America (158)
Raspunsuri - Pagina 13
blackpanterro spune:
Ramona, de Acer-ul ala care are Linux, sotul zice ca e bun dar nu extraordinar.Aici tine de gustul lui personal, el prefera Ubuntu dintre toate versiunile de Linux. Are insa un coleg la lucru caruia Acer, cu versiunea aia de Linus, i se pare "all that and a bag of chips" :D .Colegul e expert in Linux si Unix.
Indiferent de ce versiune alegi e mai bun ca Windows, parerea mea si a sotului, nu suntem platiti sa facem reclama :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Ramona J spune:
Funny! Tocmai comparasem unul din asta (PC 900) cu Acer si Acer a iesit mai bine (pret vs. ce ofera).
Ramona J spune:
Hai ca incep sa ma conving ca nu-i rau. Acum spuneti-mi cum fac sa instalez software (de pe disc - carevasazica ala unde se baga?!)
blackpanterro spune:
Laptopul are CD-Rom/DVD-Rom incorporat, se vede pe o parte "gaura" LOL
Ma duc la somn ca e 1 acusi! O zi super fetelor si o seara placuta!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Funny! Tocmai comparasem unul din asta (PC 900) cu Acer si Acer a iesit mai bine (pret vs. ce ofera). Lume multa, oameni putini |
am dat pe google si vad ce review ai citit, acolo se compara cel de 8.9 inches care e versiune mai veche. ultimul e de 10.2 si le intrece pe toate. cauta o comparatie profi, asus e ultimul racnet pe piata, eu a trebuit sa caut aici prin 5 magazine pana am gasit unul, ULTIMUL exemplar, la un best buy la 25 de mile de casa...
uite despre care vorbesc, pe amazon e doar $345, acer e mai scump:
www.amazon.com/1000HA-10-Inch-Netbook-Processor-Battery/dp/B001GIPSAC?ie=UTF8&s=electronics&qid=1232291361&sr=8-1" target="_blank">10 in
eu sunt indragostita de asus eee, dar gata, mi-am incheiat pledoaria!
Ramona J spune:
Multam, noapte buna. Am intors poza pe toate partile, nu vad "gaura", ca de aia intreb. N-am vazut nici sa fie mentionat pe undeva, e drept ca jumate din "specifications" sint in chineza... pentru mine!
Ramona J spune:
Nu mentioneaza nicaieri DVD/CD player. N-are! Daca as vrea sa-i instalez unul extern tot iti spune sa "insert disc", nu? Pai unde naiba sa-l "insert"?
Ramona J spune:
Da, m-am uitat la ala mai mic. Era un pic mai ieftin decit Acer, dar si mai slabut. Multumesc Conchita, il studiez si pe asta. Sint curioasa daca are DVD!
Ramona J spune:
Suna tare bine, se pare ca nici asta nu are. Trebuie external CD drive, eu cred ca avem asa ceva dar eu stiam ca trebuie sa pui undeva CD-ul ala ca sa-l instalezi. Dincolo de problema asta pare a fi ceea ce vrem.
miereamara spune:
Ramona, mie nu-mi vine sa cred ca se fabrica laptops fara DVD/CD drive, ar trebui sa aiba, esti sigura?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery