Cauzele opririi din ev.a sarcinii(V Leiden+MTHFR)4

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am sunat la Medlife, pt ca vreau sa-mi fac si eu cateva distre analize si nu au reactiv...
Voua ce tratamente v-au dat medicii dupa ce ati descoperit ca aveti cate ceva?

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ingeras de ce nu le faci la Synevo? Eu sunt pe 3 thrombo ass/zi pana la FIV, dupa ET 1 thrombo ass si voi face de urgenta coagulograma (care o voi repeta la 2 sapt). Dc iese buna voi ramane de 1 thrombo ass pana ce intru in trim II cand voi trece pe clexane.
Danny tu esti homozigot la mutatia A1298C si asta inseamna ca ai de la amandoi parintii cate o alela mutatanta deci sigur amandoi parintii tai au ac mutatie (cel putin genotip heterozigot). Sfatuieste-i sa ia acid folic cu B-ri de la Dopell Hertz si sa nu mai fumeze dc sunt fumatori.
Mutatia la tine s-a activat mai tarziu, posibil spre sf sarcinii sau dupa ce ai nascut.

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Interesant
"Heparina si aspirina
In anul 1995 s-a propus ca femeile cu teste pozitive pentru AAF sa fie tratate cu doze mici de heparina si aspirina, pentru a imbunatati implantarea mai ales in cazul FIV. Aceasta abordare s-a bazat pe cercetari care au sugerat ca heparina respinge AAF de la suprafata celulelor trofoblastice, favorizandu-le astfel dezvoltarea. Prin efectul anticoagulant, impreuna cu aspirina, care ar inhiba aderarea plachetelor sangvine la celulele trofoblastului abia format, ar putea preveni formarea trombilor in vascularizatia utero-placentara. Dupa introducerea acestui tip de terapie, s-au obtinut rezultate semnificative mai ales cand terapia a fost inceputa inaintea conceptiei, totusi nu toate cazurile in care au fost depistati AAF sau AAT rezultatele au fost multumitoare. Ulterior, a fost demonstrat ca terapia cu aspirina si heparina a imbunatatit rezultatele fertilizarii in vitro doar pentru femeile ale caror teste AAF au fost pozitive pentru alti anticorpi decat cele directionate impotriva a doua fosfolipide specifice fosfatidiletanolamina si fosfatidilserina. Femeile care au avut anticorpi anti-fosfatidiletanolamina sau antifosfatidilserina de tip Ig G/Ig M au castigat o imbunatatire semnificativa a implantarii prin fertilizare in vitro si a ratei nasterii numai atunci cand a fost initiata terapia intravenoasa cu gammaglobuline. Observatii recente sugereaza ca folosirea heparinei singura are aceleasi efecte ca atunci cand este combinata cu aspirina. Administrarea subcutanata de heparina (doza de 5.000 U de 2 ori pe zi la femeile cu sterilitate care urmeaza sa faca fertilizare in vitro, cu teste pozitive pentru AAF si negative pentru celulele NK activate) imbunatateste semnificativ rata nasterilor prin fertilizarea in vitro. Administrarea de heparina este oprita in ziua in care ovulul este recoltat pana la transferul embrionului, cand este reluata si continuata pana la 8 saptamani de sarcina. "

si nu numai asta , dc aveti rabdare cititi Patologia imunologica a implantarii oului
ca eu ma pierdui printre randuri

Mihaele art e bun si pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Miki multumesc frumos iubita eu nu am AAF pozitivi eu am ANA ei sunt pozitivi. Ati scriu conluziile de pe buletinele de anatiza.
Observatii: Prezentia de anticorpi antinucleari in tritru mic .
Concluzii: Posilil proces cu componenta autoimuna minima.
Observatii: Usoara limfopenie,cu pu****tii limfocitare T in limite aprox.noemale cantitativ si procentual.limfovite B scazute cantitativ.Celule NK normale.
Concluzii: Imunodificit umoral central(limfociteB)
Toti spun ca nu impiedica cu nbimic implantarea embrionului nu stiu ce sa mai zic. Va pup pe toate
Oare pentru ce am eu se face heparina?

Mergi la inceput

Mihaele in art Patologia imunologica a implantarii oului
scrie si de AAN care e ac lucru cu ANA. Citeste tot si ai sa vezi. Eu am selectat doar un paragraf pt fete despre heparina pt ca noi ne intrebam cand e bine sa o luam, dc e bine inainte de ovulatie......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

miki,interesant articolul pe care l-ai postat!Poate pe asta se bazeaza cei de la clinica din Austria unde a fost moniland si de la alte clinici din Europa,care recomanda heparina la fiv,indiferent daca sunt sau nu suspiciuni de trombofilie!Si poate de asta a acceptat fara rezerve dr.meu sa iau heparina.Eu o sa iau heparina de aia de care am luat si data trecuta,Fragmin,de 2500 unitati.
Azi mi-a venit CM.Cam repede,ca abia alaltaieri am incetat sa iau Duphaston,dar ma bucur,ca-mi pica mai bine cu zilele in care va fi monitorizarea.Mi-am cumparat tot azi si Puregon si Pregnyl,si o sa iau asa:Vitamina C 1g,10 zile vitamina E,aspenter 1/zi,Ac.folic 5 mg,B6 100mg,B12 1mg,o sa mai iau din ziua 3 Spironolactona ca sa nu fac edeme,Ginseng-Royal-jelly pentru ingrosarea endometrului,naturiste o sa iau pulbere de Schinduf si homeopate ,Phosphorum.De prin ziua 8 o sa iau Arginina,i000mg,pentru vascularizarea endometrului.O sa ma straduiesc sa beau cel putin 2 l de apa/zi,si o sa sper...Daca credeti ca mi-ati mai putea recomanda ceva,ce stiti voi ca e bine de luat,va rog ss o faceti.Am ajuns in faza in care as lua orice,si...vorba-aia,numai sa fie bb...
Dr. a zis ca nu mai trebuie sa mai fac alte analize,dar ma gandesc sa mai fac in ziua 3 FSH,LH si estradiol.
Am emotii.Si mi-e frica.

Mergi la inceput

Profa astea Schinduf ,homeopate si Phosphorum pt ce le iei? Eu nu le-as lua. Mai baga omega 3 de la doplell hertz din aceea cu putin vit E in ea (fara alte chestii) 3/zi si ia-o de acum. Aspenterul inlocuieste-l cu thrombo ass pt ca e de 100mg. Ginseng-ul sa nu aiba gingo biloba in el.

Mergi la inceput

Profa mi-am adus aminte ca nu ai voie sa iei L-arginina dc iei aspirina(aspenter/thrombo ass) Si eu sunt in dilema aici. Tot in art postat de mine scrie ca aspirina/heparina produce o vascularizare a uterului. mai studiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor, aspirina, da.dar baby aspirin, cred.ca doar aceasta nu are efecte nocive asupra sarcinii.si actioneaza ca aspirina, totusi.clar, de la inceput gasisem recomandarea pt imunoglobulina.e tot mai clar.problema e procurarea.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

aaaaa si imi place ca dau dozele.asa ca am printat art. si il voi vara doct sub nas.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput