Redoutistele fidele La Redoute France (163)
Raspunsuri - Pagina 14
miky81 spune:
astept sa vad ce imi raspund la ultimul email si in functie de asta cred ca voi proceda asa cum spui tu, miki, sa cer bon d'achet si voi vedea ce va iesi.
claujro spune:
Eu te mai intreb o data: ce marca erau produsele aiurea primite de tine? Frantuzesti? Romanesti? Rusesti?
Merci pt raspuns.
Mara si Matei
miky81 spune:
nu stiu sa-ti spun, ca nu am intrat in posesia lor si nici nu am intrebat. Voi intreba si-ti voi spune.
miky81 spune:
am aflat scrie in engleza pe ele iar felicitarea la fel tot in engleza este scrisa numai ca pe colet cica era atasata o factura si scria ca pachetul este din partea mea pt. ea in franceza. Ce sa mai inteleg?
miki68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky81 am aflat scrie in engleza pe ele iar felicitarea la fel tot in engleza este scrisa numai ca pe colet cica era atasata o factura si scria ca pachetul este din partea mea pt. ea in franceza. Ce sa mai inteleg? |
ca nu-i colet lr! Are eticheta lr lipita pe colet? Cred ca nu, e o alta trimitere careia i s-au pus documentele coletului tau si... asta e. Intermediara ta nu a vazut ca nu e colet tipic lr? Sau poate ca nu stie ca toate coletele lr arata la fel, doar dimensiunea difera.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
miky81 spune:
asa cred si eu ca nu e colet LR. ei mi-au spus ca o sa-mi livreze comanda spre Moldova, deci e clar: nu au trimis decat un sg. colet.
ChrisDun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky81 dar daca este un cadou din partea redutilor? zic si eu... |
ce, hartia igienica ?
Dupa cum ziceau si fetele, raspunsurile pe care le dau redutii cand le adresezi o intrebare on-line sunt generale si "gratioase"
alinabojuc spune:
Bon jur doamnelor.
nu am nimic de spus doar m-am bagat si eu in seama. ![]()
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
miky81 spune:
fetelor, am intrat in posesia coletului "surptiza"
. Contine:6 role de hartie igienica, un cutie cu biscuiti, 2 borcane de unt de arahide si o felicitare adresata unui anume Tweedy. Deci clar nu este coletul meu. Asa ca tind sa cred ca s-a facut o incurcatura la posta.