Tata vitreg

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dov spune:

miruna, eu am doo exemple in familia tatalui meu...doo exemple mai mult decat fericite.

1. este sotia unuia din fratii tatalui, care a murit la 23 de ani, lasand in urma lui o sotie la fel de tanara si o fetita de 6 luni. Tipa s-a recasatorit in prima saptamana de la moartea lui(aici no comment), cu un tip care avusese si el o familie, insa, in timp ce sotia lui era cu amantul, si-a lasat fetita singura in casa si micutza a iesit pana afara, a calcat-o o masina...si uite asa a ajuns tipul asta singur...cu un copil mort si divortat de o nevasta c...Sa revin

fosta cumnata a tatalui s-a recasatorit cu acest nene..a mai avut cu el o alta fetita... ce sa-ti zic? nenea asta toata viata a iubit-o pe fata unchiului meu mai mult decat pe fata lui. s-a si nimerit sa fie o fata buna, ascultatoare, iubitoare, etc...dar si nenea cu un suflet tare bun. In concluzie...verisoara mea NU a vrut sa afle niciodata de ce are alt nume, unde e tatal ei, etc...ba din contra, de cate ori au incercat sa-i spuna, a zis clar ca NU vrea sa stie.

si2) celalalt frate al tatalui s-a casatorit cu o tia ce avea un copil "din flori". Avea un baietel facut cu unul care a refuzat toata viata sa-l recunoasca de fiu, desi statea la catve ablocuri distanta(sa va mai zic ca trecea pe langa el aproape zilnic?)

in fine, fratele tatalui a avut si el o fetita cu sotia lui...dar niciodata nu a facut diferenta intre copii...imi aduc aminte ca dupa revolutie unchiul meu a plecat la munca in ISRAEL in constructii, si dupa un an de munca grea, a venit acasa cu niste bani...varul meu(cel care nu e copil de "sange" al lui) a luat banii(avea putin peste 18 ani), TOTI banii agonisti si a fugit cu ei in germania, sperand sa isi gaseasca de munca acolo, si in timp sa-i redea banii inapoi. Orice om ar fi innebunit, ei bine, unchiul meu nu i-a zis nici da-te mai incolo. Normal ca l-au prins autoritatile germane, si a pierdut si banii si l-au trimis si ramburs inapoi.

asa ca DA, se poate, exista si aomeni cu suflet printre barbati

a, si nu-ti inkipui ca femeile astea doo erau rupte din soare sau cine stie ce culte, sau cu cine stie ce stare materiala. erau niste simple femei, obisnuite, niciprea prea nici foarte foarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Nu va luati dupa ce spune Rufus, el nu este un barbat oarecare . Adica n-o sa intalniti asa ceva prea des, dar specia rara numita BARBAT exista si e cu atat mai de apreciat. A fost o gluma serioasa .

Da, Miruna, chiar eu cunosc un barbat tanar (35 de ani) si dragut care s-a casatorit cu o femeie care are doua fete dintr-o casatorie anterioara si este cu 4 ani mai mare decat el, el fiind la prima casatorie. Tine la fete si la sotia lui, e un tip de milioane, ii admir foarte mult.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Ba mai e unu ca Rufus, l-am gasit eu!
Nu are copii din prima casatorie si ca sa avem impreuna un copil ar fi nevoie de inseminare artificiala. El zice ca daca avem deja doi copii, de ce sa ne complicam sa-l facem pe al treilea.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Intrebarea e corecta.
Unii se sperie si de propriul copil, asa ca e posibil sa-i sperie copilul altuia.


Ai dreptate.

O mama divortata ar trebui sa le faca cunostinta copiiilor cu un barbat, numai dupa ce are certitudinea ca nu reprezinta doar o simpla aventura pt acesta.

Trebuie spus de la inceput ca are copii. Se asigura, astfel, ca nu va avea surprize dureroase...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citind topicul, mi-am adus aminte cum povestea Mandruta (stiri Antena 1), cum a cunoscut-o el pe actuala nevasta. Se vedeau, se iubeau, dragoste mare, se gandea s-o ceara... nu stia ca in timpul asta ea era maritata si ... cu copii. Ba chiar il amuza faza cand povestea acum, cand au ei propriul lor copil (pe langa ai ei adica). Tare, nu? Love is (so very) blind.
Daca e omu' indragostit, cred ca nu vede nici ca n-ai 2 dinti din fata, daramite ca ai copii. Parerea mea.
Ia cititi voi cuvintele de la "When a man loves a woman".


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Yasmine, cred ca l-ai gasit pe fratele geaman al lui Rufus. Frumos ! Sa fiti fericiti !

Martie, m-ai dat gata cu dintii din fata .

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu


Nu va luati dupa ce spune Rufus, el nu este un barbat oarecare . Adica n-o sa intalniti asa ceva prea des



Maria... parca esti sora cu Tora...de cate ori ii spun ceva ca fiind normal la un barbat, imi spune ca visez, ca sunt eu mai altfel. Intotdeauna ii spun ca majoritatea barbatilor e ca mine, imi spune ca nu stiu ce vorbesc. Iata ca nu sunt unic, ba chiar va spun si voua ca nu-i asa. Intotdeauna exista circumstante.
A, am ceva, poate, in plus fata de unii: o experienta, uneori amara. Asta nu ti-o da nimeni, o capeti, vrei nu vrei.
Normalul nu-i decat unul.
Multumesc, Maria...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Rufus, daca pornim de la ipoteza ca tu esti normal, inseamna ca majoritatea (ingrijoratoare) a barbatilor sunt anormali.
Asa ca mai bine sa spunem ca esti tu deosebit, ca sa le ramana si celorlalti ceva. E plin sub-forumul acesta de exemple de barbati care cu greu pot fi numiti oameni. Si e plina viata de exemple negative.

Uite, ca sa nu mai rosesti, voi spune ca nu esti unic, ci "doar" printre cei rari. Si sotul meu e un normal ca tine, adica BARBAT, adica DOMN. Nu spun vorbe mari. Nu cred ca e vorba de circumstante, ci de "stofa" si de educatie.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Nu stiu daca e o coincidenta, dar eu, aici unde sint, am in jurul meu multi "tati vitregi":

1. Un coleg de serviciu s-a casatorit cu o tipa care mai fusese casatorita si avea o fetita de 2 ani. Acuma fetita are 9, el o iubeste foarte mult si zice "fata mea".
2. Un prieten de-al sotului s-a casatorit cu o tipa divortata cu un baietel de 5 ani, parca. Impreuna mai au 2 copii, o fata si un baiat.
3. O prietena a unui prieten a divortat avind 2 copii, 4 si 2 ani, si s-a recasatorit cu un tip si impreuna au o fetita
4. O prietena de-a mea a divortat avind 4 copii, cea mica avea 8 ani.I-a crescut singura, cum a putut. Dupa mai multi ani, vreo 7, s-a recasatorit cu un tip, si el divortat, cu 3 copii, dar ai lui erau mari.
5. O fosta colega, divortata cu 2 copii de 9 si 4 ani, s-a recasatorit cu un tip si impreuna au mai facut 2. Mai amuzant e ca il cunosc si pe fostul ei sot. El s-a recasatorit cu o tipa, si ea divortata, tot cu 2 copii.

De ce in Franta aceste cazuri sint relativ des intilnite? Pt ca aici un barbat care n-a fost casatorit nu se impiedica de prejudecati, din pacate, prea des intilnite in România. Stiu ca bunicii mei ar fi facut infarct daca ar fi indraznit unul din cei 2 baieti sa le prezinte o femeie divortata. "Asa ceva nu se face! Cum sa cresti tu copilul altuia ?!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Miruna daca te ajuta cu ceva sa stii ca pe actualul meu sot l-am cunoscut cand fiul meu avea 2 ani. Ne-am indragostit nebuneste cand eu imi luasem gandul de la orice relatie si vroiam doar sa-mi cresc copilul linistita.

Sotul meu il iubeste pe fiul meu (poate ar trebui sa zic al nostru acum) foarte mult, a trebuit sa duc munca de convingere sa mai facem un copil pentru ca imi zicea mereu ca avem unul perfect si nu mai ne trebuie altul. Dupa aparitia celei mici pot spune ca isi canalizeaza atentia foarte mult asupra celui mare, in special la inceput erau ei doi mereu impreuna la distractii ca sa pot eu sa ma ocup de cea mica.

Si acum daca i se pare ca sunt poate aspra sau repezita cu cel mare imi atrage atentia in soapta sau imi zice dupa.

Iar acum cateva zile in urma dorintei mele (oarecum morbide) de a aranja prin avocat ce se intampla cu copiii in cazul decesului meu (in special cu cel mare care nu ii poarta numele) mi-a confirmat ca e baiatul lui, ca-l creste de la 2 ani (acum are aproape 8) si nici nu concepe sa il ia cineva de langa el.

Deci se poate. Numai ca asa cum spunea Rufus sunt barbati care se sperie si de ai lor asa ca sa nu te mire ce poti intalni initial.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput