Redoutistele fidele La Redoute France (163)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

viairo, lume noua!!!!!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134266

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

mey dar ce e cu linistea asta? Eu m-am bagat in dulapuri, din pacate. cam toate hainele de la redoute nu imi mai sunt bune mi-au crescut si si asta e. macar dupa sarcina sa imi mai fie bune.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Salutare ceklor care sinteti pe aici pe vemea asta superrr!
Raportez ca am primit coletul via RM. FFFFFFF multumita de toate...pun link-uri din ce mai gasesc, dar un pic mai tarziu.. fug dupa copila s-o iau d ela meditatii.

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

miruna, din ce data este comanda ta ca si eu astept comanda din 16.03.

Mergi la inceput

e din 12.03.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Hai va pup! Ci mai faceti? Am rasturnat casa, am spalat, am fost la scoala si am fugit inapoi sa vad linkurile puse de mirunajr Di undi iei, bre, copchila de la meditatii? Deci au trecut 6 ore... Hmmm... Ajungeai la Iasi pana acu' si ni le aratai live

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

miki, scuze dragaaa!!! dar uintre timp am mai avut si musafiri, nu prea m-am protapit pe la PC....si nici nu am gasit toate produsele...promit ca va pun link-uri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunajr

miki, scuze dragaaa!!! dar uintre timp am mai avut si musafiri, nu prea m-am protapit pe la PC....si nici nu am gasit toate produsele...promit ca va pun link-uri....

Mama de Anca-Simona

Iarta-ma daca te-am suparat. S-a vrut a fi o gluma. Insa, se pare, ca nu mi-a reusit.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna,
A ajuns si la mine comanda din 14.03.
Pe linga fuste, bluze, pantalonii pe care i-ati luat si voi, am avut asta pt fete
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4381467&SizeCode=00138&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
si asta pt sot
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-soft-grey.aspx?productid=324095476&documentid=321409&single=true&categoryid=23111843&pos=5_d_n_n&numberpage=1
si farfuriile rosii patrate(mersi Nushu). Sa-ti traiasca David, e tare frumusel!
Am primit si un cod cu posetutele cu Dora si rucscul cu Spiderman. Are cineva posetele cu Dora? E ceva de capul lor?
A, trenchul bej e la fel cu cel negru, mie mi se pare mai reusit asta...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput