Redoutistele fidele La Redoute France (163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaa2m spune:

si ce-i ureaza in felicitare, dat fiind faptul ca-i face cadou 6 role de hartie igienica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaa2m

si ce-i ureaza in felicitare, dat fiind faptul ca-i face cadou 6 role de hartie igienica?

M-da, pentru unii pare foarte amuzant

Daca ti se intampla tie, nu cred ca mai radeai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

Anne, chiar e amuzant! Asteapta saracu' Tweedy cadoul de ziua lui si, cand colo, primeste foantze de femeie/copil sau ce-or mai fi de la lr. Cat priveste paguba lui miky81, asta-i alta problema: basarabeanca care a luat un alt colet decat cel care trebuia nu s-a putut intoarce la vama sa le spuna celor de acolo ca s-a facut o greseala?
P.S. Tweedy asta o fi vreun expat caruia i s-a facut dor de untul de arahide de acasa si, in plus, nici nu suporta hartia igienica care se gaseste in Barasabia Ei, si un prieten a decis ca, de ziua lui, sa-i faca niste mici bucurii

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa2m spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

daca interventia mea a fost exagerata, eu imi cer scuze. normal ca si eu as fi fost furioasa, daca as fi patit asa. m-am gandit strict la coletul respectiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Scuze, eram cu dosul in sus cand am scris.

Am fost si-am sadit niste flori si mi-au trecut nervi.

Prietena lui Miki81 nu prea stie cum arata coletele de LR, dar cred ca acum a invatat
Sper ca Miki81 sa primeasca si coletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Buna, fetelorrrr! S-a rezolvat problema ...tocmai m-a sunat fata din RM sa-mi spuna ca a primit un telefon de la cei de la posta prin care au aununtat-o ca mai are un colet de ridicat(cred ca este al meu). Aceasta le-a spus incurcatura si ei au confirmat-o ...asa ca o asteapta sa predea coletul "buclucas" si sa-l ridice pe cel bun...iupiii. Azi mi-au raspuns si redutii la e-mail prin care ma anuntau a doua oara ca al meu colet nu va intarzia sa apara, cand colo ei deja trimisese coletul. Eee, acum sa nu mai fiu carcotasa si sa ma bucur de veste. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

miky Doamne ajuta! bine ca nu te-ai ales cu hartia si ti-a venit in final coletul. ...pe luni primesc si eu pachetul...sper sa fie cu ce am comandat in el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Miky sa speram ca s-a rezolvat. Eu zic sa te bucuri si de ce ai primit in coletul buclucas. cineva insa cred ca duce lipsa la hartia aia.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pai si cum faci sa dai inapoi hartia igienica?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

trebuie sa trimit coletul inapoi la iasi, de la iasi la chisinau
si apoi la posta

Mergi la inceput