MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Ieri nu a scris nimeni nimic, doar eu, azi oare la fel?

nu am ce sa zic decat ca nu vreau sa ajungem la pagina 3 .

a, ba ar fi ceva, m-am urcat dimineata pe cantar si nu mi-a placut ce am vazut, imi propun (sper sa si reusesc) sa tin si eu dieta fara abateri saptamana care vine.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Iata scriu eu! Au venit rusi! Deci nu sunt nebuna, eu de obiocei scriu data si numar, nu vine chiar la fix dar oricum. Luna trecuta am uitat sa scriu asa ca nu prea stiam eu dar dupa pofta nebuna de mancare cam asta se prevestea. Oricum situatia nu e grava: abia acum am ajuns la greutatea din tabel Asa ca mai mult ca sigur ca pana maine nu raportez nimic, dar tot e bine.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata...
aseara am fost in club, am dansat pina la 2 dimineata (acum ma apuca febra musculara...ca nu am stat jos deloc), la 3 am fost in pat si am dormit 3 ore...yeeee! e a doua noapte in care dorm doar 3 ore...noroc ca si-a facut efectul cafeaua de dimineata si acum sint functionala...

am fost cuminte si ieri. asa tare ma bucur cind vad ca si cintarul ma recompenseaza...vedem miine rezultatul final. azi e duminica si desi nu as vrea, e posibil sa calc strimb.

meniul de ieri: pastrama de pui si brinza feta dimineata, la prinz salata de surimi (stiu ca au un pic de amidon, insa au fost doar 4 batoane) cu avocado, iar de cina niste kiwi.

azi inca nu stiu ce voi minca, daca iesim in oras o sa pap un gratar...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Alina, deci nu esti singura duminica pe aici! si o zi frumoasa...la noi asa se arata...e un soare....

Androix, nici eu nu notez niciodata...insa ma anunta ei cu cieva zile inainte...cind incep poftele de mincare...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si noi acum am venit de la munte unde am facut mici si aripioare la gratar. Am fost cuminte si am papat doar carne cu salata de ridichi si ceapa verde. Am scapat si la cateva alune prajite si sarate dar asta nu ii nimic pe langa ce a fost ieri. Adica nu neaparat abateri dar multa mancare am putut manca .

Anca, si eu vreau salata de surimi pentru ca mie imi plac la nebunie.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

na, ca m-am porcit la final...cu niste papanasi si citeva napolitane...acuma sa vedem miine la cintar...poate m-am scos cu dansatul ala de 4 ore non-stop si cu somnul putin...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Multumesc de urari,am si regim pentru ulcer,dar...nu prea am cum sa-l respect,as manca numai interzisuri!
Oricum azi nu ca m-am porcit,ci rau de tooot!Am mancat fidea cu lapte,mici,cativa cartofi la cuptor,un corn cu gem,home made si 2 kile de apa!Nasol...
Spor!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crivio spune:

Buna fetelor,
Tocmai am picat si eu, ca azi am fost la tara la gratar. De dimineata am plecat cu plodutii mei sa cautam ceva pentru gratar. Initial ne-am intr-o piata unde mi-a zis o matusa ca a vazut ceafa de porc dezosata cu 15 ron kg. Bineinteles ca minunatul magazin era inchis azi fiind duminica(pentru cine nu stia, adica eu!). Asa ca am luat-o frumos cu copiii pe si am bantuit doua ore pana am ajuns la Selgros. Inchipuiti-va cu doi lenesi dupa mine, obisnuiti cu fundul -pardon_ numai in masina(copiii mei au 7,5 si 10 ani)!Da' nu-i nimic le-am spus eu "mersul pe jos face piciorul frumos". Ala mic ma si bazaia sa-i dau telefonul inapoi ca el s-a plictisit. Le luasem telefoanele ca se certau pe drum de se uita lumea la noi ca dupa urs. Ca n-a avut ce face ieri sotul meu si s-a dus la Orange de si-a schimbat abonamentul ca sa le poate lua lor telefoane. Acum rad de noi ca au telefoane mai tari ca ale noastre (care sunt niste jafuri).
Oricum la intoarcere nu am mai avut curaj sa o iau pe jos. Asa ca mi-am sunat sotul din dotare sa vina sa ne ia cu masina. Nu de alta dar ramanea bunatate de carne pe saptamana viitoare, ca nu am mai fi avut timp sa ajungem la tara.
Una peste alta a fost o zi placuta si conforma.
MD : finn crisp + rosii-cherry + braza de vaci cu 0% grasimi
P : mici + carnati proaspeti + cotlet de porc + telemea + rosii
Sper din tot sufletul ca si voi ati avut o zi foarte placuta!
Sa vedem maine ce raportam!
Va pup!Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata de luni!

hai sa raportez eu prima: stationare (bine ca doar atat) da cum am promis saptamana asta incerc sa tin si eu corect fara abateri ca nu se mai poate cu burta asta a mea, e ca un balonas care parca nu face parte din mine (bine, a fost ea si mult mai mare, da ma dezvatasem de ea si in ultimii 3 ani mi-am luat numai haine de fotomodel care acum nu mi se mai potrivesc).

Si noi am avut o zi super ieri , am iesit din casa la 10 dimineta si ne-am intors la 5 dupaamiaza ca adormise copilul in masina in drum spre "trenuri", asta dupa ce 3 ore ne-am plimbat pe faleza si am aruncat "piticele, melci si barcute" in dunare.

hai cu raportul!!!!!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

neata!
in sfirsit raportez si eu ceva: -1,3 kg...am 80,7 kg la cintarul de dimineata.
deci se poate!

ps: tocmai am aflat ca am o nunta in 9 mai...deci trebuie sa fiu super cuminte pina atunci, ca sa incap in rochitze ....

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput