o intrebare
![](images/user_woman.png)
Buna
Fetita mea are trei luni si jumatate si cateodata nu face pipi noaptea ,mi se pare anormal sa treaca 11 ore si pampersul sa fie uscat,cateodata poate face o singura data,dar nici o data nu ese plin ca si cand era de cateva saptamani.Este adevarat ca doarme destul de bine,se trezeste doar o data sau doua ori ,manaca si doarme.Cat manaca nu stiu ca este alimentata la san.In timpul zilei face pipi,schimbam tot timpul pampersul,numai noaptea nu.
vi sa mai intamplat si voua? o fi ceva rau?ea pare ok,ferita si rade tot timpul,burtica este ok,nu umflata sau balonata
aaaaaaaa si am uitat sa va spun ,cand se trezeste face pipi ca aproape ii plin pampersul.
multumesc
Raspunsuri
nemora spune:
exista copii mai...disciplinati sfincterian
si fimea era foarte des dimineata cu pampersul uscat
in somn nu elimina decat foarte rar si atunci plange
ca urmare, n-o mai culc nici la amiaz nici noaptea cu pampers
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rodicaosoian spune:
nemora,ce mult ma bucur ca mi-ai raspuns si ca ma-i mai linistit
ma-m gandit ca este ceva rau cu puisorul meu
va pupam
eunice78 spune:
Rodica si baietzii mei au fost la fel. De ff mici nu au facut noaptea in scutec, fara ca eu sa fi facut absolut nimic in acest sens. Dimineatza insa isi luau revansa, intre 8 si 9 era jale. Am si scapat ff repede de pampersi (un an si 5 luni, respectiv un an si 8 luni) fara mari batai de cap.
Asa ca daca restul e ok, nu plange, nu pare deshidratata, adica nu sunt alte semne care sa te faca sa te ingrijorezi..cred ca poti sa stai linistita. Si sa te bucuri, ca nu suntem multe mame care sa ne "laudam" cu asa ceva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Rodica, la fel spun si eu. Daca face pipi cand se trezeste si in restul timpului cand este treaza...ai o fetita precoce.
Si eu mi-am facut grijile astea la baietel. Si cand colo...a vrut sa ma scuteasca de cheltuieli. La 1 an si 6 luni deja nu mai folosea pampers.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
khrisu spune:
Din cate stiu eu copii nu fac pipi in somnul acela adanc..fac imediat cum se trezesc.
Te sfatuiesc sa o tii deasupra olitei imediat cum se trezeste.
Poti practica cu succes Elimination Communication. Eu asa am facut si acum fata mea de 6 luni face la olita. Folosim foarte putini pampersi (face de la 3 luni).
Iti las un link mai jos sa citesti (pag 120-125)
www.epjournal.net/filestore/ep05102183.pdf" target="_blank">http://www.epjournal.net/filestore/ep05102183.pdf
KHRISU mamik de baietel si fetita
rodicaosoian spune:
vai ce mult ma bucur ca mi-ati raspuns
Acum chiar ca ma-m linistit
va pupam
khrisu,multumesc pentru link,acum am citit,foarte interesant.
kay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khrisu Din cate stiu eu copii nu fac pipi in somnul acela adanc..fac imediat cum se trezesc. Te sfatuiesc sa o tii deasupra olitei imediat cum se trezeste. Poti practica cu succes Elimination Communication. Eu asa am facut si acum fata mea de 6 luni face la olita. Folosim foarte putini pampersi (face de la 3 luni). Iti las un link mai jos sa citesti (pag 120-125) www.epjournal.net/filestore/ep05102183.pdf" target="_blank">http://www.epjournal.net/filestore/ep05102183.pdf Adica de La 3 luni ai pus copilul la olita??? KHRISU mamik de baietel si fetita ![]() |
************************************************************************************
oana
![](mamica.gif)
![](aerobic.gif)
![](yum.gif)
![](foto.gif)
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
khrisu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kay
************************************************************************************ oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Adica DA
![](icon_smile_big.gif)
KHRISU mamik de baietel si fetita
![](trombon.gif)