Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:

Asazi am ajuns la DPN.
Am facut si controlul de 2 luni/DPN si avem 2,375 kg si 46 cm Nu se dezminte printesa mea, ca va fi lunga ca tati ei dar nicicum un copil dolofan. Am pus si pozici, am sa mai pun imediat ce mai am cateva.

Luana pui, mami tau se joaca cu noi! A incurcat cifrele de la greutatea ta! Maaaaaamiiiii.... ia mai citeste o data! Sunt MAI MARE decat zici tu aici si bagi fetele de la odisee in ceata!!!

Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Simona multumesc! Deci e clar ca nu ma prefac si nu mint ca sunt obosita dar vreau sa tin garda sus.
Asa-i, am corectat, 2,750 kg ca altfel ieseam pe minus. Iar mesajul tau a fost super dragut. Ce sa mai spus ca ma stradui sa scriu un mesaj cate jumatate de ora, cu amandoi copii langa mine

Monica sotie si mama fericita

Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Monica, eu am acasa doar un pui de 4 ani, cu care ma ajuta parintii + sotul + gradinita + bona, si tot sunt epuizata! Pai daca as mai adauga o printesa minunata de care sa ma ocup... as cam uita si cum ma cheama!

Offf... ca veni vorba, VREAU ACASA! Ma duc in curand sa ma reped in niste chestii dulci. NU CONTEAZA CE: dulci sa fie, sa se puna pe pulpite!

Luana... ia mai papa si tu niste chestii de-alea dulci, de pus pe pulpite... De-alea de care are mami la purtator

Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si mie mi-e dor de Gigelica. Sper sa revina curand, caci eu nu nasc fara morcovu ei Si de Aris mi-e dor...ma asteptam sa fie mai activa, caci ne scrisese din prima zi din care s-a nascut bebe. Sper ca esti ok si te descurci

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
Monica, nu ai pentru ce sa imi multumesti. Va iubim, ne vom gandi mereu la voi. Cu drag, cu speranta, cu... durere. Cate putin din fiecare amestecate... asa... ca in viata.
Luana e un bebelus minunat. Multumim pentru pozele puse azi! Zambeste atat de frumos! Uita-te la ea: si tu ai de ce sa zambesti! Te-as strange in brate... daca as putea...

V-am spus eu ca tragem tare sa facem falcute.
si o imbratisare!

Alma, So small, So sweet, So www.my-angel-alma.piczo.com/Ingerasul-meu" target="_blank"> soon

Mergi la inceput

Dodo-pui se apropie momentul sa-ti vezi Curaj Tinem pumnii!!!

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hei
ma scuzati ca am cam absentat
in primul rand nu am avut net si piticu meu are grija sa ma tina f ocupata. am avut primele colici inca din prima noapte acasa, iar eu ca o tuta nu imi dadeam seama ce are. duminica m-am prins si am inceput picaturile minune(espumisan). este atat de cuminte cand nu il doare nimic sunt efectiv topita dupa el. trebuie sa descarc pozele sa va arat ce minunatie am fost eu in stare sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
Nu am sa neg ca ma asteptam sa fiti mai mult alaturi de mine. Dar nu am spus cu repros, Doamne iarta-ma, cand de atatea ori v-am simtit alaturi de mine in acele incercari.
Fiecare are probleme ei cu bebe, si programul ei, iar fetele de care ma simt legata sufleteste oricum imi sunt alaturi. Nu pot cere nimanui ca in aceste zile de bucurie sufleteasca ale lor, ca sunt acasa cu bebe si isi traiesc experienta de mamici, sa inteleaga durerea din sufletul meu. Sa nu uitati ca eu niciodata nu am vrut sa va fac sa suferiti alaturi de noi, nu vreau ca nimeni sa sufere pt durerea mea. Dar este ceva normal sa doara, si de aceea am ales sa nu scriu la odisee, sa stric ziua nimanui. Imi cer scuze daca s-a inteles altceva.

AYLA draga si eu ti-am lasat un mesaj la pagina ingerasilor si sincer am fost cu gandul alaturi de tine, dar in momente din astea nu gasesti cuvintele potrivite si cred ca de aceea unele fete nu au scris nimic si nu pt ca ar fi fost prea ocupate .
Iti intelegem durerea si sunem alaturi de voi

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Aris tocmai intrebam de tine ma bucur ca esti bine si asteptam fotografiile

Olga 36+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

hei
ma scuzati ca am cam absentat
in primul rand nu am avut net si piticu meu are grija sa ma tina f ocupata. am avut primele colici inca din prima noapte acasa, iar eu ca o tuta nu imi dadeam seama ce are. duminica m-am prins si am inceput picaturile minune(espumisan). este atat de cuminte cand nu il doare nimic sunt efectiv topita dupa el. trebuie sa descarc pozele sa va arat ce minunatie am fost eu in stare sa fac

Hei hei !! bine ai revenit mamico !!!
cum e ?? cu kg cum stai ??
zici ca e bun Espumisan-ul ?? asta chiar nu l-am incercat

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Alina - trebuia sa fi inceput cu ceaiurile si masajul sanilor mai dinainte si mai ales sa fi citit mai mult pe tema asta. Ma gandesc ca multe din alaptarile ratate au fost si din cauza pozitiei de pus la san, poate nu l-am tinut bine etc.
Stiu ca de fapt asta e o problema minora - fata de situatiile prin care a trecut Monica a vax albina.
Nu ii dau biberon fara sa il pun la san inainte. Vad ca s-a obisnuit ca in 10-15 min sa curete tot din san si apoi mai rade un biberon de 90 ml. Mananca de rupe! In conditiile in care am facut probe de supt si mi-a iesit ca de la mine ia uneori 40, alteori 60, rar mai mult... Nu fac fata!

Monica, m-am gandit la voi, dar n-am apucat sa intru pe forum. Doamne ajuta!

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE

Draga mea, dar tu ai un papacios grupa mare La ce greutate ati ajuns in ritmul asta? Tu papi bine ca sa fie consistent laptele tau? Monica, lapte de de mama nu e asa de satios ca cel praf, si copiii nici nu iau in greutate spectaculos, pt ca nu ii umfla ca formula. Dar conteaza calitatea. Majoritatea sugarilor la san papa des, eu pe Luana la mai mult de 4 ore nu o las, daca nu da semne, o trezesc. Pana acum, la 3 ore fix, dupa ceas, puneam teelfonul sa sune, si ii dadeam sa suga.
Chiar Chatonel, ce spunea dr tau, eu eram super multumita de alatat la program, si Luana a luat in 6 zile 400 grame, iar acum, la cerere, in 11 zile, doar 350 grame, chiar daca a crescut 2 cm in lungime.
Incerca sa papi consistent, sa bei lichide (eu beau mult suc de ananas natural din ala luat din Profi, ca numai apa, apa, ma ia cu greata uneori.
Galactogil am luat atunci la inceput, apoi am renuntat ca nu avea rost, ca imi erau umflati sanii oricat mulgeam. Dar eu am fost super multumita de galactogil, fata de ce aud, cu ceaiurile de stimularea lactatiei. Poate dau rezultat dar eu nu as fi putut bea atat cat sa ma ajute, nu imi place deloc ceaiurile. Acum nu mai mulg, cred ca s-a reglat cantitatea dupa cat suge Luana, nu stiu sa spun cat, pt ca mai mult de 90-100 ml eu nu mai mulg, si daca ea suge, dupa supt, nu mai golesc sanul.
Linisteste-te, nu fa depresie dina sta, si odihneste-te in ritmul lui bebe, fie zi sau noapte.
Multi pupici

ps: am scris mai multe articole pe blog, puteti da direct dupa titlu din arhiva listata lateral, sub tickere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Ayla, ti-am lasat si eu un mesaj pe o alta pagina de forum... Iti ziceam ca durerea nu are cum sa treaca. Vei invata sa traiesti cu ea...
Somn usor, Alma!

Multumesc!
Celor care au scris la subiectul Almei le-am multumit si acolo.
Eu invat in fiecare zi sa traiesc fara Alma, pt ca Luana, minunea mea imi da un sens al vietii.
Dar Alma va avea vesnic locul ei in inimile noastre.

Mergi la inceput