ii miroase gurita
Raspunsuri - Pagina 2
IonescuOana spune:
Una din cauzele mirosului guritei la copii poate fi datorata si polipilor. Trebuie vazut si de un ORList.
Melody spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IonescuOana Una din cauzele mirosului guritei la copii poate fi datorata si polipilor. Trebuie vazut si de un ORList. O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA! |
Subscriu la parerea ta. Poate sa fie si asta o cauza. Si fetita mea avea problema asta. La inceput am crezut ca e de la stomac, ca ea a avut acid reflux, dar dupa ce am operat-o de polipi si amigdale, e ok. Nu ii mai miroase deloc gurita.
Ani
lisaelisa spune:
Un examen coproparazitologic, repetat de cel putin 3 ori, un consult ORL si, nu in ultimul rand, la pediatrul copilului.
Sanatate.
oanamada spune:
Anca, trebuie s-o obisnuiesti sa se spele pe dinti sau sa se lase spalata pe dinti...e deja destul de tarziu sa incepeti acum, dar trebuie! Ia-i Nenedent ...o sa o distreze daca o lasi pe ea cu degetarul periuta...noi am inceput spalatul imediat ce a iesit al doilea dintisor...acum facem progrese...pe dintii din fata se spala singura...pe restul, o spal eu!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
ancadragoman spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.
Maria se spala pe dinti inca de la primul dintisor,sau ma rog molfaia la periuta ,problema cu nespalatul o avem decand cu maselele ca se lovea la ele si o dureau f tare .
O sa iau azi pasta si incepem sa insistam.
O sa fac si o progrmare la pediatru sa vad ce spune si dandul despre asta.
Inca odata va multumesc pentru raspunsuri
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
claudiai spune:
Melody - la ce varsta i-ai facut operatia de polipi si amigdale ?
-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4 ani) si Ani ( 1,6 ani)
poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151
mami_alexia spune:
Fetitei mele ii mirosea gurita cand avea rosu in gat(puroi pe amigdale). Dupa ce s-a vindecat mirosul a disparut deci am banuit ca de acolo era.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
FELICITY05 spune:
Intotdeauna cand fetita mea are amigdalita are un miros specific.Mi=a spus doctorita ca mirosul e un semn al unei infectii.
Melody spune:
La 6 ani si jumatate. De fapt chiar recent, la sf. lui Februarie, anul asta.
Pediatrul insista sa ii fac de la vreo 4 ani, dar mi-a fost cam teama. Si-a revenit foarte repede. Seara, dupa operatie deja manca branza cu smantana, ca ii era foame.
La ea amigdalele erau foarte mari si apropiate, asta a fost motivul. Nu prea putea inghiti mancarea. Si sforaia foarte tare. De polipi nu imi spusesera ca ar fi graba. Dar mirosul la gurita cred ca era de la polipi, pt ca nu facea puroi in gat, doar putin rosu cateodata, foarte rar.
Ani
Citat: |
citat din mesajul lui claudiai Melody - la ce varsta i-ai facut operatia de polipi si amigdale ? Ani ----------------------------------------------------- Mami fericita de Victoras ( 4 ani) si Ani ( 1,6 ani) poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151 |