Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimineata burticute cineva vrea o ?

carla ma bucur din suflet ca sunteti sper bine si sa dea dumnezeu de acum sa intre toate in ritmul normal sa ai grija de tine in continuare

KARMEN iti doresc multa sanatate , fericire o sarcina usoara in continuare si o nastere la fel de usoara un bebe sanatos si frumos si nu in ultimul rand LA MULTI ANI!!!!!

Maria nu am facut treaba multa dar am obosit de ziceai ca ce am facut noroc de mame ca altfel nu reuseam eu sa fac mare branza cum fac ceva mai mult efort cum ma apuca gafaiala iti multumesc de grija

Deea_24 la mine bebe se impinge in jurul buricului eu banuiesc ca acolo are poponeata ca se face asa un cucui rotund dar impinge de mai e putin si se rupe pielea dar ce nu indur eu pt bebe

Multumesc frumos tuturor pentru urarile voastre si va doresc si eu tot binele din lume si toate lucrurile frumoase sa vi se intample

30 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Kiralina foarte frumos numele special as putea spune sa fie bebica sanatoasa

Mergi la inceput

cand vine cris va pun o pozica noua cu rochita pe care mi-a tricotat-o mama imi place asa de mult chiar daca sunt balenuta imi doream asa de mult o rochie tricotata si mama mi-a indeplinit dorinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

clodyac ma bucur ca iti place numele. O sa mi-l trec si la semnatura.
Si mie imi plac rochitele tricotate, abia astept sa vad pozele.

29 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata burtici!!!
Noi astazi suntem mai bine, nu mai are febra mare deocamdata, de azi noapte. Este inca ametit putin si il doare tare, tare gatul. Abia inghite. Eu sunt bine pana acum, slava Domnului!
Si.... azi noapte m-am trezit O SINGURA DATA!!!!! Wow, a fost super, am dormit mai bine, dimineata nu-mi venea sa cred...
Acum imi fac planuri sa vopsim holul inca o data, ca s-a tot murdarit si e pacat sa tin vopseaua degeaba, ca expira pana la urma.
Va doresc o zi minunata, fetelor!

Ioana 35+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata fetele,

Cam slaba activitate azi-noapte....ce, s-a dat liber la schimbul 3?!

Carla ma bucur ca sunteti mai bine ...sa o tineti tot asa si sa nu mai aveti astfel de probleme
Beca incearca sa ii dai ceva mentolat, sau poate ai ceva pentru gat...oricum insanatosire rapida ii urez. Cum a fost la balet cu Beca?
Deea_24 poate au fost doar gaze, sau bebe se "juca" sau apasa pe intestinele tale...ca intepaturi din acestea am si eu mai tot timpul...si am intrebat doctorul. Oricum nu ai de ce sa te sperii
Miruta...emotii am, mai ales ca e ceva nou ptr mine...am citit, am vazut nasteri la tv, dar cred ca nimic nu se compara cu ceea ce simti in momentul respectiv...oricum cred ca toate viitoarele mamici au emotii...tu ai? Vei avea ajutoare atunci cand vei veni acasa cu bebe?
Karmen la multi ani, multa sanatate si sa ai parte de un bebe sanatos si la termen.

Pup pe toate, nu stiu daca mai pot intra in weekend ca avem copii...asa ca va urez de pe acum sa aveti parte de un weekend plin de soare si sa va simtiti bine.

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

36+ Alessia-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Helloooo fetele!!!!

Sunt fericita! Se pare ca mi-e copilul sanatos, n-a iesit nimic la exudatele nazale si faringiene. Hemoglobina e 13.5 (ma tot minunez cum de e asa de mare), calciu e ok, ASLO e ok, deci nu are infectie in organism. Glicemia i-a iesit in schimb foarte mica: 51, Carla, oare trebuie sa ma ingrijorez? Adevarul ca si eu o am in general mica, sub limita inferioara.
Ma gandesc acum ca bubitele de pe corp sunt din cauza ca a avut streptococul, oricum si ele incep sa treaca si nu l-am dat decat de 2 ori cu unguent.

Deea, ai fost mortala

Karmen, La Multi Ani!

Kiralina, imi place si Ada si Ruxandra. Suna asa frumos.

Bebe Beca, ce bine ca e Andrei bine si ca ai reusit si tu sa dormi toata noaptea.

Carla, ma bucur sa aud ca si tu si Saby sunteti mai bine. Sunt sigura ca o sa-si revina si sotul. la toti.

Maria, bine ca nu te-ai obosit asa tare cu nasii cand ai fost cu ei sa rezolvati problemele.

Picky, weekend placut cu copiii!

Va pup, nici eu nu stiu daca mai intru pana luni.

32+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Dani3lla...sa nu crezi ca am uitat ca azi e ultima ta zi de lucru..deci de maine,vreau prezenta la apel,ok?A trecut raceala?

Mai Buni' tu chiar nu uiti nimik??? Nimik nu-ti scapa...

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 28

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Buna fetelor, ne-am intors de la spital, diseara facem ultima doza de antibiotic si scapam de branula, totul pare foarte bine. Eu sunt foarte obosita, nu prea pot sta in picioare ca ma apuca imediat contractiile, dar incerc sa ma lipesc de pat pana luni cand merg la control.
La banca a fost super, ni s-au dat mai multe variante de reesalonare a ratelor, de schimbare a termenului de plata etc. si am ales ce ni s-a parut noua realizabil, deci nu mai este casa in pericol.

Kiralina, felicitari pentru nume!
Deea, esti tare cu sotul si durerile menstruale .
Strunfita, ma bucur ca analizele au iesit bine, nu cred sa fie o problema glicemia mica, mai ales daca si a ta este la fel. Era mai rau sa fie mare.

Nu mai stiu ce voiam sa spun, o sa mai raspund din urma o vreme pana ajung la zi.

P.S. Mi s-a smuls o unghie din carne, dar nu de la varf, si de la mijlocul unghiei si a iesit cu tot cu sange, ma doare de innebunesc si ma si enerveaza pe masura.

Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Serialbastre..succes la eco si te asteptam cu vesti bune!!
Deea..bine ca au trecut durerile..poate ai dormit pe aceeasi parte unde era si bebe mai mult pozitionat si apasa tare acolo jos!!Ai fost tare sa il intrebi pe sotul tau cum sunt durerile la CM..Nu intra in panica...
Clodyac..abia astept poza cu rochita!!
Kiralina..felicitari pt alegerea numelui!!Ruxandra ma duce cu gandul la o domnita sau o printesa..
Strunfita...ma bucur ca au iesit bine analizele si Bogdan e sanatos!!
Dici...mai uit si eu cateodata...chiar daca am memoria buna..
Karmen.."La Multi Ani!"

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput