Fulguleti de nov-dec 2006 (212)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Esti de groaza! No, si la ce cugeta?

Asa-i de figura...il intreb: "Mami, te-ai gandit la ce-ai facut?"
El: "Da." (cu o mutrita grava, serioasa)
Eu: "Si??? De ce ai lovit, ca stii ca doare?"
El: "Nu tiu."

...s-atunci ii mai explic o data fix ceea ce ziceai tu.

Citat:
No draga, ardeleanca is si eu, ca uite cat am cugetat pana am scris cateva randuri, dar nu crezi ca-i prea fraged pruncu' pentru cujetat?

Mai, chiar nu cred asta ...acuma ti-am iesplicat mai sus cum sta treaba...da', in alta ordine de idei, se intampla cateodata sa-l intreb "Denis, cum facem cu" ...cutare chestie...la care el: "Stai, ma gandesc!"

Citat:
Acum si Cristi loveste... si am observat de ce.

Si eu am observat de ce (jucariile, nicidecum lipsa de atentie)...si pe cine...sunt doi cei cu care se ia la trante: Mihai (varu-so pe care-mi zice de 10 ori pe zi ca-l iubeste) si Luca evident, si pe el il iubeste

Citat:
Doi la mana, o batea pe soacra-mea Acum doar nu era sa-i stric copilului placerea?

...esti mortala!

Citat:
In cazul in care nu s-a oprit, l-am luat de acolo si i-am explicat ca daca loveste trebuie sa plecam... deci eu cred ca deja intelege ca faptele lui au consecinte, iar decizia de a lovi sau nu ii apartine din acest moment.

Asa fac si eu in parc de exemplu, cand il mai apuca sa arunce cu nisip in stanga si-n dreapta.

Dar de cand cu muscatul si lovitul si dupa trilioanele de explicatii, no, n-am mai avut prea multe de ales si varianta cu time-out-ul a functionat...acum nu mai musca deloc, dar ii mai scapa cate una dupa cap lui Luca (si invers e valabil)...sunt mortali caci in cazul in care eu cu Manu ne facem ca nu observam ca se "ating", ei nu zic nimic,se tot inghiontesc asa "pe ascuns"

As mai sta...dar....te pup tare. Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Lavinia, ma bucur ca Mihaita a scapat de conjunctivita. Multa sanatate la amandoi sa scapati si de raceala.

deeaA, nu stiu sa-ti spun, ca la noi vine pe card. Imi pare rau ca nu te pot ajuta.

asiza, un dulce la ganditor....

De-ale Stefaniei.... De o vreme e cu "daca posi"...."daca vei".... "daca stii".... e cu daca....
Imi zice: mami faca cutia... daca posi.... Adica sa-i desfac cutia daca pot
sau imi aduce cartea cu povesti si zice: mami, citece.... da stii....
Sau cere ceva: mami da-mi daca vei.....

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Io is destul de down.. nu vreau sa ma plang.. doar ca n-am energie sa scriu mai mult..

Multe aiureli si incurcaturi.. partea buna ca din tot raha.. asta.. am inceput sa vorbesc cu ei mai mult in germana, inclusiv cu G. Oarecum ma asteptam sa reactioneze mai ciudat.. dar n-are nici o treaba . Pesemne ca ii era urechea formata de la fra-su. Si, deocamdata, nu pare deranjat.. este extrem de aprobator. Zice mai mereu "da" la tot ce-i indrug eu . Mosmondeste si el ceva pe nemteasca.. seara zice un soi de "Gute Nacht!" (noapte buna!), iar la "Gibst du mir ein Kuss"( Imi dai un pup?) se "executa" mai mereu.

M este cat de bine poate fi in aceste conditii. Incercam sa-i facem program de distractie.. sa ne viziteze mai mereu cate cineva sau sa mergem noi in vizite. La tv este tot program restrictionat.. normal, acu ceva mai lejer. Am facut rost de un carucior cu rotile si iesim, mai ales in w-e. Am fost cu el la un botez, am iesit in parcuri.. iar duminica asta suntem invitati la un vernisaj, in memoria tatalui unei prietene. Barbatu' meu cel priceput a inventat o modalitate excelenta sa-i facem dus, cred ca putem s-o omologam . Si ce mai vroiam sa zic.. acu am simtit pe pielea noastra importanta rampelor bine facute.. si nu sa scapi copilul din carut.

Am niste restante cred..

Kikineata, acu nu-mi mai place K in w-e ca-i aglomerat si mare locul de joaca si ne pierdem copiii.. mai ales daca suntem cu mai multi pitici. Asa nici nu mai apuc sa stau de vorba cu prietenii mei adulti .. fiecare alearga dupa copilul/copiii din dotare. Mai ales cu gemenii.. mereu pierdem pe cate unul Asa ca ne-am orientat spre B si H (dar la R, unde chiar in w-e e relativ aerisit).

Dianarus, ce sa zic. Are dubla fractura, fara deplasare. Adica s-au rupt 2 oase, care nu s-au miscat din loc. Se pare c-am scapat fara operatie si tb sa poarte ghips cel putin 3 saptamani. Piciorul trebuie sa stea mereu ridicat, cel putin in primele 2 saptamani. Ah, si ce ne-a mai zis ortopedul.. cica "fisura" este pt parinti.. ca de fapt nu exista asa ceva.. ca tot fractura se cheama.

Acs, mai avem cel putin 1 saptamana. la bursuci.

Multumesc celor care si-au mai rupt cate ceva, s-au "reparat" bine si au povestit aici ... Roxanica parca.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dianarus e bolnavioara, acasa, cu branula&antibiotice...Marc e bolnavior si el, ne spune ea mai multe, cand poate

Laura ieri i-am luat bicla din Carfur wall-e...ce sa spun despre ea? i-am coborat la maxim sezutul, ca sa ajunga la pedale, are pedale ajutatoare, n-are claxon, da' cumparam unu separat sa aibe cu ce sa bruieze vecinii prin curte, diametrul rotilor este de 12'', adica, cat un liniar de 30cm. Pedalam la greu.

asiza sa stii ca si la noi(a se citi la cresa) asta-i modelul de pedeapsa. Cand Dani s-a pus pe muscat copiii, l-au pedepsit. L-au urcat sus in scaun(d'ala inalt de papa) si l-au pus ''sa cugete''. La noi a functionat. Dupa 2-3 ture, s-a lasat pagubas...

madaluta Dani nu mai plange noaptea...de...cateva luni bune, chiar deloc, nici macar nu mai maraie, in schimb cu glas sfios cere...laptic. Au fost cateva nopti teribile in trecut...dar s-a dovedit a fi otita, sau iesire de maseaua.

PUP

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Ruxandra, ma bucur ca Matei e mai bine.
De rampe.... no comment. Nici cele de la spital nu-s facute cum trebuie... Eu in toamna cand am cazut si m-au pus in carucior eram sa-mi rup si gatul.... pe rampa lor de la spital, care are o panta.... de parca e derdelus si nu rampa pentru carucioare....

dianarus, multa sanatate si tie si lui Marc.

Dbunny, de Dani ce ne mai spui?

Poze din martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

multumesc mult pentru raspunsurile legate de plans. cred sau de fapt sper k a fost un episod trecator datorat si reacomodarii dar si racelii. spun asta pentru k azinoapte n-a mai plans deloc, dar a dormit cip cu el, iar dimineata a inceput sa planga la trezire desi eram eu langa el. Norocul meu, daca pot spune asa, a fost k a trezit-o pe briana care a inceput sa planga. Cum a auzit-o s-a oprit brusc k si cum nici nu plansese :
-Mami, auzi? a tezit biana, du-te!!!

Laura: ce m-a amuzat faza cu apa din cada...Ma facut sa-mi amintesc de darius cand a baut apa dintr-o cratita lasata in chiuveta la inmuiat...
Ingeras: sa va ajute d-zeu sa va impliniti si cel de-al doilea vis...Va tin pumnii
Dianarus: multa, multa sanatate si tie si lui marc.
Iulia: am vazut triciclatea pa care o aveti voi da voiam sa te intreb daca ajunge la pedale. si noi am vrea una in genul acesta dar mi se pare cam mare. si am mai vazut si alta tot din aceeasi gama, dar mi se pare mica... stiu k trebuie sa le probezi cand le iei, dar neastamparatul meu nu vrea sub nicio forma. ma si inteb de ce oare vreau eu sa-i iau daca el nu e atras de asa ceva..
Lavinia:bine k v-a trecut voua conjunctivita si am luat-o noi ( cred k e conjunctivita, nu sunt sigura k n-am ajuns azi la medic)dar i se lipeste ochisorul,asre o scurgere galbuie si ochiul rosu... asa e? daca da, cum a stat sa-i pui picaturi sau ai folosit unguente? Bine k v-a trecut
Deea: daca nu ma insel la fortele de munca trebuie sa spui k nu ai ridicat alocatia.. dar nu sunt sigura.
Donia: ce mi-as dori sa fiu macar pe jumatate asa de inteleapta k tine si sa gasesc explicatii pentru comportamentul copiilor mei k sa-i pot ajuta si indruma pe calea cea buna. Uneori ma tem sa nu fac ceva sa le afecteze intreaga viatza ( ma refer la educatie, bineinteles)si nu sunt sigura deloc pe propriile-mi hotarari.. Tot timpul ma intreb daca procedez gresit? daca nu e bine? de unde stiu eu k e bine?..si tot asa... Tu cum reusesti?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

aaaaaaaaaaaaa... am mai primit o stelutaaaaaaaa ... sunt general de 4 stele ce mai..am imbatranit aici pe forum... dar ma bucur k n-am imbatranit degeaba k am invatat o multime de lucruri bune...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Va salut si.... cam atat.... sunt cam.... pe langa butoi.... O sa scriu eu....

Poze din martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Haideti ca scrisesem un mesaj kilometric si s-a blocat calculatorul.
Madaluta felicitari pt steluta. Ai dreptate:toate invatam de aici multe lucruri bune, ne sustinem, primim sfaturi si pareri, radem si plangem unele alaturi de altele.
Irinabr la multi ani! Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Haideti ca am reusit sa citesc si cate ceva din urma. Asizo, Donio...mi-ati descretit fruntea. Am tras o portie de ras copioasa.
Ingeras multa bafta. Sa dea DD sa vina bb cat mai repede.
Lacramioara da-l naibii de butoi ca vin eu sa-l sparg. Motiv pt a ne simtii bine:azi e frumos afara (putem scoate piticii la joaca muuuult), e vineri (si deci scapam de munca pt 2 zile), au inflorit pomii...
Madaluta noi nu plangem in somn decat dc visam urat, da ziua...ne plictisim un pic si incepem sa maraim, se zgarie, cade, vede obubita (chiar si la televizor) si...la fel. A...si sper sa nu aveti conjunctivita.
Ruxandra voua va doresc sa scapati mai repede de ghips ca e rost de alergat nu de stat. Important e sa se vindece frumos si bine.
Dianarus multa sanatate amandurora. Chiar ma intrebam de ce lipsesti.
Laura noi avem tricicleta din aia cu maner, ajunge la pedeale, stie ce si cum, dar lenea e mare.
Dbunny

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput