Redoutistele fidele La Redoute France (163)
Raspunsuri - Pagina 11
ChrisDun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky81 le-am trimit e-mail prin care i-am daca mi-au expediat si celalalt colet. ![]() |
Mai bine le trimiti e-mail furios in care le spui ca ti-au trimis "2 role de hartie igienica, 2 borcane cu unt de arahide, o punga cu orez si o felicitare". Interesant este de stiut daca marcile respective de unt de arahide si de orez se comercializeaza si in Republica Moldova... sau doar in Fr.
miky81 spune:
azi intru in posesia acestui colet si voi vedea si felicitarea si daca exista vreo factura.
miky81 spune:
pe acest colet nu era trecut niciun nr asa cum era normal si cica ar exista o factura, nu stiu ce sa mai cred
miky81 spune:
daca era o comanda cadou nu era normal sa nu existe nicio factura? Eu am primit prin posta ambele facturi, iar in data de 01.04. ei mi-au trimis o scrisoare prin care ma anuntau ca un produs din acest colet care a venit aiurea nu mai este disponoibil...asa ca mi-au dat un cod pe care sa-l folosesc la urmatoarea comanda pentru a-mi recupera banii. Asta ce mai inseamna, ca pe data de 01 au trimis coletul bun?
miky81 spune:
am primit raspuns de la LR. Eu i-am intrebat daca mi-au expediat si celalalt colet si iata ce imi raspund ei:
Vous me signalez ne pas avoir reçu le mail de confirmation de votre commande.
Je regrette ce contretemps.
Il arrive qu'un problème technique momentané empêche l'envoi des confirmations.
Votre commande cadeau sera livré en Moldavie.
Conseil: pour suivre vos commandes, cliquez sur "suivre mes commandes" sur la page d'accueil du site et laissez-vous guider!
miky81 spune:
ce sa mai cred!!! eu cand am dat comenziile am primit confirmarile. Voi ce ziceti sa fac?
miki68 spune:
Parerea mea e ca de la lr.fr nu aveai cum sa primesti hartie igienica si celelalte lucruri scrise de tine. S-a intamplat de-a lungul timpului ca unele dintre noi sa primeasca alte lucruri decat cele comandate sau un lucru-doua schimbate, insa niciodata cu totul alte obiecte decat cele comercializate de lr.fr. Cred ca mai degraba e o gluma proasta a cuiva de la biroul de schimb de la Chisinau.
Eu totusi nu pot intelege cum faci tu comanda. Zici ca o trimiti cadou in R.Moldova, insa contul al cui este si din ce tara pentru ca daca e al tau, musai ai alta tara trecuta la adresa decat Romania, caz in care nici cu un chargeback nu cred ca ai avea succes sa-ti recuperezi banii.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
miky81 spune:
am contul meu vechi, aleg la tara de destinatie RM si apoi optez pentru comanda cadou iar acolo scriu numele si adresa persoanei respective.
claujro spune:
Nici eu nu am mai auzit asa ceva. Deja comandam de mai mult de 2 ani si niciodata nu s-a intamplat asa. Nu ne-ai spus ce "marca", "firma" sunt produsele primite. Daca ne-ai spune, am stii cine a pus alea in colet.
Eu nu cred ca ceea ce ai primit tu este colet LR.
Mara si Matei