Mamici si gravidute de Constanta (49)
Raspunsuri - Pagina 10
mav spune:
s-a trezit un maraici mic si n-am apucat sa termin ce vroiam sa spun....
angi, la modul cel mai serios, nasul meu a fost alaptat pana la 3 ani jumate si e un munte de om!
...pe de alta parte... candva va trebui sa inchei perioada aceasta minunata a alaptatului.... si CRED ca este de-o mie de ori mai usor pt mama si bb daca acest lucru se produce treptat si nu fortat...
tu uiti ca vorbesc din experienta... sebi fiind "mare iubitor de tzatze".....
..... e f important sa fii TU impacata cu ideea si...sa te mentii ferma pe pozitie...
(stii cine m-a ajutat pe mine in timpul intarcatului? crixia! imi spunea exact ce-ti spun si eu acum....)
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mamacita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellen79i Buna dimineata fetelor... Irina...am fost la targ si de acolo mi-am luat pantofii si mi-am ales rochia..alta dupa care sunt de-a dreptul innebunita... Madaluta nici nasa nu are inca rochia...e in cautari...la targ nu si-a gasit nimic...dar am inteles ca a auzit de un mag pe I.L .Caragiale care fac rochii frumoasa.. Va pupam si va dorim o zi buna ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008) http://community.webshots.com/user/ellen79i |
E un magazin exact vizavi de mine,pe Lahovari,cu rochii italiene;de pret nu stiu,ca le vad doar vitrina,daca va intereseaza,va dau adresa,am inteles ca aduc la comanda din catalog,inclusiv accesorii.
Isi,a propos de turisti straini cu copii din dotare,noi suntem romani si tot asa umblam.Anul asta intentionam sa schimbam Bulgaria,ca au mai crescut,pe Istanbul,sa vedem daca ne iese,ca este drum lung ptr.ei.Stie cineva daca putem face escala pe acest drum,civilizat si sigur ptr.copii?
mav spune:
eris, acum am vazut ce-ai scris... daca te mulgi doar putin si nu prea des, doar cat sa nu mai ai sanii angorjati, in niciun caz ca sa-i golesti, in cateva zile o sa se reduca mult productia de lapte si nici n-o sa mai simti nevoia sa evacuezi lapticul....
pt linistea si siguranta ta, tine si tu legatura cu un dr.... sa te sfatuiasca la obiect!
mamacita spune:
citat din mesajul lui madaluta Pentru mine, faptul ca nu am gasit scris cuvantul"plans" mi se pare extrordinar.... La noi daca nu ar fi plansul ar fi la fel...dar eu imi pierd mintile cand ii aud urland si mai ales cad o fac in acelasi timp...Efectiv ma dispera cu plansul.. |
Ai pus punctul pe "I"!!!Eu cand alaptam,alex urla ca vrea kk,pipi,apa orice,numai sa nu stau locului cu bb.Si alte infinit de multe momente in care mi-as fi dorit cel putin o clona
mav spune:
mamacita, in luna mai vrem sa facem si noi prima excursie la bulgari, evident, in familie... 'formatia completa', nici sa vrem n-am putea altfel, ca nu avem in grija cui lasa copiii (dar nici intentia)....
ceva sugestii, idei?
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui mav mamacita, in luna mai vrem sa facem si noi prima excursie la bulgari, evident, in familie... 'formatia completa', nici sa vrem n-am putea altfel, ca nu avem in grija cui lasa copiii (dar nici intentia).... ceva sugestii, idei? Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
mav,poate stii,poate nu,dar am vrut sa-ti spun ca trebuie sa ai copilasii trecuti pe pasaport sau eventual sa aiba pasaport...
va doresc sa alegeti cea mai buna destinatie!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
selen80 spune:
Buna fetelor..si eu pe aici, am recuperat azi ca nu mai intrasem demult...
Fisun ca ti-ai adus aminte de mine....multa treaba la birou, si de obicei intru de la munca pe dc...in plus, in putinul timp in care am intrat, am icnercat sa tin pasul cu fetele din odisee care au o viteza exatrordinara de scris, si apoi e mai greu de recuperat
aici, voi aveti problemele voastre, eu nu ma regasesc inca in ele: muci, viroze, alaptat, intarcat etc....ma simt putin pe dinafara....plus ca va stiti mult mai bine intre voi, eu de-abia incep sa va invat....
sunt sigura ca tot ce scrieti aici e util, dar va dati seama ca e greu sa retin mare lucru....sper sa-mi dati voie sa va mai intreb si eu o data atunci cand ma voi lovi de aceleasi probleme
Mamacita, la Istanbul am fost noi cu masina in octombrie, dar nu prea am facut escale decat la vami...noua ne-a fost frica, avand in vedere toate povestile de groaza care se aud despre Bulgaria....
dar banuiesc ca ati putea opri in Varna sau Burgas...sunt orase mari si sigure banuiesc.......
in rest drumul a fost destul de ok, noi am plecat devreme dimineatza, pe la 6, si la ora 14 eram la intrare in Istanbul...dar am mai pierdut vreo 2-3 ore prin istanbul pt ca am gresit iesirea de pe autostrada si am ajuns intr-un cartier care nu aparea nici macar pe harta
o saptamana usoara si insorita va doresc
ursuletzul nostru
18+
nunta
9 luni
mamacita spune:
citat din mesajul lui mav mamacita, in luna mai vrem sa facem si noi prima excursie la bulgari, evident, in familie... 'formatia completa', nici sa vrem n-am putea altfel, ca nu avem in grija cui lasa copiii (dar nici intentia).... ceva sugestii, idei? |
Exact asa este si la noi:nici n-am cu cine sa-i las,nici nu vreau;problema este ca eu,ca sa ma mentin"stiintifica",trebuie sa plec cel putin o data pe an din localitate la congrese,daca nu din tara,caci si asa am cam iesit din circuitul stiintific de vreo 4,5 ani din motive pediatriceSi deocamdata ii mai iau cu mine,desi este si obositor si costisitor,dar nu voi putea continua asa pana la majoratSe pare ca,asa cum am plecat la Munchen cand eram gravi cu Anabela si l-am lasat pe Alex cu ta-sau,asa va trebui sa plec si la Milano anul acesta si sa-i las cu tati.Insa in locatiile mai apropiate ii voi lua,cel mai curand la Sinaia(13 mai).
Tot asa i-am luat,la congrese tinute la Varna si la Albena,trecuti pe pasaportul meu,cu poza(Anabela prima data nu era,apoi era in burtica,abia la a treia"bulgarie"a fost prezenta in familie).Si la Varna a fost OK,dar la Albena e chiar ideal ptr.familii cu copii mici:aer curat de mare+munte,locuri de joaca la tot pasul,curatenie desavarsita in statiune,liniste(bine,noi am fost extrasezon,tot la sfarsitul lui mai,dar era foarte bine de plimbari),hoteluri ieftine,curate,noi si cu mancare buna(iti dai seama,daca am putut sa selectam si pentru Alex,care,la prima calatorie,avea 1 an si 1 luna)-dar sigur,aveam si borcanele,cereale si lapte praf de back-up.Am luat patul pliant ptr.Anabela,Alex dormind intre noi,spre maxima lui fericire si tristetea fundurilor noastre sutuite.Am luat un carut mic,pliamnt,pe care il folosim la shopping.Am mai luat o piscina gonflabila,ca am eu o aversiune fata de baile facute in cazile de hotel,mai ales pentru pitici.Cand ne-am dus cu jeep-ul,am luat chiar si scaunul de masa,dar am constatat apoi ca e inutil,caci toate hotelurile si restaurantele au asa ceva si ti le aduc cum te vad cu copil mic.Apoi ne-a luat spaima sa nu ramanem fara masina,asa ca ne-am dus cu Fordul pe care-l aveam atunci,pe langa jeep(Fiesta,va dati seama cum eram impachetati?!).Daca mai vrei amanunte,intreaba-ma si-ti spun,deja suntem veterani in ale deplasarilor cu pitici.
mamacita spune:
selen,multumesc pt.raspuns,asa am facut si noi,9 ore cu tot cu vama.Tocmai,ca ne e teama sa oprim in Bulgaria,caci la distanta mare nu prea ne vine sa plecam cu masina mica,tot cu jeep-ul am vrea,si mi-e ca ramanem per pedes in Bulgaria...Poate gasim in Turcia ceva,vreun satuc bun de escala...
si ai dreptate,tot asa ma uitam si eu,din avion,la subiectele de mamici cand eu eram doar gravi,dar ne prinzi tu din urma si sper sa nu uitam chiar tot,sa te mai putem ajuta cu vreun sfat
dandusa spune:
Mada,
exista si la noi plans...cum exista si dus zilnicambele si altele am uitat sa le scriu.astea-s rutina deja...ce-i ala plans?!aaaa,ok! ce-i ala dus?!..aaaa,ok!
ce-am scris eu,este o zi normala din viata noastra.mai avem si zile ingrozitoare in care mami-i cu dosu-n sus si copii atomici,cand n-am timp s agatesc dimineata,cand tai legumele cu copilu mic in sling,cand Crinuta butoneaza telecomanda de plictiseala,cand Raducu ma stoarge de orice urma de energie.avem si zile minunate cand este Claudiu liber si-l exploatam la max,cand iesim la aer si stam toata ziua,cand mergem la cumparaturi,cand facem curat in grup,cand ne gadilam si ne iubim.dar pe astea le stii si tu,le traiesti la fel de mult ca si mine,ce rost are sa le mai scriu?!
mereu incerc sa vad partea plina a paharului,dau la spate si uit voit momentele grele.copii astia,cum spunea si Mav,sant viata mea.nu stiu cum am putut trai atatia ani fara ei.ma simt binecuvantata ca-i am,ca-s ai mei si greul deja parca nu mai exista.think pink
Isidora,
abia astept pozele...,abiaastepttttt
Eris,
ma bucur mult ca a venit tati vostru
Umflatel,
La muuulti ani,Andreei,scuze de intarizere!
nu vrei sa te tund pe plaja?asa ne potrivim cu toate
.........................
noi mergem zilnic la plaja.Modern sau Mamaia.Claudiu alearga pe plaja si noi ne jucam de zor.daca vreti,alaturati-va!plecarea noastra se face in jur de 14.
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami