Redoutistele fidele La Redoute France (163)
Raspunsuri - Pagina 18
camelia_daniela spune:
Jasmine, merg amandoua? Eu n-am pe ce sa le incerc acum ...
Eu mai foloseam manusile alea la Daria cand ii faceam baie.
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
mihaser spune:
Salut!
Miruna obisnuiesc sa fac gafe...asta cu LMA a fost una...de fapt Micsunica e nume de floare...ce face vinul alb de la peste din om!![]()
Mi-a venit pachetoiul azi...am luat colantii aia Nike ca Nushu si sunt super, dar si de mine sunt luuuungi...cred ca asa tre sa fie, mi-am mai luat 2 lenjerii una cu buline si cealata cu numere pe alb, am luat puloverul ala cu 4 euro ptr baietel si tricoul portocaliu okau, iar printesei i-am luat pantaloni scurti...cadou am avut o plapuma roz cu gri...Sunt destul de incantate de ele...Mia-u trimis si catalogul...GRATIS...si fara sa-l cer.
Am avut si un colet de yves rocher...asa ca ne-am distrat azi cu desfacut/incercat produse.
Jasmine spune:
eu aseara am luat plasa cu sandalele alea
le aveam in cos si imi pusesem in cap sa dau comanda pana la miezul noptii daaar....
dupa ora 23 apareau cu chenar rosu si a trebuit sa le scot
iar azi dimineata am vazut ca sunt disponibile la alt pret!
nasol rau
si mi-e ciudaaaaaa!
camelia,codul cu manusile de baie functiona ![]()
camelia_daniela spune:
Jasmine, asa am patit eu cu codul ala care scadea 20 euro din 35 ...
Gasisem niste sandalute Active Wear pentru Daria si pana m-am gandit eu nu mai era codul valabil !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Jasmine spune:
a fost saptamana asta de reduceri pe site si stiam ca trebuie sa dau comanda pana la miezul noptii
si cum ei sunt cu o ora in urma noastra...credeam ca ma incadrez bine-mersi si cand colo tzeapaaaaa!
cristicross spune:
Jasmine, te rog frumos mai pune link-ul cu sandalele, pt ca nu le pot vedea, cred ca au schimbat locatia. Se potrivesc marimile cu cele din Romania?
anne16 spune:
Acestea sunt sandalele:
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-enfant-garcon-redoute-creation.aspx?productid=324136694&documentid=207609&single=false&categoryid=58346340&pos=8_d_n_n&numberpage=1

si
pentru toate redutistele ...