Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(59)
Raspunsuri - Pagina 8
Serialbastre spune:
Am venit si eu la petrecere! Clody, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita, sa vina bebe pe lume cand trebuie, sa fie sanatos si frumos! 
Beca, vad ca circula virozele astea serios, sanatate multa, ai grija sa nu te imbolnavesti si tu.
Kiralina, succes la doctor, sa fie bine, sa-ti dea unda verde sa pleci de Paste unde ti-ai propus. Si eu as vrea sa ma duc la galati, sa vad ce zice si doctorul, e destul de departe.
Carla, ai mare grija de tine. Sanatate multa si tie si lui Saby, iar bebe mic sa stea acolo unde e cald si bine pana la termen. 
Ramona.P spune:
MARIAAAA....sper ca te odihnesti si ca ai terminat cu cozile!Sa ne dai de stire cand poti!
Ramona
29+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
clodyac spune:
serialbastre multumesc frumos pt urari ti le intorc si eu bebe sanatos si nastere usoara 
hai la papat bunatati ca sa ne ingrasam cu spor ![]()
![]()
sper sa iti dea voie nenea doctor sa vii la galati dar ai dreptate ca e cam lung drumul dar poate .... si eu vreau sa ma duc la parinti de paste dar am de mers doar 80 km oricum eu la fiecare groapa am asa o senzatie in burtica
sper sa rezist cu bine ![]()
![]()
cred ca maria este franta de oboseala saracuta 
carla sper ca sunteti mai bine ma rog ca sa va faceti bine cat mai repejor 

30 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
yioanna_s spune:
buna seara,albinute!
clodyac: LA MULTI ANI!!!m sanatate si bb la termen
Yioanna
29+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Anda_Magda..dragut vis..de-ar fi totul asa de usor!!![]()

AlexsiMatei..multumesc pt grija,a fost cat de cat ok azi..am ajuns acasa dupa 5 ore..
,parca am avut zi de lucru la jumatate de norma..eii,dar a trecut!!
Bebe_Beca..multa sanatate sotului!!Se pare ca e un virus puternic..si pe aici se manifesta la fel..si cumnata mea a cazut la pat acum cateva zile cu aceleasi simptome!!Ai grija de tine!!Oare chiar se va ajunge vreodata sa nu se mai dea antibiotic in Ro fara reteta?!!Ca aici asa este...daca nu ai reteta nu te baga nimeni in seama!!
Clodyac..multumesc pt gandurile bune!!Nu ma dor picioarele,dar cand am ajuns acasa eram moarta de somn...![]()

Luckyblue..bine ai revenit!!Ceea ce intrebi tu este normal,nu te ingrijora..si bebe meu este foarte activ si am intrebat medicul si mi-a zis sa ma bucur ca e asa,ca daca era mai lenes muream de ingrijorare..si cam asa si e..dar noi ,mamele nu suntem multumite si impacate niciodata..
Carla..uoff,ce vesti!!Ma bucur ca Saby e mai bine...dar m-am intristat rau cand am vazut ca ieri mai aveai putin si nasteai..
Sa stai cumintica in pat si sa ai grija de tine..bebe trebuie sa mai stea la caldurica!!Multa sanatate in continuare!!

Picky..m-am obisnuit cat de cat cu ideea ca voi fi mamica..e pe momente..dar abia asteptam sa ne vedem printisorul..
Despre analize...daca pana acum au iesit ok si nu au fost probleme,pt care sa iei tratament..parerea mea e ca nu mai are rost sa le faci!!Te asteptam cu vesti bune despre printesa!!
Ramona..felicitari pt vestile bune!!
Laurraa..te cred ca te-ai speriat si mai ales ca asta s-a reflectat noaptea in vis..dar ma bucur ca amica ta si bebelina sunt bine!!Felicitari pt vestile bune de la eco!!
Nicuratze..ai rezolvat cu medicul azi?Dupa cum ai scris,adica in continuare neingrosat,mi-am dat seama ca esti acasa..![]()

Liana..Doamne ce putin a mai ramas...abia asteptam pozele cu printesa cand se va naste..e o adevarata luptatoare!!Sa ai grija de tine!!
Bebe_Beca..cand a avut febra sotul i-am dat ibrupofen si paracetamol,l-am infofolit bine ca sa transpire si i-am pus compresii cu apa rece pe frunte!!Sper sa cedeze si la sotul tau mai repede..
Aqua..felicitari pt vestile bune!!
Philip..perfect de acord cu tine in legatura cu depistarea diabetului!!Sunt inca multe tari unde nu se fac astfel de probe si din cauza asta nu apar probleme..nu cred ca are vreo treaba mancarea din America!!Multumesc de grija..am ajuns acasa pe la ora 14,am mancat si apoi la nani..nu aveam starea necesara sa va citesc si sa raspund..asa ca nu am intrat nici sa va salut macar!!
Acum pregatesc un mesaj pt Clodyac!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Clodyac..

,o sarcina usoara in continuare,un bebelus sanatos,multa sanatate si fericire alaturi de familie!!

Imi pare rau ca nu te-am felicitat de aseara de la ora 12,dar cum listuta cu sarbatoriti nu era actualizata nu am stiut..sper sa primesti si urarile mele,chiar daca au ajuns mai tarzior..dar pana am recuperat tot din urma,a trecut timpul!!
Aaaa..si multumesc de tratatie..mi-au oprit si mie fetele din bunatatile tale..![]()
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Fetele..sunteti dragute,dar nu trebuia sa va ingrijorati...am lipsit de la apel pt ca am dormit...am ajuns acasa destul de nervoasa si obosita..si cum nu aveam starea necesara sa citesc tot si sa raspund..am preferat sa astept pana ma odihnesc!!
Scuzati placinta de mai sus...
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
yioanna_s spune:
ioana: multa sanatate la Andrei!
laura.o: f buna crema si eu am folosit si cea de celulita.
kiralina:sarcina usoara in continuare!
carla:ma bucur sa aud ca saby se simte mai bn,m sanate in continuare.ai grija de u.
ely: ce rezultat ne dai.ce a zis dr. despre val?
Yioanna
29+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
clodyac spune:
yioanna_s iti multumesc frumos de urari
la fel iti doresc si eu tie 
maria ce vorba e asta cum sa nu primesc urarile bataita
pe toate le-am pus la inimioara
si ma bucur ca te-ai ospatat daca nu te-ai saturat mai sunt sa stii 
si ti-am simtit lipsa cat nu ai fost de aia am facut asa mare "scandal" 

eu va pup fetele ma cam doare spatele de atata stat pe scaun ma duc sa fac dus si sa beau un ceiut cald cu miere inca o data va multumesc la toate de urari si sa dea dumnezeu sa avem toate tot ce ne dorim

ely te pup si pe tine eu nu prea rezist la schimbul trei asa ca 

bebe beca sper ca sotul sa se simta mai bine pt ca stiu cum e eu stateam numai cu grija cand era cris bolnav si cred ca asa suntem toate 
30 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
maria_bunica spune:
Clodyac..ms,ms..m-am trezit cu o foame de lup..
Sa inteleg ca nu puteai merge linistita la dus si la nani,pana nu apaream eu?
O seara linistita si odihnitoare!!

31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra