Aspirante optimiste >20 ani(396)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

vroiam si eu sa va intreb ceva..caci cu sigurantza sunteti mai stiutoare...
deci:
-eu am ciclu neregulat,cam la 32-34 de zile
-ultimul ciclu l-am avut pe 12 martie
ovulatia nu stiu exact dar pe 28 si 28 m-am simtit fr rau ...am fost balonata..ma intepau ovarele si spatele..mucus abundent ...
Mi-am facut si eu sa vad cand am avut ovulatia pe calc),si mi-au aratat ca pe 1 aprlie e posibil sa concep copilul...desi eu nu mai am nici mucus,nimic de aproape 3 zile...daca ar fii sa iau 2 sapt de la ciclu ar cadea exact pe 26 sau 27 atunci cand am prestat noi...desi calculatorul e de alta parere..
voi ce credeti?
multumesc

In primul rand bine ai venit la spirante si sa-ti traiasca baietelul

In al doilea rand ciclu tau nu este considerat un ciclu neregulat. Cred ca sunt multe pe aici care si-ar dori un ciclu asa de "neregulat" ca al tau. Ai un ciclu minunat si cat se poate de sanatos. Deci bucura-te de asta
Acum daca te iei dupa calculatoare ai toate sansele sa "pierzi" ovulatia - ovulatia ta poate sa fie undeva intre ziua 16 si ziua 22 de ciclu. Cel mai bine (dupa parerea mea ) este sa-ti cunosti corpul si sa stii care sunt semnele lui. Sau poate din clipa in care ti se termina menstruatia sa faci dragoste o zi da si una nu toata luna.
Daca te intereseaza sa afli mai multe despre zilele ferile te invit sa intri in blogul meu, acolo am explicat cum este cu semnele fertile. Ai link la Feminitate jos la semnatura mea.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta

grafice TB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela

Eu sunt ziua 33 din 28. Mi-am facut in test in ziua 30 care a fost negativ. Dar am acum niste secretii care seamana cu cele de la ovulatie. Sa am 2 ovulatii intr-o luna? Nu mai inteleg nimic...

Daca intrun ciclu o femeie are doua ovulatii acestea au loc la un interval de cel mult 24 de ore. Deci nu se poate sa ai ovulatie in ziua 14 si in ziua 33, fara sa fi fost intre ele menstruatie. Dar se poate ca organismul tau sa se fi pregatit de ovulatie ca de obicei, dintr-un anumit motiv ovulatia sa nu fi avut loc si acum sa se pregateasca din nou de ovulatie.
Sau se poate ca inainte de menstruatie aceasta "secretie" sa fie de fapt mucoasa endometriala care incepe sa se descompuna.
Sau asa cum a spus si Anca sa fie scurgeri in sarcina.
Eu zic sa faci inca un test de sarcina, cel mai bine unul de sange sa vezi daca e sau nu sarcina.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

O sa mai fac sambata un test daca nu imi vine pana atunci, ca atunci se fac 7 zile de intarziere si asa m-a sfatuit ginecologul. Ar trebui sa am un raspuns clar atunci, cu toate ca il cam stiu, din moment ce primul test a iest negativ .

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Citat:

O sa mai fac sambata un test daca nu imi vine pana atunci, ca atunci se fac 7 zile de intarziere si asa m-a sfatuit ginecologul. Ar trebui sa am un raspuns clar atunci, cu toate ca il cam stiu, din moment ce primul test a iest negativ .

Primul test poate fi irelevant daca a fost facut cand sarcina e prea mica. Deci iti tin pumnii.

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Iubita nu te descuraja,fa un test asa cum ai spus sambata la 7 zile de intarziere a cm,si mai fa-ti si un test de sange,cum bine au spus fetele.Poate inca nu sunt suficienti hormoni ca sa iasa la test,cu rabdarea treci marea!
Multa bafta!!!sa iasa testul cuDoamne ajuta,la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Fetelor va multumesc pentru incurajari. Eu deocamdata nu vreau sa imi fac sperante, ca apoi sa pic in butoiul cu depresie. Abia astept sa treaca ziua de azi si cea de maine. Imi iau sambata un sure check si daca iar nu am nici rusi nici test pozitiv merg sa fac un test de sange. Va pup

My baby...to come
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavy7 spune:

Buna fetelor!
Sunt noua pe aici, ma primiti si pe mine?
Sunt o aspiranta de multa timp!
2 sarcini pierdute, una foarte recent, pe 2 martie, avea 6 saptamani!
si una acum 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata fetitele!
Cum sunteti,cum stati cu nivelul de optimism?
Gabidaniela iti tin pumnii,poate e cu ochisori.

http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:

Fetelor va multumesc pentru incurajari. Eu deocamdata nu vreau sa imi fac sperante, ca apoi sa pic in butoiul cu depresie. Abia astept sa treaca ziua de azi si cea de maine. Imi iau sambata un sure check si daca iar nu am nici rusi nici test pozitiv merg sa fac un test de sange. Va pup

My baby...to come
Arbeite klug, nicht har
gabi,eu u cristian am facut n teste in diecare luna...si 1 din iunie mi-a iesit negativ..am mai asteptat vreo 2 zile si a iesit pozitiv..ce-i drept se vedea fr putin...apoi am avut 1 sapt de vis fara greturi nimic,si apoi am stiut cu sigurantza ca sunt gravi...am avut greturi non stopa,vomitaturi ,somnolentza,lesinuri...ceea ce sper sa nu se mai intample ma rog la DD

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

multumesc de primire,am uitat sa spun si o urare pt aspirante..nu iti pierde sperantza...la un moment dat se va intampla si lucrul pe care il dorim cel mai mult...un bebe...si doar cine nu vrea nu primeste cine vrea lupta si dobandeste

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput