Gravidute&Mamici de IASI (88)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

La multi ani Ani sa fii sanatoasa si iubitaam vazut piticotul in actiune e tare dragalas si se pare ca va merge in curand

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

La multi ani! Alina.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Alina! Sanatate si bucurii!
Teo nu stiu ce sa zic.. Aici copii sunt mai recalcitranti, egoisti! A dat baiatul cand s-a vazut amenintat... Celalti erau mai mari si nu intelegeau ca el nu se prea pricepe... Apropo de alti copii! Foarte rar (am intalnit doar 2 copii!) isi imprumuta jucariile unii altora! "E al meu!" Copii care ii dadeau jucaria cu imprumut mai aveau acasa cate un frate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Alynta sper ca nu te-am jignit eu chiar sunt fascinata de faptul ca aici nu sunt egoisti si cred ca ai dreptate majoritatea au fratiori ca nu se poate numai unu in familiile de aiciOri ai 2-4 copii ori nu ai deloc
Mi-a spus prietena mea ca a fost in tara in mall si si-a luat-o rau de la alti copii baietelul ei.El saracu statea si nu zicea nimic obisnuit de la gradi si locurile de joaca de aici.O alta chestie care o vad foarte des aici mamicile au o rabdare fantastica si le explica totul cu lux de amanunte desi sunt foarte mici.As vrea sa fiu si eu asa dar ma apuca nervii repede

Mergi la inceput

Astept cu nerabdare sa vad cum o sa se joace Vladut cu alti copii ca aici mai mult cu verisoru, asa in parc nu prea avea treba cu altii

Mergi la inceput

Am niste prieteni in Ro care sunt atat de mandri ca fiului lor i se spune batausul la gradinita.Mi se pare tare aiurea ca in felul asta il incurajeaza sa fie violent.Am incercat sa discut cu ei si sa le explica dar mi-au replicat ca decat sa si-o ia mai bine da el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Alina ai o dulceata de copil intr-adevar, seamana cu tati. sper ca si Bianca sa-mi semene mie
Am vazut ca i-ai prins codita lui Darius Asa faceam si eu cu baiatul surorii mele, ii prindeam codite, il imbracam in haine de fata

---------------
Inesa [ 26+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

La multi ani, Alina

Teo, cunosc si eu astfel de oameni, care se mandresc ca ei nu si-au invatat copilul sa nu se bata, ba din contra, l-au invatat cum sa dea mai cu tupeu. Ce sa spun, e cumplit. Cat despre asa zisul "egoism" eu cred ca la varsta asta putini sunt copilasii care sa dea cu drag ceva. Ei nu percep datul ca pe o forma de imprumut, ci " ce dat e bun dat". Si e normal sa fie mai reticenti, nu? Eu asa cred. Dar si asta se invata. Eu le explic copiilor (lui Stefan cand era mic si acum lui Victor) ca il dam putin jucaria, apoi o primim la loc. Chiar insist uneori, dar nu foarte tare, daca nu vrea si nu vrea sa dea...nu fortez nota.

O seara frumoasa. Afara e vant si cam rece, nu am putut sta mult azi. In we sigur ploua, ca merg eu la socrii. sa nu am bafta sa stau in curte...Of. parca e un facut. le-am zsi, daca au nevoie de ploaie vreodata, pentru agricultura, sa ma cheme pe mine acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata.
va servesc cu o ... sau cine doreste... si un cappucino cu laptic

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

multumesc mamici pt urari...moldoveanca, danyelle, aly , ghinetz...

noi ieri nu am sarbatorit deoarece sotul a plecat la 5.20 dimineata si sa intors la 20.30.... numai de petrecere nu ii ardea lui....asa ca petrecearea ramane sambata- duminica...am primit flori... de la sot, de la Darius, de la parinti, de la socri, de la cumnatel.... felicitari de la toti prietenii... a sunat telefonul non- stop.codoul de la sot a fost...100% examen luat...fericirea lui, ca nu munceste degeaba cu, cursantii....

Referitor la Darius... il dor gingiile tare... aseara sa foit si plangea prin somn de durere.... asa ca am dormit iepureste... inafara durerii de gingii.. adca se poate sa stea numai pe jos si sa mearga ar fi cel mai bine... o sa avem un copil plimbaret, asa cum suntem noi

aseara am visat ca ii iesise un dinte lui Darius... o fi de bine/ sau de rau????????

va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput