Cum se confectioneaza "camasa" pentru pisica?
Buna seara!
Pe 23 martie am fost la operatie cu pisica Suzuky. Are o taietura in X pe toata burtica. Intre taieturi, de la lins, a facut o ditamai buba. Am fost iar azi cu ea la veterinar (e terorizata, tremura de zguduia cutia de transport), si mi-a spus sa vin maine cu o bucata de bumbac sa-i faca o camasa, sa nu se mai linga.
Nu as mai vrea sa o duc la medic (e departe si as putea abia maine seara, plus ca iar nu mai mananca 2 zile, de stres). Aveti idee cum se face o "camasa" pt pisicuta?
Va multumesc!
Raluca
Raspunsuri
Tala spune:
probabil la fel ca la catel, adica: iei o bucata de panza si o franjurezi pe 2 laterale opuse, pui pisica peste si cu franjurile (vezi sa nu fie chiar subtiri, ci cam 8 la numar)orientate pe stanga si dreapta ei, legi pe spinare incadrand in aceasta 'hainuta' si labutele fata si spate pt a nu se deplasa (hainuta). Nu stiu cat de coerenta am fost...sper ca ai priceput ceva. snatate la matza
Bucurie!
boticelina spune:
Noi cand am castrat pisica i-am facut camasa dintr-o soseta barbateasca I-am taiat varful, i-am facut gaurele pentru labute si-am introdus the kitty in soshet. A stat f bine in ea, pe cea facuta din carpa de veterinar a sfasiat-o in 2 ore...
Monica si gargaritza Nancy
blogul branzarului vesel
"If you are unware of your choices, then you have none"
martie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala probabil la fel ca la catel, adica: iei o bucata de panza si o franjurezi pe 2 laterale opuse, pui pisica peste si cu franjurile (vezi sa nu fie chiar subtiri, ci cam 8 la numar)orientate pe stanga si dreapta ei, legi pe spinare incadrand in aceasta 'hainuta' si labutele fata si spate pt a nu se deplasa (hainuta). Nu stiu cat de coerenta am fost...sper ca ai priceput ceva. snatate la matza Bucurie! |
Da, asa se face.
Magda raluca, daca pisica se sperie atat de tare, sa n-o mai duci, mie mi-a murit un motan de sperietura pur si simplu, a facut atac de cord, pur si simplu de spaima. Sa n-o mai duci!
magda raluca spune:
Va multumesc frumos. Am priceput. Chestia cu sosetica mi se pare foarte faina. Martie, din pacate o sa o mai duc inca o data, pentru ca mai are nevoie de o operatie :( Mi-e foarte teama, mai ales ca a fost destul de dificila prima. Dar e o luptatoare (deja al doilea dr i-a spus "micul tigru"). Era anesteziata, abia se incheiase operatie, intinsa ca o palcinta pe masa de operatie si cum a pus mana pe ea asistenta, sa o duca la caldurica, a inceput sa scuipe :D. Si era ametita toata, abia dupa cateva ore s-a trezit.
Dar, ii e frica de dr, asta e. Ma gandeam sa-i schimb cutia de transport la medic, ca acum o identifica si abia o bag ca incepe cu tremuratul.
Inca o data va multumesc! Ma apuc de taiat sosete sau o fata de perna.