Mamici si gravidute de Constanta (49)
Raspunsuri - Pagina 3
mamacita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AndreB Inca fara bona, multumesc pentru grija Tania, multa sanatate si tie si cat mai putine griji pe viitor! |
AndreB,n-ai primit pm-urile mele?
colega mea de serviciu pe care am indrumat-o saptamana trecuta la aceeasi agentie maine deja probeaza o bona;daca mai doresti detalii,pm!
AndreB spune:
Multumesc mult Mamacita! Am primit si deja vorbit la telefon, maine dau o fuga si pe la agenie pentru discutii preliminare.. dar mai dau 2-3 zile o sansa bonei precedente (care a fost internata la voi in spital cu un necaz imprevizibil)...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
Mokika spune:
Buna dimineata!
Nepoata mea a nascut. Nu a mai apucat sa nasca la clinica dr. Zaher pentru ca nu este inca deschisa. Si poate ca DD a vrut asa. Cezariana in ultimul moment, bebe-fetita - 2,6 kg, nota 7 (era deja angajata spre iesire si cu dubla circulara). Ieri am disperat toata ziua pentru ca nu reuseam sa dam de ea iar la spital nimeni nu ne dadea informatii. Aseara am aflat ca a fost operata de urgenta si i-a fost extirpat uterul in urma unei hemoragii puternice. A fost hotararea medicilor, alegand intre viata ei si solutia extrema. Am gasit-o la reanimare. I-au facut transfuzie de sange. Suntem distrusi. Sotul ei cred ca stia dar nu a vrut sa ne spuna. Banuiesc ca a facut si el un soc puternic.
Bebelusa este bine, eu nu am apucat sa o vad.
nastasie spune:
mokika, imi pare tare rau.
gabi, felicitari pentru isabelle.asteptam vesti de la voi cand ajungeti acasa.
si noi ceva mucisori, dar doar atat.
eu sunt in renovari si intru mai rar.m-am apucat si de dintii lui razvan.asa ca am scapat de bucuresti.
dandusa, daca citesti am rezolvat aici.iti multumesc oricum ca m-ai ajutat.dar ramanem la cta.
nu mai zic ca sunt si eu intr-o stare naspa si cu dintii lui razvan(ma simt super extra vinovata) si cu casa care nu se mai termina(nici macar n-am inceput).
sanatate multa tuturor bolnaviorilor.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
dadi_t spune:
Vai Monica, ce intamplare nefericita! Important este sa se refaca si sa se bucure de minunea pe care le-a dat-o D-zeu...Stii, dupa nasterea Biancai am ramas cu un sentiment ciudat....la nasterea ei am patit ca si nepoata ta....pe masa de operatie am facut o hemoragie puternica, dar pe care au reusit s-o echilibreze, dar dupa 12 ore am intrat in convulsii si daca nu eram la reanimare cu 2 fete inimoase si,,,tari de gura,,, care au tipat saracele cat au putut ...muream cu siguranta.....au reusit iar sa ma echilibreze hemodinamic dar toata noaptea a stat efectiv dr pe un scaun langa mine iar mie mi-au pus perfuzii 2 zile cu sange si calmante ca 3-4 zile n-am avut niciun fel de dureiri ...si in momentele acele am avut acell sentiment ciudat...daca merita sa mori ca sa ai un copil....nu vreau sa provoc polemici..dar asa am simtit atunci...Si acum ma simt vinovata pt acel sentiment...singurul motiv pt care mi-as da si viata...sunt copiii, dar atunci...
Edit:
mooor... am scris o groaza si nu eram logata....
ideea era ca sunt inca ...convalescenta, m-au mai lasat durerile de la ketonal forte si crema ,,putera ursului.. Despre crema pot spune ca are imediat un efect de incalzire...dar durerile parca nu ma lasa de la ea...mai degraba de la diclofenac unguent..
Vai fetelor ce greu imi este sa stau la pat si sa ma uit cum casa mea in doua zile arata ca dupa bombardament....Oricat de bolnava am fost (viroze, gripe) niciodata n-am putut sa stau mai mult de o zi, poate nici o zi, fara sa fac nimic prin casa.....cafeaua mi-a facut-o Andreea ..restul... stau la ,,,mana,, vecinelor. Noroc ca sunt in relatii bune cu vecinii....
Pup fetele si bebicii!
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
mav spune:
neatza!
dar atatea vesti proaste am citit, ca imi vine sa nici nu mai deschid p-aci... nu de alta, dar dupa ce ca mi-era mie greu sa-mi indeplinesc indatoririle de mama... virusata... mi s-au imbolnavit si copiii acum... ambii
deci, am avut o noapte.... pe care nu vreau sa mi-o mai amintesc...
evident ca cel mai greu e ca anto se ineaca cu mucisorii... si plaaaaaaange de-a ragusit...... si nu poate sa suga....
ma duc sa
tania, cami, chiar ma gandeam la voi, ca nu mai scriseserati de mult...
mokika.... multa sanatate si bebelusei si proaspetei mamici! ....pacat... ce sa zic... bine ca este in viata si o sa-si poata creste copila!
dodo-pui, felicitari! sa-ti fie sanatoasa micuta si tu sa te refaci repede! sa va dea Dzeu numai bucurii in familie!
www.tvr.ro/articol.php?id=60385&c=58" target="_blank">Stimulente pentru mamele care se întorc înainte de doi ani la munc#259;
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
madaluta spune:
si eu pe fuga pe-aici.. am citit in diagonala ultimile 2 pagini si am vazut k nu totul roz..
mokika: totusi bine k sunt in viazta amandoua...
mav: sa-ti spun cum ma simt cand aud k si tu ai copiii bolnavi????
ralina: poate totusi nu ma evolueaza boala si ramanti asa la stadiul asta incipient...
Abibrinzarefacere rapida si multa sanatate in continuare!
Si noi suntem in cautare de scaun de masina pt darius k si el l-a cedat Brianei, dar vad k s-a obisnuit zilele astea sa stea pe bancheta legat centura si nu stiu dc sa mai dam banii pe alt scaun sau nu. Cred k pentru siguranta lui ar trebui sa facem investitia, dar mi-e sa nu-l cumparam si sa-l refuze...
andreb: ma bucur mult k nu a mai evoluat raceala lui matei. dupa cate ati patimit, era culmea sa o luati de la capta. ma bucur mult si va doresc sanatate maxima
tania: ce bine k ai fetele mari si vecine saritoare.. si eu as zacea macar o zi, dar n-am nici una nici alta...
si apropo de noi, inca suntem cu mucii pana-n brau toti trei, cu tuse provocata de muci, cu dureri de gat si o stare generala proasta....
tati e singurul sanatos, dar azi e la serviciu pana la ora 20
dodopui: felicitari pentru fetita si ma bucur mult k i-ai facut pereche lui Bogdanel. Am ramas surprinsa cand ne-a zis mamacita k e fetitza k eu stiam k e tot baietel. dar vad k la noi la C-ta se poarta mult perechile, in ultimul timp. Sa fiti sanatoase !
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
mada, nu te mai scuza atat, ca NU E VINA TA! daca ma gandesc mai bine... trebuia sa fi mers eu pe primul impuls si sa nu fi venit vinerea trecuta la voi, a fost aglomeratie cam mare pt noi...
in alta ordine de idei... puteam sa ne virusam si din fata blocului..... crestem, ne imunizam.... asta e!
imi pare rau ca nu v-ati revenit inca.....
ege spune:
dodopui,sa va traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii in viatza!
mav,multa sanatate puiutilor.offf,mititelul de anto.va doresc refacere rapida.
tania,bine ca ai fectele si vecinele.eu nu am nici o treaba cu vecinii,sincer nici nu ii cunosc pe toti,iti dai seama e bloc de 10 etaje.iti doresc refacere rapida,sa auzim de binemokika,imi pare rau pt patania nepoatei.copilul s-a nascut prematur?
noi suntem bine,efe are de la 5 luni 2 dintisori,mananca doar tzitzi si are 9.2 kg,nu stiu inaltimea ca nu l-am masurat.ege s-a mai obisnuit cu ideea de fratior,desi mai are crize de gelozie uneori.sunt f norocoasa ca o am pe mama,vb sotului nu am stiut sa o exploatam si la ege.trebuie sa incep diversificarea acum la 6 luni si nu stiu cu ce sa incep,pt ca la ege incepusem cu mar iar acum am inteles ca e mai bn sa incep cu supa de zarzavat.tr sa ii fac si vaccinul de 6 luni si nu stiu cand sa il fac pt ca tr sa il fac exact de paste,sa il fac inainte sau dupa???sa incep diversificarea inainte de vaccin sau dupa??multe dileme mai am si eu
sa nu credeti ca va uit,intru ,citesc dar postez mai rar,pt ca nu le am cu desi sunt o vorbareata de fel.citesc cu mare placere postarile isidorei,andreei,mamacitei.....
va pupic si va doresc un wee fara peripetii
mav spune:
fisun, de ce nu mergi la dna dr D? noua ne-a scris schema de diversificare... si ne-a sfatuit si in legatura cu vaccinurile......
si chiar de curand a fost la o conferinta pe tema alimentatiei/ diversificarii bebelusilor... are totul 'proaspat' in minte...
in legatura cu diversificarea... noi deja am inceput usurel.... nu chiar asa cum am primit schema, am adaptat-o la nevoile noastre (dupa ce-am citit o gramada despre subiect si avand si experienta primului bb).... daca pot spune asa... ca bb anto este un constipacios....
evident ca acum, cu raceala, nu mai vrea nimic la lingurita si nici nu-l fortez, il las in pace zilele astea.... abia are ocazia sa redescopere ce buna-i tzatzica... si oricum nu-i nicio graba.....
vaccinul de 6 luni... sa-l faceti la cel putin 60 zile dupa cel de la 4 luni... mai bine mai amanati o sapt., decat sa va grabiti, parerea mea.