Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)
Raspunsuri - Pagina 15
blue77 spune:
Mariamiam, eu m am dat doar pe congelate....o sa gateasca poate Silviu in week end.
Tu stii ca aici nu exista leustean.
Aaa si am scapat de sobolani , nu i am mai vazut...off mi e si frica sa spun dar azi n am mai avut contractii decat putine....
Mi a zis moasa ca atunci cand ti se intareste burta cand te ridici sau cand mergi la toaleta sau iti schimbi pozitia nu pot fi considerate chiar ca contractii adevarate...
NOI
Cristina
31 + 2
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 9
alinutza23 spune:
Maria
ma innebunesti cu gatitul, acum iau avionul! ![]()
Multumesc lui Dumnezeu, pana acum nu am avut probleme cu infectiile, ba as putea spune ca inca am un sistem imunitar in regula, pt. ca nici nu am mai racit de ani de zile. Ideea e ca nici nu imi este sete, iar cand ma fortez sa beau, intra cu galci. Stiu ca nu e bine, dar nici sa mananc dulce sau prea sarat nu e o varianta ca sa pot stimula setea, desi mi-a trecut prin cap ![]()
29+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
Blue..nici aici nu exista leustean,dar imi trimite mama din tara,uscat..oricum in combinatie cu patrunjelul proaspat nu pare uscat nici leusteanul!!Bine ca ati scapat de sobolani..
Acum ca ai zis de intarit burtica cand te ridici din pat,sau cand mergi la baie..si eu patesc la fel..macar bine ca nu sunt considerate contractii..
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Alynutza..si eu care credeam ca scap de musafiri la masa si nu fac pofta la nimeni cu amarata mea de ciorba..
Am scris ce gatesc tocmai pt ca nu e ceva sofisticat..![]()
Te inteleg cu lichidele...cunosc multe persoane asa..bine totusi ca nu ai probleme,asta e cel mai important!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
alinutza23 spune:
fetelor, dar daca ati planta voi seminte, ca sa aveti leusteanul proaspat? cred ca merge si in ghiveci, eu am vazut la o prietena ghiveciul cu patrunjel, era la loc de cinste in bucatarie ![]()
29+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
Serialbastre spune:
Buna seara!
Am reusit sa citesc din urma ... dar
nu mai tin minte chiar tot ce vroiam sa va scriu.
Am vazut ca si voi aveti probleme cu carceii si cu dormitul, azi-noapte m-am uitat la TV de la 1 la 4. Dimineata eram chiauna de somn, nu vedeam pe unde merg. Norocul meu ca mai merg doar maine la scoala si de joi sunt in concediu. ![]()
Carla, sper ca Saby e bine si voi la fel. Un gand bun pentru voi. ![]()
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza23 fetelor, dar daca ati planta voi seminte, ca sa aveti leusteanul proaspat? cred ca merge si in ghiveci, eu am vazut la o prietena ghiveciul cu patrunjel, era la loc de cinste in bucatarie 29+ cu Catalin-GeorgeA piece of our life Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!![]() GOD is a DJ |
Ideea este buna,numai ca eu nu am balcon..din cauza asta nu am nici flori in ghiveci,am avut cateva puse in bucatarie dar le-am chinuit degeaba..nu e mediul lor prielnic..asa ca ma multumesc cu leustean uscat!!Patrunjel este aici..numai ca sunt niste legaturi asa mari..cand cumpar bag in pungulite la congelator si folosesc de 3 ori dintr-o legatura..
31+
Darius NicholasBuburuza noastra
alinutza23 spune:
am fugit acasa
va pup si sa aveti toate o noapte linistita cu somn dulce, odihnitor si fara dureri 
29+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
Alynutza..o seara linistita si tie si odihnitoare!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
nicuratze spune:
Strunfita,sanatate lui Bogdan,sa scape repede de bube.
Alinutza,si pe mine ma dor picioarele,mai ales calcaiele,dar numai daca merg mai mult de jumatate de ora pe jos.Nici eu nu prea beau apa,dar inlocuiesc cu lapte,compot,suc de lamai si ciorba![]()
Anamaria,esti chiar slaba,daca ai vedea ce buturugi am eu...
( asteptam filmuletul facut de colegul tau ).
Picky,pofta buna la clatite!
Laurra,sa-ti fie de bine!Distractie placuta la prieteni!
Mirela,multa sanatate!
Eu azi am terminat cu munca
,maine ma duc la dra de familie sa-mi dea prenatal sau medical,cum o vrea ea,sa-mi tineti pumnii.
Va pup,o seara buna
elena,
29 cu XXX Ioana
+Radu (21.10.2005)