MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ziua buna!
si eu am fost ieri cuminte si conforma , mai putin gutuia care am rontaito in pat sera, la juma de ora dupa cina

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Stati asa ca am noutati,m-a trimis la radiografie si diagnosticul este discopatie lombara!de luni pe langa tratament ma duc si la fizioterapie,si cireasa de pe tort,mi-a iesit pozitiva analiza de pylori,deci am si un ulceras micutel dragutel,am si pentru ala 2 feluri de antibiotice si nexium!eh..batranetea maica!Ma oftic rau ca de la un timp,mai mereu am cate ceva,parca as fi bunica-mea saraca!Da las' ca-mi trece mie si sa vedeti ce in forma o sa fiu!
Ieri am mancat asa:
ciorba de perisoare
pilaf sarbesc
3 felii de muschi file si jumatate de castravete
si am pacatuit cu o punga de pufuleti

Azi 2 covrigi,iarasi 2 felii de muschi cu o rosie si castravete
diseara nu stiu,poate fac niste fasole batuta si supa de gulii,sa vedem cat de mult pot sta in picioare prin bucatarie.

Weekend placut si fara abateri!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

DOAMNE Vali ce te-ai procopsit cu atatea boli draga ..... sa te faci bine draga, sanatate multa-ti doresc

restul fetelor la plaja ????

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, da, la plaja...cu fata la soare, ca restul inca nu am curaj sa-l arat....am fost vreo doua ore pe afara, acum ne-am intors, am papat de prinz, am culcat copilu' si acu' ma duc sa ma pregatesc de scoala...asa nu am chef...parca nu m-as duce...
ma duc sa fac un dus, poate ma mobilizez...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Fetelor,
eu sunt pe platou. sunt conforma, merg la sala, dar cantarul nu se misca de la 60.9. MOOR!
YMCA - tot 3 ore imi ia si mie tot ritualul cu sala de care vorbeai tu. eu m-am organizat in felul urmator - 2 zile pe saptamana pot sa stau la sala pana la 21,30 si sta sotul cu copilul si doua zile pe saptamana se duce el la tenis. Vezi daca poti sa negociezi si tu asta. Ca pe mine ma scotea din minti iuresul ala si preferam sa nu ma duc decat sa ma chinui asa.
Vali - imi pare rau ca suferi asa

Seara mananc migdale crude si smochine cu ceai. oare de aici mi se trage stagnarea?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Fetelor, migdalele crude sunt glucide sau proteine?! nu -mi amintesc deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crivio spune:

Buna ziua fetelor
valentinag nu vreau sa te sperii dar cu discopatia lombara te-ai pricopsit pe viata. Ai grija daca mergi la sala spune-i instructorului de problema ta pentru ca nu toate exercitiile sunt indicate in cazul tau(stiu din experienta proprie).Ai grija si la miscarile pe care le faci sa nu fie bruste, sa nu cari greutati etc. Cu ulcerul ai grija sa faci tratamentul corect si sa tii si regimul alimentar indicat, pentru ca altfel recidiveaza. Iti doresc sanatate si sa scapi de "bubite"
Se pare ca pe toate ne tabarasc rusii odata. Si la mine au venit dar au fost destul de cuminti. Ieri dimineata arata cantarul cu 300 de grame mai mult, dar azi dimineata deja arata cu 800 de grame mai putin decat ieri, deci per ansamblu cu 500 de grame mai putin. si cum perioada critica a trecut deja sunt putin mai increzatoare.
ieri am papat:
P : salata verde cu rosii etc., si piept de pui afumat(foarte bun acela de la Real din productia lor proprie)
C : doua ochiuri cu carnati proaspeti prajiti
Astazi
P : eternul pate vegetal cu Finn crisp
G : ananas
C : cred ca voi papa varza noua calita
Si eu sunt de acord cu raportarea luni. Mie in week-end imi vine chiar mai usor sa pap conform , deci sunt fericita sa am ce raporta(SPER!!!!!!!)
la_cristescu migdalele sunt glucido-lipidice, iar in faza I sunt de evitat.

Va pup!
P.S. Nu m-a lamurit nimeni daca pateul vegetal ar fi cat de cat Ok. Intru mai tarziu poate imi raspunde cineva . Si inca o rugaminte. Am incercat sa fac clatite cu faina integrala de ovaz, dar a trebuit sa arunc totul la cosul de gunoi. Nu mi-a iesit decat sufletul dar clatite nu. Poate ma lamuriti si pe mine cum de va ies voua. Pa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Eu acum am terminat de bucatarit si ma dor picioarele de numa. Mi-am facut paine dar nu prea a reusit, i-am facut la Stefi niste fursecuri monti si au iesit bestiale( nici nu ii mai cumpar biscuiti de acum incolo) si mi-am facut si mie saratele.

Crivio, habar nu am ce contine pateul vegetal asa ca nu pot sa iti spun daca ii conform sau nu. Eu clatite am facut doar din fulgi de ovaz dupa reteta www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12989/CLATITE-glucidice-/" target="_blank">asta sau www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/13544/Retete-Montignac-Un-mic-dejun-sanatos/" target="_blank">asta.

Vali, macar sti acum ce ai si cum se poate trata. Sanatate multa

Laura, tot cu platou ma laud si eu . Cred ca ar trebui sa fac si eu ca si Anca si sa mai reduc din carbohidrati pentru ca asa am slabit destul de bine. Dar de cand am citit ca trebuie mai multe micdejunuri glucidice si am si pus in aplicare, tot stationez.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Crivio, pateul vegetal are mai mult ca sigur amidon ca agent de ingrosare si ingrasare asa ca un NU hotarat.

Vale, toate bubele rele in capul tau! Ai grija de tine, fata draga. Regim ceva nu-ti da pentru ulcer? Ai grija cum mananci nu sta nemancata perioade lungi.

Humus n-am facut ca am avut treaba Am concluzionat deja ca lasatul de fumat este la fel de costisitor ca si o dieta sanatoasa. Asa ca azi am umblat ca catzeaua popii si am cheltuit fro 500 de lei pentru mine si doar pentru mine. Doamne!!! Fetelor! Nu mi-am mai cumparat o sacosa de haine de nu mai tin minte de cand! Nu de altceva dar nu gaseam masura mea! Ei azi am stat vreo 2 ore in C&A si pot sa zic ca sunt in extaz: au masuri mari si preturi rezonabile!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ziua buna! se vede ca e frumos afara, nu ati scris nik azi

Valentina multa sanatate, eu am o matusa care a mancat mult timp numai paine cu unt din cauza ulcerului, acum e ok .

Am gasit si eu finn crisp, bun, imi place , dimineata cu almete si ridichi a fost foarte bun, bine pe la 1 am iesit cu fiimiu la plimbare si am bagat niste pricomigdale si niste migldale in ciocolata neagra (cam multe, da ce buna au fost).
Am constatat ca mi se hatana burta cand merg, cade asa peste blugi si arata rau tare, cand ma gandesc ca intr=o luna o sa fie cald de tricou, cum ma arat asa in public?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput