Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Cristina...eu cred ca aici nu se face acest vaccin,pt ca nu mi-a zis nimeni de el pana acum..Din cate am vazut la voi se face cam la 34 de sapt..si nu mi-au dat programare de la ginecolog pt asa ceva(urmatoarea vizita la gine o am la 36 de sapt),asa ca tind sa cred ca nu se face aici!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
[brLaurraa..imi place tare de medicul tau..ti-am mai spus cred asta!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

eu sunt indragostita de el; acum lasand gluma la o parte, alt medic nu cred ca "mi s-ar fi potrivit";multumesc
maine imi voi face si eu ciorba cu fasole, cu zarzavat mult.De cateva zile ma gandesc la leustean sa cumpar pt ciorba si mult mult zarzavat, dar cum am vazut ca ai facut de fasole ciorbitza, ma "reprofilez" dar tot cu zarzavat mul

31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

Anda-Magda iti multumesc frumos de urari si ti le intorc inzecite sa dea dumnezeu ca toate sa avem nastere usoara si bebici sanatosi

Astazi va am numai pe voi sotul este plecat in delegatie iar parintii sunt la 80 de km departare asa ca ... party de una singura

Maria stiu ca ai sa intri tocmai dupa masa ai grija de tine si de bebe si pune si te odihneste cand ajungi cred ca o sa te doara picioarele ufffff sa treaca

ely tu ce program ai azi ? eu ieri am facut fasole prajita si am papat cu ceapa verde azi cred ca dau iama in dulciuri

30 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
32 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

multumim pt 9-ul capitol...
astazi am avut o zi plina,am fost la cursuri..apoi mi-am luat analizele..apoi la medic si in sf acasa la caldurik, vremea e cam nasoala de 3zile..plouaaa...
la cursuri totul ok..imi place k ma relaxez uit de toti,toate..analizele sunt in mare parte bune,urina ok,tamponul vagino-retal ok,sangele cam nasol..am ANEMIE dar nu ma agit prea tare k este normal,mai ales acum spre sfarsitul sarcinii!ms pt intrebare!mi-ai facut pofta de ceapa verde..

ely 35+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lauraa si ti-ai baut cafelutza la Mall?! Ideia era ca cafeaua creste tensiunea, iar mersul pe jos ajuta si la mama si la bebe! Sa nu te feresti de cafea- dar nu in exces! Dupa nastere mi s-a recomandat sa consum, pentru a scapa de durerile de cap! Ajuta si pentru oboseala atunci!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 33+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
[brLaurraa..imi place tare de medicul tau..ti-am mai spus cred asta!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

eu sunt indragostita de el; acum lasand gluma la o parte, alt medic nu cred ca "mi s-ar fi potrivit";multumesc
maine imi voi face si eu ciorba cu fasole, cu zarzavat mult.De cateva zile ma gandesc la leustean sa cumpar pt ciorba si mult mult zarzavat, dar cum am vazut ca ai facut de fasole ciorbitza, ma "reprofilez" dar tot cu zarzavat mul

31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Pai exact asa am facut-o si eu...cu multe legume si fasole..si acrisoara...Macar e o mancare sanatoasa..daca le facem pofta la fete...e usor de facut si sanatoasa!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Ely..se pare ca am avut dreptate aseara cu anemia!Ti-a dat ceva fier sa iei..sau ca si mine nu ti-au suplimentat cu nimic vitaminele?

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

LA MULTI ANICLAUDIA...multa sanatate,fericire,indeplinirea tuturor dorintelor,nastere usoara si bb sanatos!

alinutza

ioana:insanatosire grabnica sotului..virusii astia ne "ataca" pe toti de la cel mic la cel mare..oare nu au altceva de facut?

carla:cum va simtiti?

Mergi la inceput

Alynta..eu nu am renuntat la cafea in timpul sarcinii!!Acum o beau cu mai mult lapte,ce-i drept,dar beau..nu am probleme deloc cu tensiunea,dar din luna a 4 a de cand au trecut greturile,a revenit pofta de cafea..medicul mi-a zis ca nu ii fac rau lui bebe...se considera cat de cat nociv daca depasesc 200 ml cafea pe zi!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

la multi ani clody

luckyblue nu iti fa griji..si eu am un mic in burtica...si ely poate sa iti povesteasca o poveste lunga despre bebe care parca isi muta mobila prin garsoniera.....unii bebei sunt mai activi, alti mai cumintei (cam asa am obersvat eu aici la noi )

am sa va tin la curent daca la prietena mea e bebe in burtica...

33+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
are dreptate LAURA,bblina mea 20din 24h misca non-stop..e ffff activa nu-ti face griji e normal..cat despre crema nush ce sa-ti spun eu nu am pbl..folosesc dincand in cand dupa baitza..uneori seara inainte de nani si atat..cred totusi k aceste creme pt vergeturi nu vor avea nici o eficienta,chiar dk costa..important este k burticile noastre sa creasca treptat..imi pare rau k nu te pot ajuta nici macar cu un sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Maria draguta de tine, aici sunt nu am iesit, ce sa va mai spun despre mine doar ca am terminat cu dentistul mi-a facut plomba definitiva, mi-au iesit rezultatele la analize care sunt asa si asa, maine ma duc la medicul de familie sa mi le citeasca.Duminica seara am iesit si eu cu al meu sot in parc in Herastrau de ne-am plimbat numai ca nu avem aparat foto si nu am putut face poze din pacate.Din cate vad tu ai avut o zi activa azi, te pupic si pe tine si pe toate fetele.

28 + Darius Stefan
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#

Mergi la inceput