Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(106)
Raspunsuri - Pagina 11
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Pt ghioceii de aprilie eu zic sa incrucisam picioarele maine Nu de alta dar pe al meu 99,9% il va chema Pacala dak imi faci vreu bucurie maine. ca tasu nu vrea sa cedeze neam la ideea asta 38+ Damian Codrut Andrei AMR 8 zile |
superexcelent!!! da sa ii mai puneti un prenume linga pacala, in caz ca lui nu i-o place
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
lysbeth spune:
In maternitate, medicul cu care am nascut l-a trimis pe sot dupa bere. Efectul a fost spectaculosAveam lapte sa alaptez tot salonul
Desi am gasit cateva articole in care ideea ca berea stimuleaza lactatia ar fi un mit babesc fals.
Eu cred ca o sa icnerc totusi si a doua oara mai ales ca n-am mai beut o bere de 8 luni si
38+ Damian Codrut Andrei
AMR 8 zile
dyana27 spune:
multumesc de incurajari fetelor. faza e ca acuma a inceput sa ma distreze ideea de nascut pe 1 aprilie. pai dupa cezariana va dati seama cate "glumite" o sa fac eu cu toti cunoscutii?????? abia astept, parca ma si mananca degetelele. oricum, m-as mira sa nu-l nasc maine, cu cezariana sau fara- tocmai am pierdut un bucatel de dop si m-au napadit contractiile, deci.... cred ca maine oricum ar vrea sa iasa.
hihihi o sa am un mutunel de 1 aprilieeeeeeeee, si n-o sa-i uite nimeni ziua de nastere (vedeti- sunt si avantaje)
oricum eu pe dr nu-l dau inapoi, ca nu-mi place ideea sa intrerup mersul lucrurilor doar pentru ca asa vreau eu- parca sunt asa un picut superstitioasa, doar un pic, dar decat sa ma apuce dupa aia seara/noaptea nasterea si sa ma simt ca naiba ca-l iau de acasa ca sa nasc tot pe 1.... mai bine asa.
diana 38+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
Monnvas spune:
Alina - trebuia sa fi inceput cu ceaiurile si masajul sanilor mai dinainte si mai ales sa fi citit mai mult pe tema asta. Ma gandesc ca multe din alaptarile ratate au fost si din cauza pozitiei de pus la san, poate nu l-am tinut bine etc.
Stiu ca de fapt asta e o problema minora - fata de situatiile prin care a trecut Monica a vax albina.
Nu ii dau biberon fara sa il pun la san inainte. Vad ca s-a obisnuit ca in 10-15 min sa curete tot din san si apoi mai rade un biberon de 90 ml. Mananca de rupe! In conditiile in care am facut probe de supt si mi-a iesit ca de la mine ia uneori 40, alteori 60, rar mai mult... Nu fac fata!
Monica, m-am gandit la voi, dar n-am apucat sa intru pe forum. Doamne ajuta!
Monica mami de CRISTIAN
CASA LU' BEBE
poohy spune:
citat din mesajul lui lysbeth In maternitate, medicul cu care am nascut l-a trimis pe sot dupa bere. Efectul a fost spectaculosAveam lapte sa alaptez tot salonul Desi am gasit cateva articole in care ideea ca berea stimuleaza lactatia ar fi un mit babesc fals. Eu cred ca o sa icnerc totusi si a doua oara mai ales ca n-am mai beut o bere de 8 luni si |
Si mama a baut bere toata perioada cat m-a alaptat si a avut lapte din belsug. Mie tot mi-au zis sa nu afectez copilul (desi eu nu stiu cat de afectata sunt de berea din laptele lui mama :D) si nu am baut... In schimb am incercat tot felul de bauturi cu drojdie de bere... Pe care nu prea le-am tolerat. Se poate sa fie o solutie...
Anca 37+ & Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
rivali spune:
buna fetele!
Dyana vad ca a sosit momentul. Ma ofer sa te mosesc! merge moasa la moasa?
Asa m-a chemat si pe mine dr la monitorizare,eco,analize si la 9,30 eram in sala de operatii.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03,2009)
chatonel spune:
citat din mesajul lui Monnvas Alina - trebuia sa fi inceput cu ceaiurile si masajul sanilor mai dinainte si mai ales sa fi citit mai mult pe tema asta. Ma gandesc ca multe din alaptarile ratate au fost si din cauza pozitiei de pus la san, poate nu l-am tinut bine etc. Monica mami de CRISTIAN CASA LU' BEBE |
Monica, eu nu am beut nici ceai si nici nu am masat nimica si am niste laptarii de speriat!! Cred ca trebuie sa fii nestresat si sa te ajute putin si mama natura... bb e oricum programat pt supt, e fenomenal ce instinct au!
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
saby spune:
Neata mamici!!!
Felicitari Raluca
Eu mai am cam 9 zile pana la intalnirea cu bebelina, dar nu mi-a cobaorat inca burta si nici dop nu am eliminat, oare e obligatoriu sa se intample dinainte? Si apropo daca stie careva, mie la eco de fiecare data mi-a spus ca placenta mea e posterioara partial fundica, oare e ceva rau in asta? Oare de ce nu am intrebat pana acum?
Cat despre alaptat, si eu imi doresc foarte mult sa o fac dar cred ca nu trebuie sa faci o obsesie din asta ci sa fim cat mai relaxate si sa lasam natura sa actioneze asa cum stie ea.
Pup fetele!!!
Sabina 38+ mamica de Maia Andreea
alina.n spune:
Fetelor multam de raspunsuri, deci ce ziceti o dam pe un chef cu bere?
37+ cu Maria Natalia
Vine barza!
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
Monica, eu nu am beut nici ceai si nici nu am masat nimica si am niste laptarii de speriat!! Cred ca trebuie sa fii nestresat si sa te ajute putin si mama natura... bb e oricum programat pt supt, e fenomenal ce instinct au! Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon Toulouse, la ville rose |
Moonvas, subscriu si eu la ce zice Chatonel : nu am baut nici un ceai si nu beau nici acum pt ca nu suport ceaiul nici nu am facut nimic spectaculos in timpul sarcinii si am lapte din belsug deocamdata; la inceput mi-a facut niste rani de toata frumusetea la sani dar cu crema au trecut !!! deci multumesc mama natura !!!
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari