Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (317)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tot acolo stagnati...eu am zis...am citit atunci dar nu am stiut despre cine e vorba si am trecut mai departe, nu am facut caz. Chiar ma gandeam cine scrie la noi cu bonjour, stiam doar de Silvia, dar ma gandeam ca nu e vorba de ea. Intr-adevar capul rautatilor a fost Bianca, s-a potolit si a cerut scuze. Sunt de acord si cu fetele, ca nu e frumos sa vb. de rau o pers. care nu are nicio treaba cu forumul asta sau cu noi.
Normal ca ne citeste multa lume, sunt multi, forumul e public...
Pana acum a fost o atmosfera frumoasa aici, sper sa va reveniti gagici si sa lasati rautatile si sa vorbim de spiridusi, diete, sarcini, bebei si alte probleme.

Silvia si eu tot primesc coduri de la kiabi, cred. Cand voi comanda pe LR chiar iti voi cere ceva coduri, caci eu nu mai primesc pe mail, de cand cu stoparea comenzilor catre RO.
Cristina incearca prin relatii, numai asa se reuseste in ziua de azi intrarea la gradinita, mai ales in orasele mari si cu copii multi.
Irina sunt prin zona, adica pe-acasa...caci umblam de nebuni prin oras.
Bianca cam odata pe luna, poftesc de la KFC si musai sa cumpar. sau acum 2 zile am poftic un cartof copt cu diferite topinguri de la Kartoffel.

Azi am luat copilul si am iesit pe centru. Mi-am luat pantofii noi, dar asa m-au jenat in spate si p[arca imi erau mici. cred ca aveam putin picioarele umflate, altfel nu-mi explic de ce ma strangeau si acum 2 sapt. imi erau buni.

Bani am putea strange si pt. copii nevoiasi, care chiar au nevoie. poate stitit ceva cazuri care necesita urgenta si putem cotiza, sa se bucure si ei de sarbatori.
Tocmai am descoperit o familie cu 11 copii pe langa ai mei, asa ca toate jucariile le-am trimis micul Timotei de 5 ani. tare s-a bucurat de ele, acum iar vreau sa fac curat la marco si mai dau o tura. Imi pare rau ca nu-l pot ajuta cu hainele de la marco, dar astea merg la alti copii necajiti, mama are o intreaga filiera acolo.

_
Gio24+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, se pare ca Silvia a inteles mai bine ideea mea. Nu conteaza cantitaiv ce ii luam Mariucai, ci sa fie de la noi, ceva simbolic chiar, ceva de la "mamicile" ei virtuale. Eu asa o consider pe Mariuca, nu stiu daca ma credeti (am mai fost luata peste picior pe aici) dar eu de foarte multe ori ma gandesc la Maria Andreei. Sigur ca nu de banii nostri are ea nevoie, sunt sigura ca tati si bunicii ii ofera tot ce trebuie, ma gandeam la ceva de suflet. Ma gandeam chiar ca ii putem lua o tinuta pentru sarbatori (fustita+bluzita+puloveras+ciorapei...un exemplu) sau o carte de povesti mai deosebita, ne mai gandim pana atunci plus ca ne orientam si in functie de cati bani se strang.
As vrea sa fie destul de clar ca nu e OBLIGATORIU, daca lumea vrea sa dea da daca nu, nu!
Zicea Bianca de copii nevoiasi, nu asta era ideea, sunt convinsa ca fiecare dintre noi are in apropiere o gramada de oameni care au nevoie de ajutor finaciar, copii amarati etc........plus ca, parerea mea, daca vrei sa faci un bine e suficient sa intri la Umanitare pe DC si cu o mica donatie sa ajuti chiar la salvarea vietii unui micut. Nu asta a fost scopul propunerii mele, ideea era sa ii facem o surpriza Mariucai....indiferent de valoarea ei financiara!
Acum fug ca am musafiri.....a venit mamala noi....dar mai bag eu un ochi inainte de nani!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonsoir si un gand de pace eu chiar nu mai vb si scriu nimic despre dispute, am dat reset si revenim la ce si unde eram.
Ioana si eu ma gandeam ca e suficiet sa luam o mascota mare, o jucarie o atentie orice ar fi ea. Vedem cine ce mai zice, eu am zis ca o sa pun banii in plic lata idee nu am la ora asta...deci trebuie sa ne decidem repede si cred ca trebuie a ia cineva din Bucuresti sau si tu ca doar poti trimite prin Posta si ajunge direct la ei, nu e pb asta pentru initiativa.
Giova eu am primit ceva reducere nelimitate de Laredoute de 40 % la haine, 35 la papuci parca si 25 la haine de casa chiar cred ca criza e de vina .
hai ca nu stau am vrut numai sa va povestesc faza tare, de Bula ca asa am fost azi si eu si Jean. Ducem "copilul" in parc sa se dea in sfarsit cu masinua "saracu" ca tot plange ca vrea cu masina. Abio o caram acolo demonteaza Jean volanul sa intre in portbagaj ajungem in parc si Alain nu vrea cu masina, dar nu vrea nici de al naibii sa urce in ea veneau copii langa masinuta sa se dea...am si insistat a se dea vreo 2 cand am vazut ca le place si ma gandeam ca s-o sesiza si asta mic sa o vrea nici vb, statea Jean bosumflat pe banca a zis ca el o arunca in Meuse fluviul ce trece prin parc ca acasa n-o mai cara...eu muream de ras. Si uite asa ca prostii am carat-o iar la masina si am demontat_o sa intre si apoi carata iar acasa; Jean l-a certat si apoi ca "educatie" i-a cumparat un camion mare de la Cora sa se impace cu el . Pacat ca nu am facut poze sa vedeti ce moace aveam in parc, a facut ceva poze fratele meu la pitic dar merita filmata faza .
O noapte buna sa veti, maine intru numai seara ca o sa plecam pe undeva, un we frumos sa aveti.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Vin si eu cu-n gand de pace,
Nici nu stiu daca e cazul sa-mi dau eu cu parerea, dar nici nu pot sa ignor cele cateva pagini anterioarea. Vad ca s-a ajuns si la suparare si e chiar pacat mai ales ca eu cred ca nici o mamica nu e rau intentionata sau si mai grav sa vrea raul vreunui copil. Maraki din punctul meu de vedere ai oarecum dreptate in sensul ca poate Cristina a fost prea insistenta in a-ti sesiza anumite ;lucruri legate de Angelo, dar sunt sigura ca n-a facut-o cu rea intentie, eu cred ca ea citind fffff mult a vazut unele aspecte si s-a gandit sa-ti spuna mai ales ca au fost multe momente in care si tu ti-ai pus intrebari. Uite eu imi aduc aminte ca tu spuneai de Angelo ca vrea numai un tip de branzica colorata, ea stie ca asa mananca copilasi cu aceasta pb. si ti-a spus, nu inseamna ca Angelo il vroia din acest motiv, sunt sigura ca lui aceea ii placea dar ptr. ca ea a patit-o e predispusa sa analizeze tot acum si poate da i se si pare ca si unele lucruri normale din punctul nostru de vedere nu sunt asa. Te inteleg ca te-ai suparat, uite a fost un motiv sa ne spui cate face Angelo, m-a impresionat faptul ca-si stie cauta singur in calculator, dar acorda-i Cristinei putina intelegere mai ales ca va stiti de atata timp.

Mergi la inceput

Continui cu ptr. Maraki si Cristina scrieti-ne in continoare ce fac cei doi crai cu parul lung.
legat de cealalta pb. eu n-o cunosc pe Anda, nu stiu mai nimic de ea decat ce-am citit la un moment dat ca a plecat la Luxemburg, nu stiu ce discutii au fost intre ea si Maraki, nu-i cunosc copilasul, dar la fel fetelor cred ca e pacat sa luam la misto o decizie a unui parinte care a facut cum a crezut ca e mai bine ptr. copilul lui. Vb. din punctul de vedere al unui parintte care vazut de restul isi cocoloseste prea mult copilul. Da asa imi spune toata lumea, eu am decis sa nu-l las pe Tudor in contact f. des cu copii bolnavi. Gresit imi spune sora, soacra, nasa, vecinii....Da asa o fi, dar EU doar EU, mi-am tinut copilul 3 luni in spital, doar eu dintre toti restul ajung cu el la Urgente cu complicatii dupa cea mai banala raceala, doar al meu face pe acolo cate un circ de nedescris la cea mai banala consultatie(de frica ca ramane acolo pb), at. de ce gresesc eu si nu ei care duc copii la gradi bolnavi fara sa le pese ca sunt copii care din cauza asat nu pot merge deloc la gradi. Fetelor adevarul e de partea fiecaruia si depinde de situatie. Ce pare gresit la mine si correct facut la alt parinte e f. relativ, tb. sa ne gandim ca a avut un motiv ptr. care a facut asta. Sunt si exceptii, cele de care zicea Bianca, am avut solicitare de casatorie intre doi cetateni romani de nationalitatea maghiara cu TRANSLATOR. Ei acolo se schimba placa, e clar rea intentie. mai dau un exemplu nu ca sa ma scuz, ptr. ca e clar si stiu sunt putin mai indulgenta decat alti parinti, asta mi-a adus si dezavantaje, unul e faptul ca fiul meu e si acum cu pampers, tb. sa-l pun cand era mai mic, exact in jurul varstei de un an noi eram prin spitale, am zis il mai las, apoi n-a vrut sa stea, am zis la fel nu-l stresez, acum mai recent l-am fortat ca n-0a vrut si regret amarnic ca s-a ales cu o constipatie crunta, am gresit undeva admit asta dar de fiecare data cand am hotarat asa eram convinsa ca e bine.
Nu stiu sper ca m-am facut inteleasa.

Mergi la inceput

Silvia ma bucur ca a venit fratele tau, felicitari ptr. kg-, asa cate o faza cum a facut Alain in parc mai face si Tudor, eu zic ca ne face in ciuda. Eu nu m-am apucat de regim, am fost in medical, sunt din nou pe antibiotic 14 zile ca am facut o infectie urinara puternica, de prin decembrie o intind pana am ajuns la dureri de burta crunte, asa ca dupa pasti mai vedem, pana at. mananc light si fac sport.
Giova buna gluma de 1 aprilie a facut Claudiu, cred ca iti doreai sa fie reala. Vreau sa te rog sa-l intrebi pe sotul tau ceva. Ce mi-ar recomanda ca acoperis pe o casa ce va fi si mansardata la un moment dat, cu structura buna, tigla Bramac sau tabla Rova, de Lindab n-am bani.
Bianca si Ioana imi pare rau ca s-a ajuns la somaj si eu sunt destul de stresata ca sunt debutant si printre ultimii angajati asa ca daca se hotaraste vreo restructurare sunt candidata. Legat de Maria eu o sa contribui, sau o sa fac cum hotarati voi.
In ceea ce priveste scrisul pe forum, eu clar nu pot scrie in fiecare zi. O data fac naveta zilnic, asta ia putin mai mult timp, apoi vin acasa mai gatesc, mai ies cu copilul, mai stau de vb. cu mama, timpul trece, seara cad franta, de la serv. eu nu pot intra nici 2 min. asa ca sper sa ma acceptati asa, ma bucur ca sunt fete care scriu si tin subiectul dar eu nu pot mai des.
Ieri am fost la padure, la 5 km de Apahida avem noi un teren unde avea tata ferma, e chiar sub padure, superb, aer curat, liniste, a fost asa frumos, doar ca mai pustiu ca alta data, Tudor s-a simtit minunat, am plantat pomi, am pus in gradina, i-am multumit lui tata ptr. ce a facut ptr. noi....
A udat cu Silviu pomii pana a facut o mocirla de nedescris si apoi a cazut in ea. A alergat pisica de-a zapacit-o strigand in gura mare: n-o las sa scape, dupa ce am venit acasa a dormit tun vreo 3 ore.
Ralu sanatate Anastasiei, sa scapati o data de pb., Toanca bine ca si-a mai revenit Matei cu racelile si poate merge la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Haideti gagici, veniti aici ca nu are rost sa stau cateva zile fara sa scriuDe ce sa stricam atmosfera? De scris oricum as fi scris nu? Ieri am fost la Deichmann si am cumparat sportex Adiddas pt Angelo, sant frumosi dar sa vad acum cum au ajuns ca s.a dat cu masinuta si a spus Giorgos ca i.a facut praf in varfuri.Sper sa nu se vada asa nasol, altfel trebuie sa cumpar alta pereche sa.i aiba de buni ( 25 euroi )Geaca nu am gasit, ma duc maine la C&A langa noi ca la mine la sv. erau numai porcarii si subtirele rau. la H&M erau nasoale

pe unde santeti?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bravo Monica, esti o doamna inteleapta, am vazut poze cu Angelo, tare bine-i sta cu parul lung, sa poarte sanatos adidasii si spor la cumparaturi.
Nu stiu pe unde-s fetele, poate au iesit la iarba verde din ele, e tare frumoasa vremea in Ro. Noi azi am fost dimineata la o manastire din apropiere, dupa somnul de amiaza a fost Tudor cu sotul sa ude pomii plantati ieri, eu pe acasa.

Mergi la inceput

Miha te.am vazut in drop chiar cand puneam pozele Ti-as fi raspuns si acolo dar am probleme cu wds-ul si nu mai pot lasa mesaje Ce sa mai poarte Angelo adidasii noi? i-a gaurit deja Am dat 1 mil pt o zi de purtat, nasol ca nu am gasit bonul prin gunoi ca se duce maine socrosenia sa-i schimbe. Acum sa vedem daca se mai poate fara bon, am doar cutia de la ei si etichetele.Mama si cat ma oftic pt ca erau frumosi, cu siret, negri cu dungi albastre, talpa frumoasa cu model albastru pe negru....pacat....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Ne-au crescut copiii De acum sa va asteptati sa distruga repede incaltamintea Bine ca nu am luat o pereche la 40 euro Elephanten, mi s.au parut putin rigizi, aia sigur nu s.ar fi gaurit dar ar fi fost juliti in varfuri. A vazut Angelo la un copil o masinuta ca a lui, el nu mai este de asa ceva pt ca s.a inaltat si e din aia fara pedale, se impinge cu picioarele. Copilul nu a vrut sa i.o dea si asa a venit Giorgos in casa sa i.a masinuta.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput