Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(59)
Raspunsuri - Pagina 20
laurraa spune:
Neatza fetele!
Nu am mai fost asa "matinala" de cand am raas insarcinata.SUnt treaza mai demult; va spuneam ca aseara am fost la Alin si speram sa fie mai bine....de fapt am fost ultimii care l-au vazut in viata.A murit saracu.Dumnezeu sa-l ierte....of volanu asta. La noi vuieste tot Vasluiul (era din Vaslui), lumea e rea, dar el saracu a fost nevinovat.....teribilismul adolescentei i-a fost fatal
M-a sunat mama lui dimineatza la prima ora si nu am mai dormit de atunci
Radu nu vrea sa merg la inmormantare, dar daca am fost eu in stare stau la terapie intensiva la neurochirurgie nu cred ca nu fac fata la inmormantare; de obicei sunt tare la "chestii" degenu acesta
pupici dulci
31 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
clodyac spune:
buna dimineata burticute 

dar se pare ca azi e o zi trista 

lauraa dumnezeu sa il ierte pe alin si imi pare foarte rau pentru familia si prietenii lui este o pierdere mare 
asa de triste sunt cazurile astea in care se moare prosteste 

lauraa referitor la inmormantare iti eu ce patesc : la fel ca tine sunt puternice de fel adica rezist plang dar rezist dar de cand sunt insarcinata am vazut vreo doua cortegii funerare si asa ce m-au rascolit mi-au dat o senzatie nu tocmai placuta si nu stiu eu zic sa te gandesti bine inainte sper sa nu te superi pe mine
bebe beca sper ca sotul tau sa se simta mai bine multa sanatate din partea mea
carla iti transmit numai ganduri bune si sper ca totul sa fie ok cu toti din familie 

Anaela, DanaMi, Ely si OanaMVT va multumesc din suflet de urari 
si va doresc si eu sarcina usoara si bebe sanatosi 
Eu nu am fumat niciodata si nici sotul nu stiu nu mi-a placut fumul de tigara in schimb imi place sa vad persoane fumand adica cum le sta 
stiu ca sunt ciudata ![]()
In schimb de la inceputul sarcinii asa ce am poftit la cafea 
si am mai baut cate una asa de pofta ![]()
![]()
Cred ca am sa fac un capitol nou ca sa ne luam de grija da?
pupici si mai vb
ps la galati ploua si e asa urat 

30 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Bebe Beca spune:
Lauraa, daca tu consideri ca este absolut necesar sa mergi, atunci nu te poate opri nimeni. Dar gandeste-te doar ca s-ar putea sa te impresioneze foarte tare reactia mamei lui Alin, de exemplu, mai ales ca acum porti si tu copilul tau in burta. Nu stiu daca are sens sa te consumi in plus. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Ely, Yioanna, pe bune... aratati foarte bine amandoua, hello!!!! Nu va mai stresati atat. Ely, 12 kilograme? NU se vad, in afara de burta. Probabil ca dupa nastere la o luna o sa dispara toate. Yioanna, si tu la fel.
Precum v-am mai spus , eu pot spune ca sunt cat un balon, cu 20 de kilograme in plus la 1,67.
Andrei inca zace, vad ca m-a luat si pe mine stranutatul si imi cam curge nasul, sper sa nu se intample nimic....
Ioana 
35+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
mai.iunie09 spune:

VA INVIT LA UN NOU CAPITOL, AM SCHIMBAT PREFIXUL 
CU SPERANTA CA VA FI PLIN DE VESTI BUNE

anda_magda spune:
Ioana multa sanatate si tie si sotului! Baga repede ceaiuri preventiv.
Laura iti transmit condoleante si ma alatur si eu fetelor care te-ar sfatui sa nu mergi la inmormantare. Ioana cred ca ti-a dat niste motive foarte plauzibile.
Beca voiam sa iti spun ce e cu semnatura. Nepoata mea cea mare, cand avea vreo 2-3 ani invatase o poezioara care incepea asa "mama mea e gospodina". dar ea nu putea sa zica bine si pronunta "gotzobina". de aici titulatura.
Vine bebica ....
+35
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
anda_magda spune:
clody iar ai uitat sa pui linkul ![]()
Vine bebica ....
+35
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
strunfita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa Mai are vreo fata tensiunea 9 cu 6? Sau asa mica? ![]() |
Da
9 cu 6, 8 cu 5, depinde. Dar asa am avut-o tot timpul, ma dreg cu o cafeluta cu lapte dimineata si nu am probleme.
32+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
cosminica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_MVT Multumesc Yioanna. Nici mie nu imi vine sa cred ca mai am asa putin. Acum m-a luat asa o frica de cezarina pana acum nu aveam nimic.Sper sa fie numai o stare trecatoare.... mami de Tudor si 33+ cu Eduard |
oANA, si mie mi-a spus medicul tot de cezariana la 39s; eu mai am si mai putin, maine implinesc 35s. emotii am si eu o gramada.
apropos de vise, aseara am visat ca mi se rupsese apa, dar nu eram prea sigura si mi-a tisnit laptele... apoi am plecat spre spital...si m-am trezit!