Americancele gatesc - 8

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am eu un feeling ca ti se pare interesanta horticultura asta.
Zau ca-i multa mincare pentru doua persoane! Poate aveti portii mici. Anyway, suna bine de tot.
Sper sa va placa puiul, sa-mi amintesc sa mai fac si eu din ala. Sint vesnic intr-o cautare de retete si citeodata le uit pe astea preferate. Musai sa le organizez intr-un fel!
Enjoy cina asta bunuta, aveti si vreun vin pe linga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ramona, a fost excelent puiul. Placut mult dar sotul zice ca a fost putina carne - 1/2 piept pui pt el. Ti-am spus eu.

Cred ca noi mancam mai mult decat media. Am observat ca atunci cand mergem la un restaurant, noi suntem cei mai mancaciosi dar suntem si cei mai slabi.
Poate ca si consumam mai multa energie decat media...nu stiu.

Vin nu prea bem, ca noua nu ne prea place alcoolul. Gustam cand suntem cu altii dar altfel nu ne atrage. Am desfacut o sticla de vin la Craciun si probabil vom mai deschide una la Paste. : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

In ceea ce priveste portiile, cred ca fac portii mici. Prefer sa am 3-4 feluri de mancare pe farfurie, cateva linguri din fiecare. O aranjez frumos pe farfurie, imi place sa fie multicolora.

Mergi la inceput

N-am dat atentie la cantitati cind ai scris, dar vazusem multe feluri. Sau asa parea!
Ma bucur ca v-a placut puiul, cred ca mai fac si eu saptamina viitoare.
Acum imi incerc norocul cu niste asparagus, parca vad ca-l maninc singura! Ai mei probabil ca vor da o tura la MacDonald's dupa ce vad ce li se pregateste.

Mergi la inceput

Surpriza! A iesit foarte bun asparagus!
L-am pus la cuptor la 450F, tossed cu o lingura de ulei de masline si cu sare. Separat am amestecat niste unt cu hrean si un pic de sare. Cind a fost gata asparagus, l-am amestecat cu chestia asta. Super yummy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,au mancat si ai tai sau doar tu?...eu nu ma omor dupa asparagus,sotul insa mananca orice,el isi comanda din diferite locuri ca acasa nu gatesc din astea...suna bine reteta ta!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Zau ca a iesit tare bun! Ma gindesc sa incerc broccoli si conopida, folosind aceeasi metoda.
Copiii nu au vrut, sotului i-a placut. Ceea ce zau ca-i mare lucru.
Edit sa adaug ca-i atit de usor de facut ca poti sa faci numai pentru sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu fac asparagus pt. barbata-miu (faceam sau fac cand vine in vizita). Noua ne place overcooked, desi tot vad la TV ca nimic nu tb sa fie overcooked:)) Eu il oparesc intai si dupa aia il pun putin intr-o tigaie, unde il amestec un minut cu unt si sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Fetele, am o cutie de brussels sprouts si nu ma vad mancandu-l..
Va rog, niste idei vegetariene?
Anamaria parca spunea ca-l gateste cumva, am cautat si n-am gasit...

Mergi la inceput

Ruxij, si eu l-am overcooked fata de reteta. Acolo zicea sa-l tii 10 min. la cuptor, eu l-am lasat vreo juma' de ora. L-am probat dupa zece minute, era beton!
Macrina, nu stiu daca am scris aici retete de brussels sprouts, dar am vreo doua incercate care mie mi-au placut. Le caut miine si le scriu daca vrei.

Mergi la inceput