Burtici fericite de septembrie-octombrie (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

m-am uitat si eu prin pozele burticilor de sept-oct - ce la mamici frumoase avem!!! bravo noua, sa ne traiasca...sa avem toate sarcini la termeni, nasteri usoare sii bebei frumosi si sanatosi! nu mai vreau vesti proaste...

demonizza 11+
sotie de Bombanei si mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna!

Gabi, nu am cuvinte sa-ti spun cat imi pare de rau. Pur si simplu am ramas socata cand ti-am citit mesajul. Suntem alaturi de tine. Sa-ti dea Dzeu putere sa iti revii cat mai repede. neaparat sa faci investigatii sa vezi care e cauza.

Monica, si eu am trecut printr-un moment din acesta depresiv atunci cand a cazut Matei, moment care venea si dupa o lunga perioada de stat in casa cu el din cauza unei viroze. E clar ca sunt mult mai sensibile in sarcina iar hormonii chiar isi fac de cap.
Te asteptam cu drag cat mai curand printre noi.

Danangie, vroiam sa-ti spun ca mi-e tare dor de tine. Sper din tot sufletul sa-ti revii si tu cat mai rapid din starea de depresie.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, vroiam sa va intreb daca a auzit vreuna dintre voi de dr Pascal Basile? Dr meu ginecolog mi-a recomandat sa fac morfofetala de 20 de la saptamani la acest doctor care lucreaza la Romar Polizu. Pe net am citit numai de bine de el (dar nu am gasit decat cateva postari).

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelor!

Gabrittza imi pare rau pt ce ti s-a intamplat..Sper ca Domnul så iti dea putere sa treci cat mai repede de aceasta perioadå...

Monica ce s-a intamplat??

Eu voiam sa va anunt ca sunt atat de emotionatå..Maine am prima eco ..Sper sa vad si culoarea caruciorului...Nici nu m-am dus la servici azi..Nu as fi putut sa ma concentrez..Si mai ales as fi fost maine ff obosita la 10 cand am eco(muncesc noaptea)..

Bebe salta de zor ..o fi de la emotiile lu' må-sa

Asa ca sunt acasa ...adica la butonat

Iulika, cea mai fericitå17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Uitai sa schimb si semnatura

In sfarsit a venit primavara aici fetelor..azi cand am inteles ca pe acolo ploua si e urat.

Am un somn

Iulika, cea mai fericitå18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Demonizza , dai un mesaj sau suna-l , sa-l intrebi de treaba aia . Desi , nu cred sa aiba ceva impotriva . Stiu doar ca are incredere numai in Genetic Lab . Pentru ca sunt cei mai seriosi "de pe piata" la ora actuala .

13 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Buna fetelor!

Gabrittza imi pare rau pt ce ti s-a intamplat..Sper ca Domnul så iti dea putere sa treci cat mai repede de aceasta perioadå...

Monica ce s-a intamplat??

Eu voiam sa va anunt ca sunt atat de emotionatå..Maine am prima eco ..Sper sa vad si culoarea caruciorului...Nici nu m-am dus la servici azi..Nu as fi putut sa ma concentrez..Si mai ales as fi fost maine ff obosita la 10 cand am eco(muncesc noaptea)..

Bebe salta de zor ..o fi de la emotiile lu' må-sa

Asa ca sunt acasa ...adica la butonat

Iulika, cea mai fericitå17+

Iulika, bafta pe maine!Odihneste-te sa poata si bebe dormi

KIKI 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Gabita sa-ti dea Dumnezeu puterea sa te linistesti repede!
Roxxy nu am auzit de acel doctor, eu pt eco de trimestrul 2 merg la Herghelegiu.
Iulika mult succes maine si sa intri sa ne povestesti!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Seara buna burtici!
Acum va citesc din urma si sper sa reusesc ca sunt fff obosita. Tare ma mai oftic ca nu pot folosi netu la munca sa fiu in pas cu voi. Dar in we imi iau revansa ssi sa vedeti cat o sa tastam si eu si Lutoniana

17+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Adnana si eu merg la dr Bratila de care sunt super multumita si cu care sper sa nasc. Iar de dr Liscan am auzit numai de bine.
Moni Iulia sa stii ca mi-ar prinde bine sa savurez pe langa kiortosi si aerul curat de la munte!
Bun venit Monikus!

17+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput