Redoutistele fidele La Redoute France (163)
Raspunsuri - Pagina 15
alinaa2m spune:
si ce-i ureaza in felicitare, dat fiind faptul ca-i face cadou 6 role de hartie igienica?
anne16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinaa2m |
M-da, pentru unii pare foarte amuzant
Daca ti se intampla tie, nu cred ca mai radeai.
miki68 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
M-da, pentru unii pare foarte amuzant Daca ti se intampla tie, nu cred ca mai radeai. |
Anne, chiar e amuzant! Asteapta saracu' Tweedy cadoul de ziua lui si, cand colo, primeste foantze de femeie/copil sau ce-or mai fi de la lr. Cat priveste paguba lui miky81, asta-i alta problema: basarabeanca care a luat un alt colet decat cel care trebuia nu s-a putut intoarce la vama sa le spuna celor de acolo ca s-a facut o greseala?
P.S. Tweedy asta o fi vreun expat caruia i s-a facut dor de untul de arahide de acasa si, in plus, nici nu suporta hartia igienica care se gaseste in Barasabia

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
alinaa2m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
M-da, pentru unii pare foarte amuzant Daca ti se intampla tie, nu cred ca mai radeai. |
daca interventia mea a fost exagerata, eu imi cer scuze. normal ca si eu as fi fost furioasa, daca as fi patit asa. m-am gandit strict la coletul respectiv...
anne16 spune:
Scuze, eram cu dosul in sus cand am scris.
Am fost si-am sadit niste flori si mi-au trecut nervi.
Prietena lui Miki81 nu prea stie cum arata coletele de LR, dar cred ca acum a invatat![]()
Sper ca Miki81 sa primeasca si coletul.
miky81 spune:
Buna, fetelorrrr!
S-a rezolvat problema ...tocmai m-a sunat fata din RM sa-mi spuna ca a primit un telefon de la cei de la posta prin care au aununtat-o ca mai are un colet de ridicat(cred ca este al meu). Aceasta le-a spus incurcatura si ei au confirmat-o ...asa ca o asteapta sa predea coletul "buclucas" si sa-l ridice pe cel bun...iupiii. Azi mi-au raspuns si redutii la e-mail prin care ma anuntau a doua oara ca al meu colet nu va intarzia sa apara
, cand colo ei deja trimisese coletul
. Eee, acum sa nu mai fiu carcotasa si sa ma bucur de veste. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine
!
mihaser spune:
miky Doamne ajuta! bine ca nu te-ai ales cu hartia si ti-a venit in final coletul.
...pe luni primesc si eu pachetul...sper sa fie cu ce am comandat in el!![]()
alinabojuc spune:
Miky sa speram ca s-a rezolvat.
Eu zic sa te bucuri si de ce ai primit in coletul buclucas.
cineva insa cred ca duce lipsa la hartia aia. ![]()
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009