Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 15
kamelya spune:
ce pepenasi mari avem fetelor ;ce au crescut si nu mai au alura aceea de bebelusi

am facut si eu o camanda la babypint;fetelor care ati comandat de la ei in cat timp va venit comanda?
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
gallyb spune:
ANNABABY eu ii dai biscuiti simpli, nu i-am dat bebelucesti niciodata.
FLO am trecut pe LACTOGEN, tot e de la Nestle, am citit prin comparatie la ce contine si NAN contine in plus fluor, LC-pufa si bifidus BL, deci diferenta e mica.
Vazut pe Sebi la sedinta foto, foarte frumoase pozele.
DIARUX copiii pot fi agitati din cauza dintisorilor, pentru ca dintii nu cresc asa dintr-o data, ci au pusee de eruptie, de aia nu se vede nimic la gingie. Uniii sunt norocosi si se trezesc cu dinti in gura, altii sunt agitati, altii fac hematoame si se poate ajunge si la internare, asa ca rbadare...multa rabdare. O sa tot vb despre dinti pana pe la 3 ani.
pica1 spune:
Kamelya daca nu ma insel ultima data comana de la babypoint a venit cam in 2 saptamini sau maxim 3.
Tecky si eu abia astept sa va vad duminica. M-am uitat la vreme si anunta 21 grade pentru duminica.
Ralu ma apuc sa imi fac unghiile rosii, dar stii cu ce trebuie sa incep?...Sa ma duc sa cumpar oja rosie [:))].
Despre ce biscuiti vorbiti voi acolo ca eu nu stiu. Puneti si voi un link sa ii vad pe cei Leibniz, caci eu nu sunt mincatoare de biscuiti si nu sunt in tema.
pica1 spune:
Gally ai o fata frumoasa foc cu bujori in orajori. Ce de baieti in jurul ei, Alex...Andrei...
Vroiam sa stiu de unde i-ai luat caciulita aceea alba a Xeniei?
flo1980 spune:
Pica superbe pozele! Le-ai primit pe cele de la studio? Abia astept sa le vad, cred ca ai sa ni le arati, nu?
Ce scutece are Sebi?
Vazut si David de Iriss, tizul nostru cu mami si surioara prin parc! Seamana cu tati nu?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
pica1 spune:
Flo alea de la studio inca nu le am pentru ca am vrut sa ii faca si un album si dureaza mai mult din cauza tipografiei. Sper sa mi le dea miine sau poimiine...Scutecele sunt Libero.
sursula spune:
Pupam mamicile si pepenasii!Eu tocmai am avut premiera si ma bucur acum de ore luuuungi langa Tudor !Of,cat mi-au lipsit!Sunt topita dupa el!
Ultima dilema:VOI ATI INCEPUT SA INGRIJITI DINTISORII BEBELUSILOR?DACA DA,CUM???
GINI-
ne astepta multe plimbari cu soare!!!
CAPRI-
ILEANNA-stii ca si eu eram pana mai ieri pe 2 gauri,pana intr-o zi in care am intrat in farmacie si am luat nr de gauri pt varsta lui,adica 4!Si,surprise:le-a acceptat fara probleme.
CARMENELA-am tot vrut sa-ti scriu ca si eu m-am bazat pe Nestle si am comandat niste cereale pt noapte care aveau gluten ,desi erau pt 4 luni.A facut bubite la vremea aia...Struguri i-am dat,la fel si porumb,fara probleme.
Baita-eu i-o fac la 40 de grade...de cand era mic si vad ca n-are probleme...gresesc?
Si daca tot ne-am eliberat-venim si noi la intalneala daca e frumos!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)