Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (317)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
aLI vrem poze cu piciul!! ce mai face iarina? cum e cu gradinita?
maraki am pierdut eu ceva...ce s-a intamplat cu adidasii? s-au rupt? a plecat Robert? nu ai cum sa mergi si tu in Ro?
Iar i-am luat la bb o salopeta gern body si la marco o pereche de pantaloni scurti.
Nu stiu ce sa fac de mancare pt. diseara...n-am nici cea mai vaga idee.
_
Gio
24+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
giova am scris aseara
Am cumparat marca addidas cu 25 euro sambata, a iesit Angelo afara si s.a dat cu masinuta si a venit cu adidasii gauriti in varf
M-a costat 1 mil pt o zi, bine ca i-a dus astazi socrosenia la Deichmann inapoi si i.au dat banii pe ei.
merg sa fac un dus si sa stau la tv ca toata ziua am trebaluit....pana vine angelo sa ma relaxez putin ....pe mai tarziu 
s-a deschis C&A in bucuresti
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
maraki stiam ca ai luat adidasi si ca a mers afara cu ei si erai curioasa cum se intoarce. am sarit peste faza ca s-au rupt
. Bine ca v-a dat banii inapoi, cumparati altii mai rezistenti.
ma duc si eu la orizontala, ca mor de nu ma intind.
.
_
Gio
24+ si Marco(06.01.2006)
poze
cosmi1975 spune:
neata....sunt tareeeeeeeee fericita ca stiu ca ingerasii si bunul; Dumnezeu ne iubesc
ieri dimineata mama si stefan au fost loviti de o masina pe trecerea de pietoni
am primit la 10 dim un telefon si nu stiu cum am ajuns la urgenta unde copilul meu era pe un pat si amam pe altu...stefan statea cu matusa mea care de altfel ma sunase....pe noi ne au trimis cu smurdul la spitalul de urgeta grigore alexandrescu si pana la 15 am facut analiza peste analize si a urlat copilul meu de nu va zic....;la accidente tb sa stai 24 ed ore in spital dar cum dr ne au asigurat ca in afara de ceva vanati e perfect am semnat si am plecat acasa....
mama e in spuital si ea sub supraveghere
va pup
asteryaro spune:
Cosmina 
!!!
Probabil tot papan si mama ta au fost "vinovati"
... iar individul respectiv va iesi basma-curata.......
Intradevar, Dumnezeu a vegheat.
Sanatate multa mamei tale si sper sa uitati cat mai repede cu putinta.
Ieri am aflat si noi (din nou) cum "functioneaza" sistemul juridic romanesc... de toata jena.... coruptie cat cuprinde....
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
Giova spune:
Neatza!!!
Haideti la
!
Cosmi
, aoleu....bine ca papan e ok, refacere rapida mamei tale. Ingrozitor ce se intampla la noi. Vorba Cristinei, tot ei or fi gasiti vinovati ca s-au trezit sa treaca strada in momentul ala
.
Cristina mie imi zici? la noi "pilele", functia si inst. statului sunt de neatins, fereasca sfantul sa te judeci cu ele
.
Eu sunt acasa, numai azi imi face RCA-ul si intra in vigoare in 3 zile. cu casco vreau sa mai vad inca vreo 2 oferte de la alte firme. Ati auzit de firma EUROING
Am primit o oferta buna, dar sa mor de stim de ea ceva, cica e fosta Asitrans, dar nici asta nu-mi spune mare lucru.
Copilul a preferat sa mearga cu tat-su', s-a trezit ca vrea nu stiu ce cereale vazute la tv si eu ieri i-am luat altele
...si e tare ofticat pe mine, nici sa-l imbrac nu a vrut.
Asa ca eu ma bag la geamuri...pana la ora 15 cand plec cu treaba.
revin ca sunt prin zona....
_
Gio
24+ si Marco(06.01.2006)
poze
asteryaro spune:
Salutare.
Se vede ca a venit primavara, e cald si foarte frumos.
Raluca, Tia este mai bine? Mai vino si mai spune-ne despre ea, speram ca sunteti oricum mai bine.
Gio, a avut si razvan o nebunie cu niste cereale vazute la TV. Le-am cumparat, dar nu pe alea
, am confundat ambalajul. Era ceva de la Dr. Oetker. Probabil le voi manca eu
. Nu stiu nimic despre Euroing, am auzit, dar trecator, cred ca am vazut vreo reclama.
Mai merg la treaba
.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
maraki spune:
Hello si de la noi,
Cosmi
Bine ca sant ok Stefan si mama ta
si bine ca ai inceput mesajul pozitiv ca ne.ai fi dat emotii pana sa aflam ca nu a patit nimeni nimic
In ce zona s.a intamplat? Giorgos s.a mirat cand a vazut cate treceri de pietoni avem fara semafoare, noi ne.am obisnuit asa dar la nemti sant pe distante mari trecerile de pietoni si absolut toate sant semaforizate.
Giova vad ca esti pusa pe treaba
Eu voi baga doar aspiratorul, sters praful si spalat in bucatarie pe jos. Maine ma apuc bine de curatenie, cu ridicat paturi, spalat usi,sters jaluzele, geamuri, etc.
Astazi m.a sunat Michelle si m.a rugat sa stau la sv pana la 10.00 ca el intarzie si nu au chelnerii cheia de la rest. Cand am venit acasa, Giorgos deja sunase la taica.su sa ma caute pe traseu spre sv.
Credea ca ori am ramas in drum cu masina, ori am deschis vreunui crizat usa la rest si am patit ceva
Le-am dat emotii ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Mi-am platit RCA la BCR, acum mai am casco, asta ne va omora, dar n-avem incotro, trebuie sa-l facem.
Luat copil de la gradi si am venit pana acasa. mai stam putin la racoare si iesim in parc dupa ora 17.
Vineri s-a lovit la un deget de la piciorul stang, in timp ce ii deschidea lui tat-su' usa dela intrare. De atunci...schioapa, dar nu tot timpul. degetul i-a trecut, el imi arata ca-l doare acolo...la gradi mi-au zis si ieri si azi ca numai schiopatand a mers
. asta mai imi lipsea...acum caut un ortoped, ca trebuie sa-i fac un control. Eu il suspectez ca face doar de fitze, dar.....
Cristina si tu esti patita cu cerealele
?
Mie imi zice ca vrea cu cioco...acum are si dintr-alea cu lupul pe punga si nesquik...nu stiu la care se refera...cred ca la alea ce sunt doar jumatati, naiba stie cum se numesc.
Maraki ai pus lumea in alerta. Nu l-ai sunat pe Giorgios sa-l anunti? sau era prea devreme?
Pt. azi imi ajunge cat am facut. macar mai am mancare si pt. maine, asa ca maine trec la restul. Vorba sora-mii sa nu ma agit prea tare ca oricum nu ma verifica nimeni...
a ajuns Robert? nu cred...e cam devreme..si pana in Bucuresti...mai are.
_
Gio
24+ si Marco(06.01.2006)
poze
toanca spune:
Cosmi , vai....bine ca papan e ok, refacere rapida mamei tale.
Am pus si eu poze noi (de duminica): http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2