Fulguleti de nov-dec 2006 (212)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Vai de mine, vai de mine..

La multi ani Adina!

Sa fii sanatoasa si voioasa si sa te bucuri de o viata frumoasa alaturi de printesa Ale si tati ei. Cum ati petrecut?

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Hristos a inviat!

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Ne-am suparat rau.. si in w-e am tras o fuga pan la mare.. asa dor mi-era de ea.. Ca avuram meci plecaram pan la urma in formatie completa... si culmea, am si supravietuit.. ba ne-am si distrat.. asa claie peste gramada cum furam. Chiar vorbeam cu cumnatii.. ca ne-am cam dublat .. eram 4, acu suntem 8 .

Batea o vantoasa pe plaja.. nu erau multi nebuni.. dara noi eram echipati, ce ne pasa.

Sa va mai spun ce frumoasa e Dandusa.. si Claudiu ?? Ce par lung are Crinuta si ce personalitate?? N-a vrut domle s-aleaga de pe tava.. n-a vrut si pace. Ce blond, blond e Raducu si ce fetisoara de barbatel are deja?? Si ce admirabil s-a descurcat Dandusa aproape singura cu amandoi.. ca na, mai erau si maraiti.. lume multa, galagie.. in ciuda cardului de neamuri prezente . Sper sa ma mobilizez zilele astea sa pun si cateva poze..

Apropo, cum mai este Crinuta cu burtica?

Raluca_u ne bucuram c-ai trecut cu bine peste asta. Tinem pumnii stransi pt rezultat. Multumim de vesti Danita.

Dianarus, super! Mey.. M a calcat din greseala pe acel picior.. si l-a durut. Nu stiu.. zau nu stiu.. sper sa fie bine.

Sanatate Lacramioara.

Bine ai ..venit doradora
multi Andrei!

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Adina.Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte doar de bucurii. Sa-ti traiasca printesa!. Scuze pt intarziere!
Raluca ma bucur ca sunteti bine.
Dandusa felicitari pentru micul crestin.
Lacramioara sa te faci repede bine si sa nu ia si printesa.
Ruxandra frumoasa calatorie. Vreau si eu.
Diana bine ai revenit!
toate fetele!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

adinaaaaaa, mii si milioane de scuze!! mey ce rupta sunt de lume...
iti dorim multi multi ani sanatosi, numai bucurii una si una, distractie maxima an de an (am admirat toate albumele voastre din calatorii!! super!!!) sa ai parte de familie sanatoasa si implinita, fie ca succesele sa se tina lant atat pt tine cat si pt sotul tau!

In sufletul nostru pentru totdeauna

O minune de bazar - Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata,
Mi-am facut si eu timp sa va scriu, dar tot nu apuc sa citesc din urma; de cand m-am intors la job n-am timp nici sa respir, mai ales ca fiind ceva nou si un departament mare am treaba multa, multa....
Luca e mai bine, mai face crize, dar cu rabdare si mult calm reusesc sa-l mai linistesc; mi-e clar ca incearca sa ma manipuleze, dar nu cedez... mai mult ne plimbam acum si iese in parc cu Olimpia... am fost si la circ, si a stat 2 ore... m-am mirat si eu.. a incercat sa fuga pe acolo, i-am explicat frumos ca lumea sta pe scaune, i-a dat una doamnei din fata , dar apoi s-a calmat.
Duminica seara a dormit doar vreo 2 ore in timpul noptii, in rest a tot plans, nu stiu cum sa va explic, dar nu este plans de durere fizica, mai mult pare infricosat de ceva si tot tipa lasa-ma... dar aseara a dormit tun.... duminica am si fost prin Polus apoi la un gratar si poate si din cauza de oboseala a tot plans.. seamana cu pavorul nocturn, dar a acceptat sa stea langa mine, fara sa ma loveasca....
Adina, LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti iti uram in cor din Cluj; plus LA MULTI ANI, florilor noastre
Acestea fiind zise va pup si va las sa va delectati cu Luca in gradina botanica
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Va pup fetelor!Multumesc de urari,le-am primit f bucuroasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna dimineata fetelor!
fericit pentru cele care ati serbat deja!
Adina! Sa fii sanatoasa si fericita!
Bine ai revenit Doradora! te asteptam cu povesti si vesti!
Danduso felicitari pt increstinarea micului Radu!
Manu, vazut pozele rugbistului. Ce bine-i sta cu pleata...
Dianarus, ma bucur ca lucrurile-s bune acum si ca ce a fost greu a trecut!
.
Noi ne pregatim de plecare, vom pleca pentru 5 zile sa sarbatorim Pastele la parintii mei, care abia asteapta sa-l vada pe Rares.
In saptamana de dupa Paste vom face casatoria la starea civila (in sfarsit m-am lasat convinsa...am primit si inelul de logodna finally).
Iar pe 2 mai si cununia religioasa, in cerc restrans, fara rochii, mese si tamtam. Din toate chestiile astea eu abia astept ...vacanta!
Asa incat am intrat sa va urez de pe acum ( nu cred ca mai apuc sa intru pana dupa sarbatori) Paste fericit, lumina in suflete si in case, sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La multi Ani adinazot, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia draga. Ce-ai primit cadou?

iulia stefy, eu stiu ca cerealu' ajuta la constipatie, asa ca lasa fata sa pape paine...integrala!

dianarus ma bucur c-ai scapat...chit ca te-a tinut boala nu gluma...Marc si Ianis au scapat cu totul?

Tortul de biscuiti cu ciocolata: ai nevoie de biscuiti patratosi, lapte pt inmuiat biscuitii(indulcit, cam 150ml) si ciocolata densa la plic(sa-ti iasa ceva mai mult de juma' de litru, cam 3 plicuri). Pui un strat de biscuiti inmuiat in lapte(nu tare, mai ales cel de jos) si altul de ciocolata densa, nu f calda, dar nici rece, ca sa patrunda nitel biscuitii. si tot asa, in straturi...straturile de sus le poti inmoia mai tare in lapte. Ultimul start e ciocolata. Apoi decorezi cu bilute, cacareze, cocos, sau ciocolata alba razalita. Asta ar fi
www.mundopostres.com/postres_pics/tartagalleta.jpg" target="_blank">rezultatul

yagmur nu stiu ce sa spun de plansul micutului, google-uieste mai adanc despre pavor nocturn...tare simpatic la gradina botanica

doradorabine-ai venit

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Manu ce frumos e Luca!
Danutz felicitari si sa de DD sa fie totul asa cum iti doresti!
Multumim pt urari si Iti doresc si tie un PASTE FERICIT in sanul familiei, cu liniste sufleteasca si multumiri.
Adina ai sarbatorit frumos? Pun pariu ca un LA MULTI ANI de la printesa si un pusi valoreaza mai mult decat orice cadou.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput