Fulguleti de nov-dec 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 14
bamboletta spune:
Cristos a inviat! si Paste Fericit
celor ce sarbatoresc azi
La multi ani! tuturor florilor 

Dandusa-sa va traiasca comorile 
Iulia_Stefi-vazut pozele cu domnisoara scumpa
Madaluta-f interesant blogul
cand iesim in parc cum vede un copil cu jucarii fuge i le ia din mana si foarte ferm zice ca sunt ale ei
uneori le da inapoi uneori nu,nu stiu cum sa mai procedez voi cum rezolvati situatia?sunt parinti care fac ei mai urat decat copilul
sa le dea inapoi ca nu sunt ale ei jucariile,chiar i le iau din mana
va 
Bamboletta
si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Bambo, mulumim. Si Stefy mai i-a jucariile copiilor. Eu o iau deoparte, ii explic ca e a copilului, ca el plange si uneori cedeaza, dar alte ori nu. Dar se intampla si invers, sa ii i-a cineva jucariile... si sa vezi atunci... ce munca de lamurire, mai ales daca celalalt e mai mic. Dar daca e mai mare....
Va doresc o saptamana usoara si frumoasa.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danita spune:
dragelor vesti de la ralucau :
a iesit cu bine de la amnio , era cam somnoroasa;) dar zicea ca e ok . sa dea DD sa fie totul bine !!
D
danita spune:
yagmur : imi dau si eu cu parerea - incearca atunci cand face nani dl L sa il tzii mai aproape de tine, sa pui mai mult mana pe el , atingerile mamei conteaza f mult.... ca sa nu mai zik de alte dragalasenii .
nu stiu ......imi dau cu parerea si eu ..... ca la copii si la fotbal se pricepe toata lumea ;)
D
danita spune:
yagmur : imi dau si eu cu parerea - incearca atunci cand face nani dl L sa il tzii mai aproape de tine, sa pui mai mult mana pe el , atingerile mamei conteaza f mult.... ca sa nu mai zik de alte dragalasenii .
nu stiu ......imi dau cu parerea si eu ..... ca la copii si la fotbal se pricepe toata lumea ;)
D
Dbunny spune:
Adevarat a inviat Bambo
..si la cine-i cazul...![]()
Madaluta imi place mult blogul vostru, mult mult...il bag la favorites![]()
dandusa sa fie intr-un ceas bun increstinarea Raducului, sa pui si poze cu voi cand poti, ca vis asa de frumosi toti 4![]()
ralucau tinem pumnii sa fie totul bine pt tine si bb. Sa ne povestesti experienta cand te simti mai bine
bambo si noi am patit d'astea, inclusiv se urca pe topogan si nu lasa pe ceilalti sa treaca
, il iau de manuta, si-l distrag in alta parte...si daca as fii in cealalta parte...as intelege, daca vine Antonia si-i smulge lui Dani jucaria lui din mana zicand ca-i a ei...i-as explica lui Dani ca poate sa imprumute jucaria cateva minute, ca asa-i frumos, dar asta nu prea tine la noi, Dani ar urla si el...
, caz in care nu mi-as lasa copilul sa planga...ma intelegi, nu? I-a la tine un pufulete, un haribo, ceva sa-i distragi atentia cand nu vrea sa cedeze...
iulia stefy am vazut si fata si painea
e papacioasa, asa-i? si pare mamoasa si atasata de tine. Mare si frumoasa
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
aelita spune:
Nu am apucat sa va mai raspund ,dar am citit ce atis cris in legatura cu intamplarea Sofiei de la locul de joaca.Nu am ajuns acolo pt ca sunt singura cu copiii,tati e plecat din localitate siacum am o durere de cap ciudata ,si somn,probabil de oboseala.desi am dormit destul ..
Aseara am simtit ca nu mai pot,dupa o saptamana in care chiar ma miram cat de bine imi e si ce energie am
,dar avand asa energie am cam abuzat de mine
Si m-am intins o ora ca simteam ca am o presiune in cap si ma scurgeam prin picioare...copiii calare pe mine,bineinteles,cum sa ma intind eu si ei sa nu fie cocotati? dar nu mai puteam decat sa stau asa ,apoi s-au dat jos si au deschis sertarele si au scos tot,era ca dupa explozie ..
in ambitie asa ca ma asez eu pe pat.cum imi permit?
i-am zis Sofiei ca mami sta un pic ,si ea zicea NU NU NU MAMI NU DOARME.Nu,mami,nu dorm..de parca as si putea sa dorm cu ei pe mine ! stau doar un pic.si ea zicea :NU PIC NU PIC !
imi trece cam in 2 ore starea aia ,care seamana a somn dar ceva mai mult,si a doua zi ma doare capul .
o fi vreo cadere de ceva,trece a doua zi.
urasc sa dorm ziua asa ca scriu sa imi treaca durerea de cap si presiunea .
pe Sofia am dat-o 2 ore cu o prietena,sa ii arate pisicul ei de acasa.pt prima data.Andres doarme.
cred ca ma intind totusi un pic,fara sa dorm,cat sa mi se relaxeze creierul,un sfert de ora ca vine nasa pe la noi si oricum nu pot sa dorm.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
lizzy spune:
dragelor, bine v-am regasit 
m-am intors la birou dupa 2 saptamani de medical. nici nu vreau sa va povestesc cum a fost acasa astea 2 saptamani. vreau sa uit...
sunt aeriana, sunt trista, sunt varza... n-am chef de nimeni si nimic. dar... incet incet mergem inainte si incercam sa ne bucuram mai mult de toate cele bune pe care le avem ![]()
n-am prea citit din urma. asa putin, pe sarite. multzam celor care s-au gandit la noi si scuze ca nu raspundeam.
dandusa, poza aia cu casa a fost exagerata
mai bine n-o lasam, era pentru finii nostri din US, sa-i momesc sa vina mai repede acasa
. ii asteptam la sfarsitul lui mai, nu i-am vazut de 2 ani. casa e pt doua familii, la parter in stanga pozei este intrarea alor mei, ei au 2 camere baie si hol, iar in dreapta e intrarea noastra, 2 dormitoare, living, 1 baie, 1 hol, bucatarie, 1 camera mica de joaca si terasa. n-am loc de masa in bucatarie, ne inghesuim
vreau sa renunt la terasa, sa maresc bucataria si sa am masa maaareee, sa primesc musafirii si sa incapa un card de copii la masa
in pod n-am facut mansarda, desi teoretic se poate. deci musafirii dorm in living sau in camera de joaca, dar pt aia sunt bineveniti ![]()
iar steagul si tufele tunse sunt aportul tatalui meu. florile le ingrijeste mama, deci zau ca aportul nostru este minim
dar multumesc de aprecieri, mama e mandra tare de curte a ei![]()
groapa de nisip si hinta copiilor le-am facut anul trecut, sunt multi copii pe strada, parc nu exista in sat, asa ca... decat sa-i stiu pe ai mei pe strada mai bine vine toata strada la noi ![]()
a meritat sa ne mutam, chiar daca nu e casa noastra efectiv, sunt multe avantaje pt copii fata de apartamentul cu 2 camere in care stateam noi...
In sufletul nostru pentru totdeauna
O minune de bazar - Sonia si Andrei
lizzy spune:
raluca ma bucur ca s-a terminat cu bine 
monica si mirona, felicitari pt nou-veniti, sa curga laptele si sa fie sanatosi!
poze cu bebelusii? 
kokorina, imi pare tare tare rau pentru patanie, abia acum am aflat... offff cat de greu trebuie sa-ti fi fost... 
ruxandra, am inaugurat ghetutele de la tine. super bune
multumim inca o data.
cum e matei? ca nu sunt chiar la curent... se descurca ok fara ghips? 
donia, crema a ajuns la danita. de acolo o recuperez eu. multumesc din suflet pt gest 
dbunny, aveai o reteta cu tort de biscuiti, ceva simplu de tot spuneai tu... te rog, se poate? in w-end as vrea sa o fac 
pt cine doreste ca de craciunul viitor (si nu numai) sa faca o casuta de turta dulce home-made... am scanat si am postat pe album paginile din revista good-food, de unde am facut-o eu. de ornat se poate cu orice, dupa imaginatia fiecaruia. reteta de aici incolo, vedeti 11 "scan-uri" (scuzati calitatea, sper sa se vada cat de cat...)
lizzy spune:
Paste Fericit celor care au sarbatorit acum Invierea Domnului! 
si pana nu uit,
de Florii tuturor dragelor noastre flori!!!