Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)
Raspunsuri - Pagina 13
olishka spune:
Salutare!!!
Dyana pai deja ar fi cazul sa scoatem majoretele. Uite una de incurajare
Dodo-pui sa ne spui cum a fost intalnirea cu
Sunt foarte linistita si fericita caci in sfarsit am facut rost de vaccin si sta in frigider Asa ca pot sa nasc...
La doi de aniversare, eu si sotul meu am dormit separat. A sforait ingrozitor N-am mai vazut asa ceva...pur si simplu nu puteam sa adorm si pe la ora 3 am cedat si m-am culcat in cealalta camera. I-am luat niste plasturi care se lipesc pe nasc, cica ajuta...mai stiti alte remedii?
Ma duc sa dorm, sa recuperez un pic din noaptea pierduta...
Va
Olga 36+ David
rivali spune:
Dyana piticul este bine,mananca si doarme , Este destul de cumintel (pana acum) Eu nu prea mai reusesc sa intru pentru ca incerc sa-mi petrec cat mai mult timp cu Vlad.
Stii daca dr este azi la cabinet?
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03,2009)
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Am reusit sa fac si eu o infectie urata la ochi si stau de 2 zile pansata si cu picaturi. Sper sa fie bine... 38+ Brisees gia |
Sper sa fie bine si sa te vindeci cat mai repede ca sa iti poti intampina comoara sanatoasa.
FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+
shasa spune:
citat din mesajul lui inapreda Gigelica FELICITARI pentru bebe si pt. primul lui 10! Multumim tati pentru vesti! Sa fiti fericiti si sa aveti un bebe sanatos si norocos! *** Petra, multu' Mie dr. mi-a spus ca e mai bine fara centura dar tare vreau si eu ca am ramas cu o burtica (nu e potrivit diminutivul ) de toata frumusetea!!! In fine, o sa-mi cumpar si eu. In ceea ce priveste "popa", am avut noroc. Pediatra ne-a certat ieri ca nu-l scoatem pe bebe afara! Asa ca, in 10 min am fost echipati si am stat o ora in curte. SPer sa-mi ajunga azi caruciorul sa iesim putin in parc azi. Daca nu, e bine si in curte, pe banca, soare sa fie numai!!!! Gina mami de bebe titi Ian Alexandru Poze Bebe Ian camera bebe |
INA sa sti ca si eu am purtat centura dupa a doua nastere si s-au vazut rezultatele. Chiar ajuta foarte mult
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui silvia4 Salutare! Felicitari noilor mamici Danonique, Cris_tianus, Gigelica si Raaluca! Sa va refaceti rapid si sa descoperiti o lume minunata alaturi de comorile voastre! Fetelor, am sunat si eu azi la servici sa le zic de prima aia de nastere, un salariu mediu pe institutie. Si nu mai auzise nimeni de asa ceva!!! Si lucrez intr-o institutie mare de stat. E noua legea asta, voi ce stiti? Ati reusit sa faceti cerere pt banii astia? Poate are careva dintre voi legea... sa o vad si eu. Sper ca nu eram prost informata ca s-ar da acei bani.. Silvia - mami fericita de Amalia http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria |
Prevederea “ajutorului”se gaseste in CMUNN pe anii 2007-2010
Art. 51. - În afar#259; de ajutoarele prev#259;zute de lege, la care au dreptul, salaria#355;ii vor beneficia #351;i de urm#259;toarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, pl#259;tit de aceasta mamei, pentru na#351;terea fiec#259;rui copil; dac#259; mama nu este salariat#259;, so#355;ul acesteia beneficiaz#259; de plata unui salariu mediu pe unitate.
Consider ca e corecta acordarea unui salariu mediu brut pe unitate , la data nasterii copilului.
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
PetraTudor spune:
Silvia4, acum am vazut ca raspunsese si Novus
Novus, esti o fericita, eu nu i-am luat inca desi mi s-a spus ca ii voi lua odata cu salariul, acum, la sfarsit de luna
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
shasa spune:
citat din mesajul lui dyana27 neata' dragalasele de ce mi-a fost frica nu scap- o sa nasc pe 1 aprilie . tocmai am vorbit cu dr meu care a zis sa ma prezint maine la 7.30 la spital, cu bagajel, nemancata, sa-mi fac internarea si sa vedem ce face bebe: monitorizare....eco...chestii din astea. zice el ca poate nu il scoate maine, ramane fisa.........da'da'- cum sa ramana fisa de internare si eu acsa????? oricum i-a zis surioarei mele ca maine e o zi foarte buna de nascut. deci fetelor.... maine care primeste mesaj de la mine sa stie ca nu e pacalealaaaaaaaaaa!!!!!. cine vrea sa moseasca mutunelul meu pe la 10??????? hai, cine se alatura????? pe cine mai tentez sa livreze un motocel de 1 aprilie????? diana 38+ David Gabriel poze si filmulet 4D bebe mic |
DYANA atata timp cat bebe este bine....de ce sa iti faci ganduri in legatura cu data la care se naste? Si poate chiar te va trimite acasa si nu nasti maine Eu ma ofer sa te mosesc dar banuiesc ca deja ai mai primit oferte Imi place ca esti optimista. Iti tin pumnii pt. maine, as fie bine
rivali spune:
Fetelor, care ati nascut sau care stiti puteti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns pentru ca sunt destul de speriata.
Problema - lohiile. Am nascut acum 2 saptamani si pana duminica au fost normale, culoarea devenise alb galbui. Duminica d.a. am avut o senzatie ca si cand am facut pe mine. Cand am mers la baie era o secretie maronie destul de abundenta care s-a oprit repede dar a reaparut si aseara si azi dar nu lafel de abundenta.
A mai patit cineva asa? Este normal?
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)
dyana27 spune:
citat din mesajul lui rivali Dyana piticul este bine,mananca si doarme , Este destul de cumintel (pana acum) Eu nu prea mai reusesc sa intru pentru ca incerc sa-mi petrec cat mai mult timp cu Vlad. Stii daca dr este azi la cabinet? Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03,2009) |
Rivali nu prea stiu ce sa zic. ultima data cand am fost la cabinet am vazut ca avea programari si pentru ieri si azi, dar fost plecat, si-a modificat planurile si trebuia sa se intoarca abia diseara; suna la cabinet, ca oricum nu raspunde nimeni daca nu e acolo.
diana 38+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
florinela79 spune:
citat din mesajul lui silvia4 Salutare! Felicitari noilor mamici Danonique, Cris_tianus, Gigelica si Raaluca! Sa va refaceti rapid si sa descoperiti o lume minunata alaturi de comorile voastre! Fetelor, am sunat si eu azi la servici sa le zic de prima aia de nastere, un salariu mediu pe institutie. Si nu mai auzise nimeni de asa ceva!!! Si lucrez intr-o institutie mare de stat. E noua legea asta, voi ce stiti? Ati reusit sa faceti cerere pt banii astia? Poate are careva dintre voi legea... sa o vad si eu. Sper ca nu eram prost informata ca s-ar da acei bani.. Silvia - mami fericita de Amalia http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria |
E foarte veche legea parca 2004?......cauta pe la legislativ....sigur gasesti.
Florinela