vicios. Eu incerc pe cat posibil sa-i respect programul deja stabilit.... ca altfel....
Teo, sa folosesti sanatoasa parfumul.
Ella, un dulce la iubareata... Ma bucur ca e mai bine.
Michelle, foarte fain filmuletul.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alice_is spune:
citat din mesajul lui mihamora Asa... si ar mai trebui sa va zic ceva dar nu stiu cum sa incep.... |
cu inceputul, sinu ne tine in suspans, plzzzzzz...