Tata vitreg

Tata vitreg | Autor: miruna82

Link direct la acest mesaj

Se sperie barbatii de un copil dintr-o casatorie anterioara?Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cei maturi dtpdv nu, nu se sperie, aleg "pachetul" cu absolut tot ce presupune asta.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Pai daca vorbele nu fac doi bani......!!!!!!!

Da, se sperie. Copiii sunt niste creaturi hidoase.....

Serios acum, sper sa te fi facut sa razi. Nu stiu daca ai pus intrebarea corect. Daca intrebarea era: "cum privesc sotzii copii nevestei din casatoria anterioara?", raspunsul era: cu multa dragoste, dar nu cu dragostea care ar fi simtit-o daca era copilul lor.

Daca intrebarea era: "reprezinta un neajuns faptul ca ai copii dintr-o casnicie anterioara, pentru un barbat care vrea o relatie cu tine?, raspunsul era: pentru cel care te iubeste NU, dar ca sa fie motiv ca el sa se lanseze intr-o relatie stabila sau nu.... da este un neajuns. In general, nu toti, dar marea majoritate dintre barbatii fug de femeile divortate sau cu copii atunci cand e vorba de a se implica mai mult decat pentru o aventura.

Solutia: Fa-l sa fie lulea dupa tine si apoi fa-i cunostinta cu copiii. Asta si ca masura de protectie pentru copii. E neplacut sa vezi cum vin si pleaca barbatii din viata mamei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Intrebarea e corecta.
Unii se sperie si de propriul copil, asa ca e posibil sa-i sperie copilul altuia.
Cei maturi nu se sperie de copil, dar, daca tot sunt maturi, intuiesc probleme neobisnuite. Asa ca s-ar putea sa nu doreasca sa experimenteze.
Pana la urma, e la noroc. Dar, domnul trebuie informat de la inceput de situatie si, asa cum s-a mai spus, prezentat copiilor dupa o vreme, cand treaba intre adulti e lamurita.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Rufus?!!! esti de acord ca cei care se sperie de propriul copil nu prea au ce face in viata unei femei care are copil din alta casatorie?

O femeie divortzata cu un copil, dupa mine.... are un singur scop in viata: sa nu-si ingreuneze existenta mai mult decat o are deja!!!! Ci sa si-o usureze. Deci: (tot romanul este concluzionist, dar eu am pus deci la timpul potrivit... azi) femeile divortate cu copil din prima casatorie tre sa miroasa barbatii in doua stricte feluri: cum se raporteaza la "COMMITMENT with children".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna82 spune:

Dragelor, ati intalnit un barbat bun, cu care sa aveti afinitati si sa va placeti iar el sa se retraga pe motiv ca exista un sufletel de copil la mijloc? Credeti ca are legatura cu varsta sau e o chestie de atitudine?

Rufus, stiu povestea ta, si crede-ma te felicit atat pe tine cat si pe Tora pt familia frumoasa pe care o aveti! Aceasta atitudine ai intalnit-o si la femei, in perioada in care erai doar tu si Ioana?(atitudinea de reticenta vis a vis de existenta unui copil care crestea alaturi de tine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miruna, depinde de multe...Un copil se invata mai greu cu un alt tata, dar totul depinde de acel barbat.Dupa cum spune Rufus , sunt barbati care se sperie de propriul copil, caci implica responsabilitati, dar tu trebuie sa "citesti" in acel barbat daca...iar copilul se va invata usor usor, daca sunteti pe aceiasi lungime de unda, cu acel barbat si tu si copilul.Am intalnit cazuri in care la a doua casatorie anumite persoane au fost fericite , mult mai fericite, avand copil sau copii din prima casnicie , cu al doilea sot si cu copii dacat in prima casatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna82 spune:

doina, mersi ca faci referire la cazuri fericite!

practic asta imi si doresc sa aud: ca defapt se intampla sa fie bine dupa divort, mai ales aducand in discutie cazuri concrete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu din start nu as merge nici la o cafea cu un asa tip.
Eu am copil, pentru mine e si va ramane pe locul I indiferent de ce s-ar intampla. Pana la urma acesta ar deveni figura paterna pentru copilul meu, normal ar fi sa-l iubeasca asa cum iubeste un parinte care adopta un copil. Fara sa-si faca zeci de scenarii horror.

Si da, mai exista barbati pe Terra care isi doresc femei ce au deja copii si-i considera ai lor indiferent de ce zice lumea !Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna82 spune:

Daria, evident ca un asemenea tip nu merita sa continui o relatie cu el!
Mi se pare normala atitudinea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna82

Aceasta atitudine ai intalnit-o si la femei, in perioada in care erai doar tu si Ioana?(atitudinea de reticenta vis a vis de existenta unui copil care crestea alaturi de tine)miruna, in acea perioada nu ma interesa parerea niciunei femei, indiferent de domeniu. De aceea nu observam nimic. Oricum, nu a existat nici o femeie implicata mai mult decat...ma rog, stiti voi, ca sa poata sa-si dezvolte vreo reticenta vis a vis de fata mea.

Mai cred, de asemenea, ca un barbat sau o femeie nu trebuie blamati pentru ca nu doresc un partener "cu obligatii". Atata vreme cat lucrurile sunt spuse "pe bune", nu se impune blamul. Am mai spus si cu alta ocazie ca viata cuplului in situatia discutata este foarte dificila, cel putin pentru inceput, adica mult mai complexa decat crezi ca stii la inceput.

Pe de alta parte, fiecare om are sansa sa, cu o singura conditie: o mama (un tata) cu un copil formeaza un intreg, nu exista negociere separata. Asta nu inseamna ca "intregul" trebuie expus mereu in prim plan. De exemplu, desi e logic ca propriul copil este nr.1, Tora nu mi-a spus niciodata ca sunt nr.2 in sufletul ei. Intotdeauna mi-a spus ca sunt egalul Teodorei (fata ei). Am apreciat tare mult acest lucru.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput