Intoleranta cindse discuta despre partide politice
Raspunsuri - Pagina 12
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Mi se pare o mizerie fara seaman ca cineva sa-l critice pe Antonescu ca a amintit despre drama aceea "in premiera"!!!!!!!! inainte de alegeri, numai pentru ca respectivul habar n-avea de povestea asta, care, subliniez, era stiuta! |
Ai dreptate, e o mizerie incredibila. Si o incredibila rea-vointa. Am aflat despre sinuciderea respectiva chiar atunci cand s-a intamplat.
Mi se mai pare o incredibila rea-vointa sa compari cazul pitzipoancei shefe cu cel al lu' madam Valean, sau cum o chema-o. E pur si simplu incredibil. Mi-e si tarsha sa spell out si sa explicitez.
You cannot both dance and not pay the piper.
mimonix spune:
V-am tot citit postarile pe la alte subiecte si bineinteles ca si la subiectul acesta si vreau sa le felicit pe acelea dintre voi care mereu argumentati ceea ce spuneti, mereu va documentati. E un mare consum de timp si energie, uneori util...uneori nu (din pacate). M-a intristat subiectul asta pentru ca a degenerat intr-o disputa pro si contra Crin Antonescu...de aceea am zis sa scriu si eu doua vorbe, din tristete. Pentru ca ma simt ca pe vremea "Pietei Universitatii" cand imi doream din suflet sa nu mai "iasa" Iliescu si votam cu Campeanu....cine era Campeanu, ce stia el sa faca...cine a fost Constantinescu si ce a stiut el sa faca...de Basescu nici nu mai intreb ce a stiut el sa faca....pai supremul argument al romanului la vot a fost mereu "sa nu iasa ala" nu "sa iasa alalalt, pentru ca:N argumente" Exact in aceasta situatie ne aflam si acum...ne trebuie cu disperare un contracandidat! Mizeriile care se spun despre Antonescu s-ar putea spune cu usurinta si despre un nou nascut...stiti: scorul la nastere, mostenirea genetica, tonalitatea primului tipat...ohoho...iar tristetea mea nu provine de aici, ci doar din faptul ca romanul va vota ca-n 91 cu cel mai pop.ular , cu cel care vorbeste mai pe "limba" lui...si aici va rog sa-mi scuzati generalizarea ....asa ca stim cine va fi presedinte , nu ne mai obosim sa argumentam! Iar disputele politice vor exista intotdeauna pentru ca fiecare om spera ca alesul LUI sa ii rezolve problemele LUI , iar problemele sunt diferite de la om la om...educatia si cultura la fel...asa ca Si ca sa inchei cu un indemn : documentati-va mai bine despre Basescu si familia lui,analizati mai bine ce realizari a avut el in acesti 5 ani si asta nu ca sa stiti cu cine votati ci ca sa stiti cu cine sa nu votati! Plus ca materiale de citit sunt mult mai multe, sper sa va ajunga timpul pana la alegeri sa va documentati serios!Cine stie?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
Rufus spune:
citat din mesajul lui iileana Rufus, gresesti pe alocuri in comentariul tau, dar ideea e corecta. Normal e ca lumea sa se lege de "petele" reale ale omului, nu de cele inventate. |
E normal sa pot gresi, poate gresesc acolo unde crezi tu, poate acolo am dreptate si gresesc in alta parte.
Ceea ce ma deruteaza pe mine (si sper ca de la tine pot afla un raspuns, o idee, ca pana acum, de la altii, n-am vazut decat sloganuri de genul "crede si nu cerceta") este cum poti stabili "petele" reale ale cuiva. De exemplu, daca vrei, spune-mi cam care ar fi (daca stii) petele reale ale lui Antonescu, de ce pete de care vorbeam eu (in afara de chestia cu sinuciderea sotiei si aducerea ei in prin plan acum) nu au sansa sa fie reale si, prin comparatie, care-s petele unui opozant de-al lui Antonescu, sa zicem Basescu (l-am luat pe el pentru ca e "opozitia" nr.1 a liberarilor, in acest moment, dar poti vorbi despre oricine vrei).
As vrea, adica, sa stiu care-s "petele" de care un alegator poate sa se lege "in mod real", asa cum ne indemni tu, fara sa aiba acces in dormitoarele oamenilor, in casele lor, si fara ca acestia sa fi fost dovediti macar o data de catre vreo instanta
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
mimonix spune:
Rufus ceri prea mult, crede-ma pe cuvant! E vorba de doi candidati...unul dovedit bandit , despre celalalt doar "zice gura lumii"...pe care-l alegi? Sa nu-mi spui pe niciunul Aici, la alegerile pentru presedentie, nici macar nu-i vorba de doctrina....ca in conditiile date, la procentele din parlament, presedintele nu stiu ce ar mai putea sa medieze...e vorba de reprezentarea tarii, de un om cu prezenta si discurs! Bine, Basescu se pricepe si la mediere, e mult mai complex ...e mai mult decat ne trebuie noua, zic si eu
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Rufus spune:
citat din mesajul lui mimonix Iar disputele politice vor exista intotdeauna pentru ca fiecare om spera ca alesul LUI sa ii rezolve problemele LUI , iar problemele sunt diferite de la om la om...educatia si cultura la fel... |
Din pacate, eu aici cred ca-i una din probleme: oamenii voteaza asa cum ai spus mai sus, ca sa nu iasa celalalt, fara sa stie exact ce probleme ii rezolva LUI cel pe care-l voteaza, daca poate sa faca asta...nici macar nu cunoaste, cu exceptia catorva fraze, programul pe care-l promite (pe hartie) alesul.
Disputele politice (inclusiv cea de aici) se poarta exact pe acelasi principiu, e bun ala ca-mi place mie...evident, toti ceilalti sunt rai.
Este motivul pentru care, dupa parerea mea, am votat cu totii prost din 1990 pana in prezent si nu vad semne ca am face-o altfel prea curand. Este un soi de disperare, de neputiinta a noastra de a distinge partea reala din imaginatia noastra care spera ca va veni si ala cu care ne va fi bine. Pentru ca, indiferent cu cine (sau ce partid) am votat, cu totii am luat cel putin o palma dureroasa peste bot.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
citat din mesajul lui Rufus E normal sa pot gresi, poate gresesc acolo unde crezi tu, poate acolo am dreptate si gresesc in alta parte. |
Evident, asta ni se intimpla tuturor .
Ma tem ca n-am cine stie ce raspunsuri sa-ti dau.
Pe Antonescu il stiu de un milion de ani, de cind avea par lung si breton :), in sensul ca am luat la cunostinta ca exista in peisajul politic, si nu-mi amintesc sa ma fi calcat pe nervi in acest rastimp. Dar nu stiu mai multe detalii decit ce-am pescuit din presa.
Uite, eu nu stiu de ce spui tu ca "a lins unde a scuipat" si invers, ca exact chestia asta n-am remarcat-o la el. A spus tot timpul exact ce a considerat el ca e de spus. Intr-o vreme era chiar la un pas sa fie suspendat din PNL pentru ca critica guvernul Tariceanu.
Eu nu-s neaparat un fan al lui, si oricum n-am stofa de militant, si nici nu vreau sa fac propaganda.
Insa daca oferta ptr prezidentiale se va reduce la cei trei pe care-i cunoastem acum, pe el l-as vota. Imi convine din multe puncte de vedere, in primul rind pentru ca e alt "model" de politician decit cei cu care sintem obisnuiti, mult mai aproape de gusturile mele.
Nu ca ar avea vreo sansa.
Eu cred ca Basescu va cistiga alegerile.
Dar asta nu se va datora defectelor lui Antonescu, ci faptului ca noi, ca "profil al electoratului", nu sintem la nivel european. Aia "20 de ani" au fost o iluzie mult prea optimista.
Acuma ma infuriasem punctual, aia chiar era o mizerie, de asta am vrut sa reasez cumva lucrurile.
Rufus spune:
citat din mesajul lui mimonix Rufus ceri prea mult, crede-ma pe cuvant! E vorba de doi candidati...unul dovedit bandit , despre celalalt doar "zice gura lumii"...pe care-l alegi? |
Stai putin, de care zici ca-i bandit dovedit?
mimonix spune:
De Basescu , Rufus . Hai ca astept sa intrebi unde-i dovada, ma tin bine de scaun
poze
Rufus spune:
citat din mesajul lui mimonix De Basescu , Rufus . Hai ca astept sa intrebi unde-i dovada, ma tin bine de scaun |
Nu vreau sa te sochez...si nici nu fac misto...dar, care-i dovada?
Rufus spune:
citat din mesajul lui iileana Uite, eu nu stiu de ce spui tu ca "a lins unde a scuipat" si invers, ca exact chestia asta n-am remarcat-o la el. A spus tot timpul exact ce a considerat el ca e de spus. |
Asta este caracterizarea pe care i-a facut-o cineva. Am mai dat linkul.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/845403/SENATUL-EVZ-Alt-sarac-si-cinstit/
Nu trebuie sa fii de acord cu ea, nici macar eu nu stiu daca-s de acord. Este un alt mod de a privi lucrurile, opus modului tau. Nu sunt sigur care-i cel real.
Am inteles ca, probabil, il vei vota si nu vad nimic ingrozitor. Intrebarea mea este: il votezi pentru ca-i bun, sau pentru ca-i cel mai bun dintre cei trei?