Doctori de care sa te feresti (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DoinaR spune:

De evitat si Dr. Ruxandra Stanculescu...mie mi-a spus ca trebuie sa scot uterul!!! La 33 de ani aveam un fibrom cu diametrul de 10cm, am mers la Spitalul Universitar, l-au EMBOLIZAT (ar trebui sa se documenteze aceasta specialista) 6 luni mai tarziu am scapat de fibrom iar astazi sunt insarcinata in 6 saptamani

Cand te lupti cu propria-ti constiinta si esti invins, ai castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Doamne ajuta,Doina!Sa va fie bine si sa auzim doar de bine!Desi nu te cunosc, ma bucura enorm vestea ca un bebe urmeaza sa vina pe lume.Felicitari ca nu ai ascultat de 'sfatul'doctoritei!

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DoinaR spune:

Multumim!!! Sper sa fie bine, maine mergem la echograf sa facem "cunostinta"...

Tocmai din cauza unor astfel de medici trebuie sa cerem si a 2-a opinie si chiar si a 3-a opinie (sfatul l-am primit de la un doctor).

Toate cele bune si Doamne ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui Gabrilici

Doamne ajuta,Doina!Sa va fie bine si sa auzim doar de bine!Desi nu te cunosc, ma bucura enorm vestea ca un bebe urmeaza sa vina pe lume.Felicitari ca nu ai ascultat de 'sfatul'doctoritei!

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa


Cand te lupti cu propria-ti constiinta si esti invins, ai castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina_Lorin spune:

Sunt mamica de 6 saptamani.Am nascut la Filantropia cu un medic extraordinar, Ediz Huseiynoglu!Am avut insa o experienta foarte urata cu o seara inainte de a naste am avut nenorocul ca de garda sa fie ""doamna"" Gheorghe...Eram deja de 2 zile in spital, cu contractii dar fara dilatatie...a venit pe sectie, m-a chemat din salon, m-a urcat pe masa unde m-a tinut 20minute si...s-a ocupat de altceva..iar cand m-a consultat am crezut ca mor!!!Am avut impresia ca o sa scoata copilul atunci din mine, groaznic!!Si tipa la mine sa nu ma zbat, sa nu ma lupt cu ea, ca pe ea o asteapta 24 de ore de munca!M-am dus in salon, am sunat medicul meu care m-a linistit si...am trecut si peste asta.Noaptea care a urmat am fost coborata la sala de nasteri si am avut "onoarea"sa o aud toata noaptea cum tipa si vorbea groaznic cu femeile care nasteau.In concluzie feriti-va de dr.Gheorghe din filantropia, parca nu ar fi femeie...m-am abtinut cu greu de la cuvinte jignitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina_Lorin spune:

Buna,
Revin la mesajul scris anterior, ""doamna""doctor de care TREBUIE sa va feriti se numeste Madalina Gheorghe din Finantropia..Nu sunt razbunatoare de felul meu dar modul in care s-a purtat femeia asta cu mine a fost...deplorabil!Sper sa nu mai aiba multe gravidute nesansa sa dea peste ea desi am vazut-o si cand m-am dus la control si m-a trecut un fior la gandul ca alte burtici sunt pe mana ei in acea zi...Din acest considerent am scris,sa o ocoliti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Foarte bine ai facut ca ai spus,Sorina!Poate impiedici pe cineva sa isi puna viata in pericol.si eu am scris despre doc mea, din acelasi motiv.din pacate eu nu am 'citit-o'dininte, iar la nastere mi-a oferit, ca sa zic asa, cea mai urata surpriza.a fost un cosmar.

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deln2727 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradanch


buna teodora,

sunt insarcinata in 33 saptamani si sarcina mi-o supravegheaza dr. giuvelea (medlife grivita).

andreea mami lui alex 09.06.2006


.......
esti la dr. Giuvelea la Medlife Grivita si dansa activeaza la Medlife Favorit ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

De evitat dr. Chisu CorinaMEDSANA COTROCENI.In luna decembrie am obtinut o sarcina mult asteptata si dorita prin FIV la clinica Biogenesis.In saptamana 6 incepe sangerarea si merg de urgenta la MEDSANA COTROCENI.Explic situatia si fetele de la receptie imi spun ca ei nu au serv. de urgenta dar sa astept ca poate se indura cineva si va vrea sa ma vada.Intru la dr.CHISU CORINA imi face control si eco si imi spune sa ma linistesc ca bebe este acolo ca e ok si are activitate cardiaca.Imi explica ca sangerarea ar proveni de la faptul ca se elimina ceilalti 3 embrioni care nu s-au implantat la ET. O explicatie ilogica dar pe care la vremea respectiva am acceptat-o.La plecare imi sugereaza sa mai repet ecografie peste minim 10 zile ca nu sunt probleme.Nu am mai apucat sa mai fac o alta eco pentru ca dupa 7 zile de la consulatie mi s-a facut brusc rau si am ajuns de urgenta la o camera de garda a unui spital.Acolo am aflat ca sarcina s-a oprit in evolutie datorita unui hematom pe care sunt sigura ca dr.Chisu l-a vizualizat dar despre care nu mi-a spus nimic.Sunt sigura ca puteam salva sarcina numai daca dr.Chisu macar mi-ar fi spus ca am un hematom si m-ar fi trimis de urgenta la spital.Am avut proasta inspiratie sa accept ceea ce mi-a zis avand incredere in ea si totul s-a soldat cu un deznodamant nefericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaman spune:

georgyoana25 nu mi se pare corect ceea ce ai scris tu aici. de ce sa apara numele acestui pe lista neagra, ptr ca te-ai dus cu hemoragie si ti-a salvat sarcina? ptr ca a indraznit(la fel ca orice dr sau persoana in general sa-si ia o sapt de odihna)? din cauza dr epure, copilul tau a patit ceva? cum e mai bine: sa puna raul in fata si sa ia un copil sanatos sau sa ascunda unele probleme si sa moara copilul la nastere? crede-ma ca stiu multe persoane care au avut probleme cu copilasul datorita faptului ca dr-ul le-a ascus problemele sau poate nu si-a dat seama ca bebe are probleme. uneia dintre ele copilul i-a murit imediat dupa nastere, deoarece i s-a ascuns adevarul pe parcursul sarcinii. asadar nu mi se pare un motiv intemeiat sa-l blamezi ptr ca ti-a salvat sarcina si ptr faptul ca si-a luat concediu(ca orice om normal).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.niculescu spune:

buna seara,
raspunsul meu este ptr bristenash:
si, ca sa ma explic, este prima data cd intru pe un forum de genul asta. deci, scuzati-mi interventia, dar nu am mai putut sa rabd; sunt fericita mamica a dariei(avem deja 10 luni...) pe care am nascut-o cu d-na dr. parjolea. am dat peste comentariul tau din intamplare si nu mi-a venit sa cred ce poti scrie despre un om care a stat dupa mine si bebelusa mea pana noaptea dupa progarm si dupa ce fusese de garda; si ceea ce ma nedumireste cel mai tare este ca o am pe daria datorita doamnei dr. care nu face avorturi (initial nu ne gandeam sa avem bebe acum si am apelat la d-na dr. pentru chiuretaj- m-a refuzat, spunandu-mi ca nu face avorturi la cerere si atunci am spus ca este un semn ca bebe trebuie sa se nasca...); eu ii multumesc in fiecare zi pentru minunea pe care o avem acum!!

Mergi la inceput