tremura din picior
baietelul meu de o luna tremura din cand in cand dintr-un piciorus sau celalalt cam o secunda-doua. daca pun mana in timpul ala pe piciorus se opreste. convulsii nu face. ce poate fi?
Raspunsuri
alinusha06 spune:
au aparut abia acum sau a prezentat miscarile inca de la nastere?te intreb pentru ca la noi au fost inca de la nastere dar au trecut de la sine ,am consultat cativa neurologi (unii ne-au speriat f tare altii ne-au linistit )pana la urma totul a fost ok ,a mea tremura f tare cand era atinsa ,era spastica,tragea piciorusul dupa care tremura cateva secunde ,la noi au fost din cauza travaliului prelungit si a epiduralei care a fost injectata de prea multe ori.
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
dariana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oprescuflore au aparut abia acum sau a prezentat miscarile inca de la nastere?te intreb pentru ca la noi au fost inca de la nastere dar au trecut de la sine ,am consultat cativa neurologi (unii ne-au speriat f tare altii ne-au linistit )pana la urma totul a fost ok ,a mea tremura f tare cand era atinsa ,era spastica,tragea piciorusul dupa care tremura cateva secunde ,la noi au fost din cauza travaliului prelungit si a epiduralei care a fost injectata de prea multe ori. http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12 Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008) |
au aparut de vreo saptamana, acum am observat eu
usorlili spune:
Si baietelul meu facea acelasi lucru cu piciorusele, pe la varsta de 1 luna. Si tot asa, cand ii puneam mana pe piciorus se oprea.
Tin minte ca acum (are deja 2 ani jumate) ca am fost terminata de teama ca ar putea avea ceva. Am mers la pediatru si ne-a linistit. Cica era un gest normal pentru bebelusii de varsta asta. Nu stiu cand s-a oprit acest gest pentru ca dupa ce am vorbit cu pediatrul (in care aveam incredere) am si uitat de problema.
Iti spun experienta mea.
Sanatate multa si aveti grija de voi.
Si totusi exista iubire!
Vauva spune:
Si la fetitza mea ii tremura barbia cateodata cand era bebelus mic. Tot asa mi s-a spus ca sunt gesturi normale pt varsta lor. Nu te impacienta, vorbeste cu medicul.
dariana spune:
uff, m-ati mai linistit un pic, am mai citit si inteleg ca poate fi de la lipsa de calciu. adevarul e ca nici nu i-am dat vigantolul decat dupa 3 saptamani... multumesc mult ca nu ati neglijat subiectul; sper sa fie bine sa nu fie vreo problema, o sa vb si cu pediatrul oricum.
_Ralu_ spune:
nu stiu sa-ti spun la copilasi...dar pot sa-ti spun ca eu patesc chestia asta. mie imi tremura in general degetul mare de la mana...este incontrolabil...imi zvacneste asa...si e de la lipsa de calciu si magneziu.
acum fac tratament si sunt pe calea cea buna.
mi-au iesit la analize lipsa de calciu, magneziu si fier.
e cam mititel sa il intepi pt analize...dar intreaba pediatrul.
Emma INVINGE cancerul!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
ANDREEA11 spune:
Si eu stiu ca este normal pt un bebe de o luna care nu are sistemul nervos dezvoltat sa apara un usor tremur al piciorului, al barbiei, sau al manutei. Poate aparea dupa o criza de plans, cand se intinde. Eu zic sa stai linistita. Intreaba pt linistea ta pediatrul.