Si in ziua liberarii m-am dus la bufetul gäriiiiii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by qsar

sld.fr.(r) Q

Gabriela, gradul tau prescurtat era "soldat fruntash in rezerva", adica "Frt. (r.)" Unde ai facut armata si cand? Mai ai poze de biban?

HAI LIBI!

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by e-cata

Mai ai poze de biban?

Daca ar fi indraznit cineva sa ma traga la poza in uniforma aia odioasa ar fi murit in chinuri groaznice!
Si in plus, studentele-ostas nu erau "bibani". Erau "fatze" (in anu I, joia)

Frt.(r.) Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by qsar
Daca ar fi indraznit cineva sa ma traga la poza in uniforma aia odioasa ar fi murit in chinuri groaznice!
Si in plus, studentele-ostas nu erau "bibani". Erau "fatze" (in anu I, joia)

Frt.(r.) Q

Daca vrei totusi o poza in uniforma, ti-o imprumut cu drag pe-a mea!

Apropo, are cineva vreo idee de unde inflatia asta de haine camuflaj peste tot? Deja a devenit o moda sa fii tarcat sau sa aduci la infatisare a racan gata de plecat la rasbel. In conditiile in care exista atatia care injura stagiul militar obligatoriu (bine ca scapam de el dupa votarea noii Constitutii!), ma surprinde sa vad ca unii de pe strada au haine camuflaj mai bune decat o parte din soldati sau cadre.

Si zici ca vi se spunea "fatze"? Eu n-am prins armata cu fete dar stiu ca doi ani se primesc din nou fete in invatamantul militar liceal, postliceal si superior si nu sunt la curent cu noile apelative. Oricum, din ultima vizita facuta la Breaza, am vazut ca baietii s-au mai civilizat odata cu sosirea "fatzelor", asa ca sunt sperante ca tratamentele de al'data sa devina amintire.

Hai liberare!

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Daca ar fi dupa mine...
nu ar mai exista armata
si razboaie
si conflicte
niciodata.
si barbatii, in loc sa faca armata...
ar face cursuri de masaj pt. sotiile lor

Irina si Sofia cea jucausa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Daca ar fi cu dusuri si cu mancare normala si fara umilinte prostesti as considera o binefacere armata...mai ales la vanatori de munte....disciplina n-a omorat pe nimeni....dar in conditiile actuale mi se pare o bataie de joc.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by e-cata

Si zici ca vi se spunea "fatze"? Eu n-am prins armata cu fete......
Hai liberare!

Pe vremea mea, toate studentele Ro. faceau o zi de instructie pe saptamana si o convocare de trei sapt. vara. Mama ce nasoooool.

Q (Gabriela)

Mergi la inceput