Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(7)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
am descarcat si eu cartile..sunt faine...
A_driana acum am vazut ca tu nu ai activat PM...activeazati-l...ca ti-am scris!
...iar m-a luat greata
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
laurairina13 spune:
Suzyca, ma bate gandu sa il fac un saten..sa nu se mai vada blondu..de aia intrebam de sampoanele alea colorante care se gasesc la pliculete prin comert, de la diferite firme, nu stiu sa iti zic ca nu am folosit pana acum. Sunt si alea la fel de nocive?
off..mai fetelor, eu m-am simtit tare rau azi, si m-am invoit de la munca.. :( M-am dus direct la med de familie, caruia i-am zis iar cum ma simt..a zis ca e disgravidie si mi-a dat concediu pe 2 zile, dar pentru gastrita, ca cica nu pot lua de pe acu concediu medical pt sarcina. Sa stau linistita, sa mananc(da ce sa mananc..daca nu prea pot sa vad nimica..)
Si cel mai mult m-a deranjat reactia sefei mele..care in prima faza a zis ca ma invoieste si pe urma cand sa ma duc sa ii zic ca plec a zis : ''laura sa stii ca si eu am avut sarcina toxica, dar sa stii ca am muncit pana la 7 luni intr-un depozit la minus 2 grade, si mutam lazi si...Si sa intrebi la medicul de familie cat ai dreptul la concediu medical in sarcina sa stim si noi"
Asa dezamagita am plecat de la munca..in viata mea nu m-am mai invoit decat o singura data acum cativa ani, ca mi-a fost rau la munca, da asa prost m-am simtit acum...si cum mi-a vorbit..parca as fi fost ultima taratura. Si mor de ciuda, ca sunt angajata intr-o firma mica dintr-un oras mic, la niste patroni fara studii, dar care se cred mari patroni! Am facut o facultate la stat, 5 ani de zile, am fost la cursuri, laboratoare, am muncit muult sa imi obtin o diploma de inginer-si cu media de licenta 10-sef promotie, si acum??Cum sunt tratata??Ca o ultima taranca care indrazneste sa isi ia un liber
Laura, 7+
poze
smaranditza spune:
Laura, ma bucur ca ai reusit sa iei cartile.
Of, nenorocitii astia de sefi...incearca sa nu pui prea mult la suflet tot ce auzi...ca de acum incolo...tot vor fi comentarii... Stii vorba aia: "gura zice...vantu duce..." (asa ca lasa-le in seama vantului si nu pune nimic la inima, ca nu merita!)
Daca ar fi dupa ei...ar trebui sa ne ducem si patul la serviciu, sa nu mai plecam de acolo.
Uita-te la partea plina a paharului: mai ai un pic si scapi de ei. Pana atunci...zica ce-or vrea...important e ca tu si bebe sa fiti bine.
6+
tanamera spune:
Buna gravidutelor siici la burtici!
Imi spuneti si mie va rog unde ati gasit a 2-a carte,in ce mail?
Tare m-as bucura sa prind si eu odiseea voastra.
la toate!
http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png
raluci_b spune:
Laura, lasa supararile ca nu fac bine la samburel, de acum in colo trebuie sa-ti vezi interesul tau, ce zic ceilalti a fie sanatosi, tu ai o mare responsabilitate, ai un suflet in tine care trebuie sa creasca mare si frumos, asa ca relaxeaza-te.
sefei tale ii dorim multa liniste sufleteasca
5+
http://www.popasmusic.com
myrella_21 spune:
laurairina13 imi pare rau tare de ceea ce ti s-a intamplat dar vreau sa iti spun ceva daca imi permiti....
eu sunt o persoana care de obicei pun la suflet dar am incercat si vad ca am si reusit sa imi impun sa nu ma mai stresez si sa ma gandesc ca de fiecare data cand eu ma enervez...copilul meu se "imbolnaveste" si el si va iesi si el unul care sa fie asa de simtit si nu vreau ca este un defect asta...asa ca incerc sa nu ma mai stresez si astfel copilul meu nu va mai iesi bolnav sau mai stiu eu cum....
si un alt mesaj da-i dracului!!!!
6+
suzyca spune:
blondelor hai sa va dau o solutie pt blond.cand va duceti la coafor ii spune ti coafezei sa va faca suvite in folie satene sau moro peste b;ondul existent si sa lase 2 3 mm nu cm de la radacina adica sa nu adinga cu vopsea deloc pielea capului.rezultatul este ca se vor amesteca suvitele cu blondul si se reduce vizibil diferenta dintre culoarea parului natural crescut si varfurile blonde.asta o sa mi fac si eu dar dupa ce voi face ecografia de 3 luni .nu va ganditi sa aplicati saten peste blond ca asta presupune un oxidant 3 sau 6%pt inchidere si tot afecteaza.acum ce sa mai zic fiecare decide cum vrea eu doar am dat o parere .eu sant turbata credeti ma cand ma vad cu negreala asta in capul meu si varfurile mele blondute nu mai am inspiratie nici la machiaj nici la imbracat dar cu putina rabdare se rezolva si problema asta minora.sanatoase sa fim si bbii nostri.hai ca plec la munca
A_driana spune:
laurairina, da-i naibii pe sefi....eu sunt ingrozita pur si simplu pt cand va trebui sa-i spun eu la al meu boss , daca ar fi dupa ei ar trebui sa nu facem copii niciodata, numai sa bagam de nebune la lucru, pe salar mic, si ei sa-si bata joc de noi...nu te supara ca nu-i voie, gandeste-te ca-i faci rau la bebe....
stiu ca a fost dureros, dar gandeste-te la bebe
camy_pus, mi activat PM-ul, am primit mesajul tau azi dimineata, mersi mult, sper sa ma descurc, inca n-am apucat sa ma joc cu el....
si relaxati-va ca bebe are nevoie de liniste si mamici calme, pt ca mai presus de orice nesimtire si suparare ii BEBE, pe care ni l-am dorit fiecare din tot sufletul....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
krelia spune:
Buna fetele!
eu sunt praf..mi-e un rau de nu vad nici la 1 m in fata ochilor...imi este si somn...abia stau in scaunul asta....
azi am reusit performanta de a in masina...drept pt care a trebuit sa ma introc acasa, sa ma schimb...si ma imbracasem ca o floricica ...apropos de vitaminele luate dimineata....cred ca asta este cauza....si cred ca le voi lua dupa-amiaza, dupa ce voia junge acasa....ca in felul asta, apai nu mai ajung nici pana la coltul blocului..
o sa intru mai incolo, dupa ce va voi citi pe fiecare si sper sa nu ma placintesc iar..
va pup pe toate!
krelia 7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
laurairina13 spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru incurajari! stiam eu ca am aici o gasca de fete inimoase!
Ei..asta e..nu au decat sa spuna ce or spune..sefii astia afurisiti!
Tanamera, tot in adresa aia desprecarti, e un mail trimis in inbox de catre Itineant Mihaela pe data de 27.03.2009, acolo gasesti ambele carti!
Laura, 7+
poze