Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *19*
Raspunsuri - Pagina 5
adlemi spune:
Emma INVINGE cancerul!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
diarux spune:
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
adablackcat spune:
Doamne da ca lipsa vestilor sa insemne numai bine!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adelyna spune:
Numai ganduri bune si multe rugaciuni si din partea noastra.
adelina si piticii
Noemi 2 ani
Alma2006 spune:
O noapte linistita pisoi!
Sper sa te poti odihni Aida! Ai grija de tine atat cat poti!
aidaciolac spune:
Dragelor va si mii de scuze de absenta , desi recunosc ca va citesc zilnic.
Eu intr-adevar nu mai pot de o oboseala care cred ca se cronicizeaza. Nu imi ajunge nicicum somnul imi doresc un somn de 4h legate , macar atat si jur ca nu mai trebuie sa dorm restul , dar macar sa am 4h amarate legate.
Kissulina a primit sambata dimineata tratamentul si de atunci l-am inceput. Este un tratament lejer pt ca nu are restrictii alimentare , dar atat ca trebuie luat pe stomacul gol ... e ok si asta desi mananca foarte des si putin ... , dar ii place.
Tratamentul il luam de 4 zile si se intelege ca nu se vad efecte ... , dar suntem nerabdatori si noi si voi sunt sigura sa am vesti bune ... mai asteptam.
Ce sa va mai spun , de cand am iesit din spital am observat ceva schimbari interesante , nu mai curge pe drenul pleural lichid si nici pe langa ... si asta de cand am intrerupt Tramalul si a intrat pe morfina si s-a eliminat tot lichidul care era acumulat in cateva zile si s-a desumflat ... , daca se desumfla si picioarele clar nu va fi din aceeasi cauza ... sa va mai zic ca rinichii functioneaza si vad ca isi fac treaba desi nu am mai facut nici o analiza , nu ii intereseaza de noi
De 2 zile parca , tot modelam in plastilina si a luat ceva tati de la Amos vreo 2 feluri si e tare incantata , azi chiar a incercat sa completeze un tablou si a facut 1/4 din el are mare ambitie , chiar mananca singura pandispanul cu apa , ca lapte nu mai are voie ca i s-a facut rau cateva zile la rand si din cauza asta l-am scos din meniu , "dar si apa e buna , ce are?!"-zice ea
... si mai ales de cand a vazut ca ii dau "ceva" realizeaza ca mai are o sansa si culmea a si zis ca ea elimina toxinele alea si o sa fie bine si asta in conditiile in care asta nu a mai zis de fooooarte mult timp.
Este si chiar o simtim cumva schimbata , dar nu ma intrebati cum ca nu stiu sa va spun , doar ca in ultimele 2-3 zile a fost foarte prezenta si ziua daca a motait cate jumatate de ora de vreo 3x/zi , dar problema e ca nici noaptea nu doarme bine , acum adoarme (tocmai a mancat) se mai trezeste la 2 si iar mananca , adoarme pe la 2:45 , apoi se mai trezeste la 4:30-5 si iar mananca , pana la 6 adoarme si de la 7:30 e super fresh si incepe o noua zi cu ma mananca spatele ... si tot asa continuu daca nu are ocupatie , ca nu pot sa ii intorc 2 pasi spatele ca deja maraie (santaj emotional deja) , iar daca merg la wc fereasca sfantul ... cam asta e o zi
Pe spate avea un inceput de escare nedeschise saptamana trecuta si m-a invatat mariaa sa dau cu Panthenol chiar daca sta tot pe spate de minim 4-5x/zi si vineri am facut "scandal" ca sa pot sa ii pun sub ea salteaua antiescara , super buna , care e comandata cu multe luni in urma , dar din cauza ca nu am stiut cum sa o reglam atunci pe greutatea ei a avut niste dureri cumplite la picior din cauza ca se schimba pozitia mult tot la 5 minute cum umfla-desumfla compresorul ... si acum dupa mai putin de o saptamana semnele de pe coloana si omoplati nu se mai vad , dar au mai ramas 2 care sunt pe trecute si doar urma rosie
Mama a plecat aseara acasa ca mai trebuie si sa mearga la lucru si culmea e ca a inteles asta si azi a stat cu mama de vorba la telefon ... ieri plangea ca vrea prin oras si nu am cum sa o duc , stiti si voi ca abia am adus-o de la spital cu ambulanta speciala ...
Ah , da , rochita ... nu am reusit sa i-o arat in ziua cand trebuia sa fac asta a inceput sa planga ca ea vrea pe jos , sa o tinem de maini ca ea vrea "asa sa pun picioarele jos" si cum sa explici unui copil care e amortit de morfina ca nu poate avand in vedere ca nici capul nu si-l tine singura ridicat ... si asa plangea ca ne-a rupt sufletele de atata suferinta ... cum sa ii arat eu si sa ii spun ca a primit cadou rochita aia superba cand nici macar posibilitatea sa o probeze nu exista ... noi am taiat tricourile pe toata lungimea spatelui ca sa ne fie mai usor sa o schimbam si sa nu o chinuim nici pe ea ...
Cam atat , sper ca nu v-am plictisit , va si aveti grija de voi
Editez: in seara asta am jucat pacalici nu am ajuns la mistouri si intimidari verbale poate si din cauza ca eram amandoua obosite , dar e si maine o zi si poate o sa smulg un zambet , poate ca si un chirait de bucurie ... pana atunci doar vise ...
Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Nicoleta spune:
Aidule . Si pe Emma o pup apasat! Sa simta!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nora spune:
Draga de tine, Aida!
E nemaipomenit ca are momente cand e asa activa, m-am bucurat mult sa citesc asta!
Doamne ajuta in continuare!
Elle_seb spune:
Doamne Ajuta!
Stii... pasii mici sunt si cei mai siguri!
Va pup pe amandoua (ups.. aman-trei) si va imbratisez. Salutari si lui tati care a fugit repede dupa plastilina pentru printesa lui
Va tinem pumnii!
Elle
axxxa spune:
Doamne Aida, cum sa ne plictisesti, asteptam cu sufletul la gura vesti despre Emma, eu acum nu imi mai incap in piele de fericire ca se simte putin mai bine, ca isi face cate ceva de lucru, ca e mai prezenta...toate conteaza.
Fa orice ca sa-i tii moralul sus, chiar daca pentru asta trebuie sa minti la greu, psihicul conteaza foarte mult si daca are un tonus bun, organismul ei va putea sa lupte mai usor.
Te-ai orientat bine cu rochita, in prima faza s-ar fi bucurat dar apoi probabil ca ar fi fost frustrata ca nu o poate proba.
Ma intrebam daca nu exista cumva posibilitatea sa o scoateti pe afara, in curte, acum ca s-a incalzit, intr-un pat cu rotile sau nu stiu...cred ca ar conta mult pt ea, chiar daca nu are cum sa paseasca.
Va pup si ma rog pt voi in continuare zilnic la 13 (mi-am pus reminder pe telefonul mobil ). Noapte buna!