Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)
Raspunsuri - Pagina 20
Ayla21 spune:
Am scris si al Sufletul Credintei, la subiectul Almei, am sa pun si aici, pt cine nu intra acolo.
Vreau sa povestesc ceva: ieri obosita, dupa toata ziua, in care mi-am dorit sa fac ceva in memoria Almei (am dat jucarii de plus si dulciuri copilasilor prietenilor si cunoscutilor, am fost impreuna la Alma la mormanat si am dus si pt ea, chiar daca e acolo), in final aseara, cu ochii umflati de plans, am reusit sa adorm. Asa ca am pierdut ceva destul de important si impresionant. La ora 19 si ceva primisem un sms de la o prietena de suflet, care-mi spunea sa ma uit pe cer, sa vad CURCUBEUL!
Mai mult nu am de comentat. Dar chiar daca nu am reusit sa vad curcubeul, faptul ca a iesit tocmai de ziua cand Alma s-a nascut inger, a fost ca un semn. Un semn de la Dumnezeu. 
Monica
sotie si mama fericita
Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Ayla astazi nu am mai recunoscut-o pe Luana A facut falcute bune. Bravo Luana!!!! Tine-o tot asa!!!! |
Multumim! Muncim din greu pt ele.| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaMami Mi-e dor de Gigelica si pitoneeeeelll! Parca lipsesc niste morcovi veseli (pardon... inimioare...) de la odisee... e mai trist fara ea aici! Fac galerie sa o aducem inapoi repede!!! ![]() |
I-am trasmis mesajul si s-a bucurat ca va ganditi la ea.

| citat din mesajul lui Dodo-pui Vineri 3 aprilie-ma internez si sper ca pana in 10 sa ies din cezariana -dorinta doctorului ![]() |
Wow
in curand o vom cunoaste pe Isabella.
| citat din mesajul lui Dodo-pui Promit-vom indeplini misiunile ![]() ![]() |

Multumesc!| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaMami Monica, eu am acasa doar un pui de 4 ani, cu care ma ajuta parintii + sotul + gradinita + bona, si tot sunt epuizata! Pai daca as mai adauga o printesa minunata de care sa ma ocup... as cam uita si cum ma cheama! |
Si eu am ajutor, ca altfel...nu mai stateau eu pe forum, nici asa zapacita cum ma vezi.
dar ai dreptate, merita oboseala, si Luana si Claudiu.
| citat din mesajul lui SimonaMami Luana... ia mai papa si tu niste chestii de-alea dulci, de pus pe pulpite... De-alea de care are mami la purtator ![]() |
Te-a ascultat si asa a facut. Din ce crezi ca se fac falcutele? Nu stie ea?
, cu cine petrecaresc aici?
Se anunta cineva? Sa stiu sa aduc sampanie. sau mai bine bere daca face bine la alaptare.| Citat: |
| citat din mesajul lui novus AYLA draga si eu ti-am lasat un mesaj la pagina ingerasilor si sincer am fost cu gandul alaturi de tine, dar in momente din astea nu gasesti cuvintele potrivite si cred ca de aceea unele fete nu au scris nimic si nu pt ca ar fi fost prea ocupate . Iti intelegem durerea si sunem alaturi de voi ![]() |
Multumesc! Sa stii ca multe persoane din jurul nostru, chiar din viata de zi cu zi, se tem sa spuna ceva pt ca nu gasesc cuvintele potrivite. Dar exista oare cuvinte potrivite? Sunt eu insami mama de inger si cand mai vorbesc de ex cu mamicile de ingeri de la noi de pe forum, nu stiu ce sa le spun. Nu exista cuvinte potrivite, si nu cred ca trebuie sa cautam anumite cuvinte. Exista doar prezenta, fizica sau virtuala, alaturi de cine dorim sa fim in acele momente. 
Monica
sotie si mama fericitaLuana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon