Avem viata in sange

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Buna,

M-am inscris si eu pe site.
Am auzit la stirile ProTv ca registrul donatorilor va functiona din Octobrie 2009.
Eu am si carnet de donator de sange: am avut intentia de a dona desi am venele foarte subtiri si se sparg repede. Intr-o zi acum aproape 2 ani venisera la mine la servici niste oameni de la centrul de hematologie. Au donat mai multi colegi si am incercat sa donez si eu dar dupa ce au cautat vena (si au gasit-o fara sa o sparga) din ea nu a curs decat aprox 100 ml de sange dupa care pur si simplu s-a oprit si oricat a incercat asistenta respectiva sa imi frece bratul si sa imi stranga mana nu a avut succes
Mi-a parut tare rau ca as fi vrut sa donez in adevaratul sens al cuvantului dar putinul sange recoltat nu a ajuns decat pt analizele pe care ti le fac ei gratuit. Colegii mei au cam ras de mine in ziua aia "ce te mai storcea asistenta aia acolo si tu nimic... nici sange n-ai in tine !" Ulterior asistentele de la Medicover mi-au depistat o vena mai zdravana si din aia cred ca as putea dona si eu.
Am grupa B3 Rh pozitiv. In caz ca are cineva nevoie de un donator de sange cu grupa aceasta sa-mi trimita PM cu detaliile: am inteles ca e nevoie sa stiu numele pacientului si al spitalului la care acesta e internat. Nu accept stimulente materiale pentru acest gest.

Emilia M

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Adica trebuie sa merg acolo si sa donez sange ca sa intru in baza de date? Nu este suficient sa ma fi inscris pe site?

Nu e suficient, tr sa iti ia sange sa vada daca poti dona. Iti iau sange in 2 eprubete. Una ptr analize (verifica sa nu ai hepatita s.a) si a doua ptr a verifica compatibilitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Ok, sa inteleg ca daca merg la centru de donare ar fi suficient...dar ce ma fac ca eu nu am nici macar cele 50 kg cerute minim pentru donare de sange? Ma vor primi pentru donarea de celule stem? (tinand cont ca se ia mai putin sange...)

Poate gasesc pe cineva sa imi raspunda la intrebare si vin si va spun si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

BUCURESTENI VA ASTEPT SA DONAM SANGE LUNI DIMINEATA LA SPITALUL BAGDAZAR DACA SE POATE

GRUPA 01 POZITIV
PENTRU ALINA DONESCU

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Azi am fost la Fundeni si mi s-a recoltat sange pentru a intra in baza de date a donatorilor onorifici de celule stem.
A fost mult mai usor decat mi-am inchipuit (mai greu a fost pana cand am gasit cabinetul). Mi s-au recoltat doua fiole de sange si acum astept sa fiu contactata in cazul in care sunt compatibila cu vreo persoana bolnava.
Asistenta nu a stiut sa imi explice cum va fi procedura, mi-a zis doar ca analiza de compatibilitate costa 30 mil (lei vechi) si ca ei nu prea au bani, ca ministerul nu le-a dat banii promisi dar, ca spera ca pana in septembrie sa ii primeasca.
Programul este de luni pana vineri de la 8 la 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalore spune:

Buna, Si noi vrem sa facem recoltare de celule stem. Cred ca e foarte util. Imi puteti recomanda vreo banca de acest gen, cu tarife accesibile ?

Mergi la inceput

Buna, Si noi vrem sa facem recoltare de celule stem. Cred ca e foarte util. Imi puteti recomanda vreo banca de acest gen, cu tarife accesibile ?

Mergi la inceput

Revin sa va spun ca am gasit o astfel de banca cu tarife mici in perioada sarbatorilor undeva la 2900 lei. Asta am gasit eu: http://www.biogenis.ro/p-44-tarife.html. A colaborat cineva cu ei....? As vrea sa aflu cat mai multe opinii inainte sa iau decizia....Ma poate ajuta cineva cu info?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalore

Revin sa va spun ca am gasit o astfel de banca cu tarife mici in perioada sarbatorilor undeva la 2900 lei. Asta am gasit eu: http://www.biogenis.ro/p-44-tarife.html. A colaborat cineva cu ei....? As vrea sa aflu cat mai multe opinii inainte sa iau decizia....Ma poate ajuta cineva cu info?

...inafara sarbatorilor, ce preturi sunt?!
Evident, sprijin aceasta campanie.

http://verze.ro
simtul umorului inca nu a murit
femei cu simtul umorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina01 spune:

Salutare mamicilor. Eu am recoltat cu cei de la CMU. De fapt se numesc Stem Health Unirea si sunt in colaborare cu cmu... au preturi accesibile pentru mamici in ceea ce priveste recoltarea si stocarea celulelor stem si poti plati in rate suma si au posibilitatea de stocare in doua recipiente si nu percep taxe suplimentare ca alte banci de celule stem. Mie, personal, cand am facut recoltarea ei mi s-au parut cei mai ok.
Multa sanatate mamicilor si piticilor.

Mergi la inceput